nedeľa 19. augusta 2018

Balea Festival Fever


Ako trávite leto? Určite mnohí z vás na dovolenkách, pri bazénoch, na kúpaliskách, ale niektorí z vás určite aj na festivaloch. Veď lepšie miesto, ako sa vyjašiť, zabaviť a vyskákať snáď nie je 😊 Ozaj, akí ste už stihli tento rok? Ja som sa rozhodla tento rok iba pre Pohodu, čo ste mohli vidieť už aj u mňa na Instagrame a bolo super, fakt som si to užila. 


Festivaly však so sebou prinášajú aj mnohé úskalia a preto treba mať so sebou aj poriadnu festivalovú výbavu. Opalovák, vlhčené kapesníčky, suchý šampón a rozhodne deodorant či antiperspirant by nemali chýbať v žiadnej festivalovej výbave. A presne na toto myslí aj značka Balea a do svojho sortimentu zaradila Balea Festival Fever deo spray.


Oslávte každý deň osviežujúcou vôňou a užite si festivalové leto s Balea dezodorantom v spreji Festival Fever. Dezodorant vám poskytne počas horúcich letných dní potrebné osvieženie a zároveň účinnú ochranu pred telesným zápachom a to počas 24 hodín. Tak znie oficiálny popis tohto výrobku, no či to tak aj naozaj je, to sa dozviete ďalej 😊


Dezodorant sa nachádza v nádobke pod tlakom o objeme 150 ml. Má perfektný letný dizajn, ale povedala by som viac dovolenkový ako festivalový. Je určený pre každý typ pokožky, bez obsahu hliníkových solí a na obale je nápis vegan. 


Dezodorant Festival Fever má ovocno-kvetinovú výraznejšiu vôňu a pri aplikácii vytvára okolo seba jemný voňavý obláčik. Aj keď je vôňa výraznejšia, neprebije vám vôňu vášho parfému, ktorú si na seba následne aplikujete a vôňa tohto dezodorantu ostáva iba v podpazuší. Pokožku nedráždi, nevysušuje, je k nej šetrný.

Dezodoranty nemajú za úlohu potlačiť potenie a preto pri použití tohto výrobku nerátajte s tým, že by ste sa nespotili. Spotíte sa, ale nebudete zo seba cítiť samotný pot, pretože jeho pach dezodorant krásne prekryje. Vystavila som ho testovaniu počas klasického dňa bez záťaže i so záťažou, kedy zo mňa úplne tieklo a stále som sa cítila príjemne, no v prípade väčšej záťaže je fajn ho opäť aplikovať. Jediné, čo mu môžem vytknúť je, že na bielych tričkách robí žlté fľaky 😒


Ak nadmerné potenie nie je váš problém a zháňate lacný a šikovný dezodorant, ktorý pekne vonia a pach potu potlačí, Balea Festival Fever rozhodne vyskúšajte. Ja som s ním veľmi spokojná a pri cene 1,19 Eur nič nestratíte.

Aký je váš obľúbený dezodorant? Máte radšej v lete dezodorant alebo antiperspirant?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára