streda 8. augusta 2018

Voňavé, letné, svieže kúsky od Balea


Už nejaký čas testujem tri neskutočne voňavé a svieže kúsky od značky Balea a dneska nastal ten správny čas, aby som vám ich bližšie predstavila.

Balea Duschgel Sternfrucht Melone

 


Sprcháč s karambolovo-melónovou vôňou, kto by takúto kombináciu počas týchto horúcich dní nemiloval? Tento sprcháč s ovocnou vôňou je skvelým pomocníkom do týchto teplých dní. 


Značka Balea v sebe nezaprela dizajnového veľmajstra a balenie tohto sprcháča je naozaj krásne farebne hravé a letné. Má klasické 300 ml balenie a nádhernú sviežu vôňu, ktorá mne osobne v tejto kombinácii najviac pripomína žltý melón. Má korálové sfarbenie a stredne hutnú gélovú konzistenciu. Pri dotyku s pokožkou zľahka napení a pokožku zľahka prevonia a po sprchovaní je jemná a  zľahka hydratovaná. Pri týchto klasických sprcháčoch od Balea sa mi stáva, že po sprchovaní vôňa z pokožky rýchlo vyprchá, avšak pri tomto je z nej zľahka nevtieravo cítiť a nejaký čas sa na nej aj udrží.


Týmto sprcháčom nemáte rozhodne čo pokaziť, práve naopak, ak máte radi svieže melónové vône, budete z neho nadšený. Ja som si ho veľmi obľúbila a svedčí o tom aj to, že už je spotrebovaný. Zoženiete ho za 0,99 Eur a to buď v predajniach alebo na online shope

Balea Rhabarber Vanille - body spray + body lotion


Čo vás ako prvé napadne, keď počujete o kombinácii vanilka a rebarbora? Mňa koláč od starkej, trošku detstvo a najmä tá skvelá sladko-kyselkavá chuť! S touto kombináciou zoženiete hneď dva  kozmetické kúsky od značky Balea a to telový sprej a telové mlieko.

Začnem telovým sprejom, lebo počas týchto horúcich dní čokoľvek, čo prináša osvieženie, je nad zlato. Tento sprej je osviežujúci ako letný dážď a dodáva pokožke príjemnú hydratáciu.


Opäť neskutočne krásny dizajn, jeho objem je 200 ml a nachádza sa v plastovom balení s rozprašovačom o objeme 200 ml. Rozprašovač funguje dobre, má celkom fajn rozprach a sprej vďaka tomu jemne dopadá na pokožku bez toho, aby ste mali pocit veľkých kvapiek. A tá vôňa, to je niečo úžasné!!! Kombinácia sladkej vanilky a kyselkavej rebarbory sa spája do dokonalej osviežujúcej vône a ja mám ihneď chuť na koláčik 😊 

Pri dopade na pokožku má velice jemný chladivý efekt, ale zas totálnu osviežujúcu bombu nečakajte. Je potrebné ho aplikovať na pokožku zo vzdialenosti 15 cm a nestriekať ho do očí a na oblečenie. Čo sa týka oblečenia, ja som ho nastriekala na seba, keď som bola oblečená a nespozorovala som, že by ho nejak poškodil, každopádne treba si dávať bacha a myslieť na to. Čo sa týka výdrže, tak na sebe ho cítim tak hodinku, avšak na oblečení ho zľahka cítim aj nasledujúci deň, takže to na telový sprej vôbec nie je zlé.


Ak máte radi telové spreje a kombinácia vanilky a rebarbory je vaša obľúbená, tak tento sprej rozhodne vyskúšajte. Dodá vám jemné osvieženie, príjemnú vôňu a nejaký čas ho budete zo seba aj cítiť. Jeho cena je 1,99 Eur.


Ak vás telový sprej zaujal, môžete si k nemu zakúpiť aj telové mlieko. Má totožnú krásnu sviežu vôňu, ktorá vás obklopí intenzívnou sviežosťou.


Mlieko sa nachádza v plastovej tube o objeme 200 ml a ľahko ho z nej dostanete von. Má bielu farbu a gélovitejšiu konzistenciu, takže mi pripomína emulziu. Tento typ konzistencie je do týchto horúcich dní ako stvorený, lebo pokožku dokáže takéto mlieko hydratovať, prevoňať, ale súčasne ju nezaťažuje či nezmasťuje. Ľahko sa na pokožke roztiera, príjemne ju prevonia a hlavne rýchlo sa vstrebáva. Pokožka je hydratovaná a príjemná na dotyk a vôňa v nej nejaký čas zotrvá.


Ak máte normálny typ pokožky, ktorá nepotrebuje extra dávku hydratácie, tak toto telové mlieko by vám malo vyhovovať. Prinesie pokožke nielen osvieženie, ale aj jemné zhydratovanie a keďže nezmasťuje, vy sa krátko po aplikácii môžete bez obáv obliecť. Jeho cena je 1,69 Eur a oba rebarborovo-vanilkové kúsky zoženiete tak v predajniach ako aj na online shope

Zaujali vás tieto voňavé kúsky od Balea? Aký je váš aktuálny letný obľúbenec?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára