utorok 31. júla 2018

Júlové novinky z dmky


Opäť máme za sebou ďalší mesiac a ani neviem ako a prázdniny sa nám pomaličky prehupli do druhej polovice. Konečne máme vonku leto ako sa patrí a ja sa tomu veľmi teším. S koncom mesiaca prichádzam s novou náložou noviniek z dmky a musím sa priznať, že tentokrát som tam objavila aj novinky, o ktorých som absolútne netušila, takže ma to príjemne prekvapilo 😊





Značka Balea prišla s novou limitkou v štýle pop art a musím uznať, že dizajn tejto limitky je opäť neskutočne vydarený. V ponuke je tekuté mydlo, krém na ruky či sprchový gél. Okrem týchto kúskov táto limitka ešte zahŕňa parfém na vlasy, masku na pery a malý univerzálny krém. A ich vône? Kvetinová, exotická či ananásovo-broskyňová, stačí si len vybrať. A aby toho nebolo málo, Balea má v ponuke aj rozkošný jahodový sprcháč s trblietkami a dizajnom roztomilého buldočka 😊 Medzi mydielkami som objavila aj značku yami a ich prírodné mydlá z kozieho mlieka v dvoch prevedeniach, takže aj milovníci prírodnej kozmetiky si prídu na svoje. 



Deodoranty či antiperspiranty sú pre nás v tomto teplom letnom období totálnymi must have a preto aj v tejto oblasti som objavila zopár nových kúskov. Opäť sa nedala zahanbiť Balea a v ponuke má dva exotické kúsky s vôňou guave a kokosu alebo v kombinácii broskyňa a marakuja. A nové deodoranty má aj značka Bionsen, mali by  byť bez parabénov, alkoholu a alumínia. 


Ak máte doma oslávenca či si chcete urobiť radosť, Balea ponúka krásne darčekové balenie s troma výrobkami, ktoré potešia každého kozmetického nadšenca a rozmaznajú vašu pokožku. 



Značka Garnier chrlí jednu novinku za druhou a tentokrát sa jej sortiment rozrástol o nový rad pleťovej starostlivosti Botanical či novú micelárku určenú pre veľmi citlivé oči. 




V rámci pleťovej starostlivosto som objavila nové značky ako Bioturm či Naomi a v ponuke dmky nesmie chýbať ani klasika v podobe mandľového či norkového krému. 





Balea má v ponuke nové pleťové gély, masky či séra a ani v lete nesmieme zabúdať na naše pery. Masky na pleť sú stále trendy a Balea priniesla na trh ich čipkované prevedenie a to v podobe masky na tvár, pery či oči. A horúcou novinkou v dmke je nová značky LVLY od známej nemeckej beauty blogerky Paola Maria, ktorá obsahuje extrakt z manuka medu. Ja som zatiaľ u nás objavila iba túto masku, no v ponuke bude viacero kúskov 😊






Aj vlasy ako koruna našej krásy si zaslúžia našu pozornosť a preto i v tejto oblasti sa urodilo zopár noviniek. Schwarzkopf Palette ponúka výrobok zameraný proti žltým podtónom vlasov, Nivea má nové suché šampóny a ani som netušila, že Nivea má v ponuke nový micelárny šampón. Keďže slniečko vie ponamáhať nielen našu pokožku ale aj vlasy, padne vhod výrobok na ich ochranu v podobe Balea spreja a leto je spojené aj s farbami a experimentovaním, tak ak túžite po ružovej, červenej či modrej, Balea Colornique by mohla byť pre vás fajn voľba.  



A novinky v rámci vlasovej starostlivosti ukončím novými šampónmi head&shoulders pre mužov či značkou Plantur 39


A keďže v lete odhaľujeme svoje nôžky viac než kedykoľvek počas roka, akýkoľvek výrobok určený o ich starostlivosť sa zíde a keď ešte aj melónovo vonia, je to ideál. V ponuke je dokonca aj peny na nohy, už teraz ľutujem že som si ju nekúpila, lebo mňa tie penové výrobky stále bavia 😊 Ale môžete sa časom tešiť na recenziu sorbetu, ktorý som si vybrala na testovanie. 





Dneska tu mám zopár noviniek aj pre našich najmenších. Balea má nové sprcháče či telové mlieko a keď som objavila banánový sprcháč od Saubär, bola som totálne happy. Po banánovej maske od Garnier som zháňala aj nejaký sprcháč, no akosi som medzi dospeláckymi banánový nenašla. Pre mňa osobne novinkou je aj značka Pure Beginnings a Sundance má ponuku krásnych detských okuliarov, moje krsniatko má už asi troje a je v nich rozkošná. 


Z letných noviniek som u značky Sundace objavila opalovák s SPF 30 a kokosovou vôňou či mlieko po opaľovaní. 



Ak si radi lakujete nechty a beriete si lak so sebou aj na dovolenku, určite riešite, aký malý odlakovač by ste si so sebou vzali. ebelin má pre vás hneď dve riešenia a to buď maličké balenie voňavého odlakovača alebo odlakovacie tampóniky. Budem na ne robiť časom aj samostatný článok 😊




Nesmiem zabudnúť ani na pánov. Rexona s ich novými sprcháčmi myslela aj na nich a v ponuke sú tri voňavé sprcháče. Ak by ste si chceli s vašou polovičkou spraviť príjemný relax a dá sa nahovoriť aj na masku na pleť, tak Balea má pre mužov rovno jednu pre nich na mieru vytvorenú a ani alverde sa nenechalo zahanbiť a v ponuke má pleťovku pre pánov.   






V dekoratívke som ja osobne očakávala viac noviniek, ale asi prídu do predajní postupne alebo to bude všetko potom naraz, každopádne najviac noviniek som objavila u značky L'Oréal Paris a to nové maskary, rúže či paletky očných tieňov. Značka alverde má limitku Paradise Beach a ja som si na testovanie vybrala balzam na pery a korektor, takže sa môžete časom tešiť na recenziu a novinky nájdete aj u značky Max Factor



Ak máte radi voňavé prádlo, tak Denkmit má v ponuke nové perličky a ak kladiete dôraz na prírodnejšie kúsky v domácnosti, budú vám blízke výrobky Denkmit nature




Zopár šikovných letných pomocníkov do domácnosti som našla aj u značky Profissimo 😊



V dmke nájdete aj široký sortiment letných kúskov, ako plážovú tašku, okrúhlu osušku či rôzne zaujímavé poháriky a značka Stella Jones sa rozrástla o nové funkčné kúsky vhodné na šport. 




Novinky má aj značka dmBio a také krekry z červenej repy vôbec nevyzerajú zle a obrovskú radosť mi urobila značka LeGracie, ktorú môžete novo objaviť aj v dmke a dúfam, že časom bude v ponuke aj jej väčší sortiment. 


A z dmky sa nikdy nechodí naprázdno, tak som zopár kúskov do domácnosti dokúpila a spravila som si aj trošku radosť😊

Páčia sa vám júlové novinky? Čo vás najviac zaujalo?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára