nedeľa 1. júla 2018

Astrid Beauty Elixir + balzam na pery + súťaž!!!



Už pred nejakým časom mi značka Astrid zaslala balíček s komplet radom Astrid Beauty Elixir a k nemu mi nadelila ešte vyživujúci krém na ruky a balzam na pery. S niektorými kúskami z tohto balíčka ste sa už u mňa na blogu zoznámili, iné vám dneska veľmi rada predstavím a na záver si dáme aj malú súťaž 😊

Astrid Beauty Elixir



Rad Astrid Beauty Elixir má vo svojej ponuke denný krém, nočný krém a hodvábny čistiaci pleťový olej. O čistiacom oleji som vám na blogu už písala, tak sa veľmi o ňom nebudem rozpisovať, ale v skratke môžem uviesť, že mňa osobne veľmi pozitívne prekvapil a keďže mám prvé balenie už na dne, doplnenie jeho zásob ma veľmi potešilo. 


Denný a nočný krém Astrid Beauty Elixir je balený v papierovej krabičke, ktorá v sebe ukrýva sklenné balenia o objeme 50 ml. Sú určené proti vráskam, pre všetky typy pleti a odporúčaný vek je 35-55 rokov. Ja sa k počiatočnej vekovej hranici pomaly približujem, takže som ich podrobila prísnemu testovaniu. Oba tieto výrobky obsahujú komplex vzácnych olejov v podobe arganového oleja (známy svojimi výnimočnými hydratačnými vlastnosťami, pomáha chrániť a hydratovať pleť), makadamového oleja (bohatý na omega esenciálne mastné kyseliny, dodáva pleti výživu a jemnosť) a mandľového oleja (významný zdroj mastných kyselín a vitamínu E, pomáha vyhladzovať pleť a zanecháva ju rozjasnenú a vláčnu). Ako majiteľka zmiešanej pleti som mala obavy, ako sa popasuje s prítomnými olejmi, preto som bola zvedavá, ako u mňa obstoja.

Astrid Beauty Elixir - Denný krém

 


Denný krém Astrid Beauty Elixir sa nachádza v sklenom balení o objeme 50 ml a od nočného sa odlišuje iba bielym pozadím pri nápise denný krém, takže sa môže s nočným pri nepozornosti ľahko zameniť. Mne sa to síce ešte nestalo, ale vždy študujem na obale, či si beriem ten správny, bolo by fajn, keby boli viac odlišné, možno by stačila k tomu nálepka na viečku. 



Krémik má smotanové sfarbenie a výraznejšiu vôňu, z ktorej cítim  prítomné oleje. Má gélovokrémovú konzistenciu, je stredne hutný a na pleť sa ľahko aplikuje. Pleť krásne hydratuje, vyhladzuje a zanecháva ju po aplikácii jemnú a rozjasnenú. Zloženie obohatené o PRO-ELASKIN, unikátny komplex proti vráskam a starnutiu pleti, pomáha podporiť tvorbu kolagénu a elastínu v pokožke, zlepšuje jej pružnosť a pomáha udržiavať optimálnu hladinu hydratácie. Okrem toho krémik obsahuje UV filtre, ktoré pomáhajú chrániť pleť pred slnečným žiarením, predčasným starnutím a tvorbou vrások. 

Krémik aplikujem každé ráno na dôkladne vyčistenú pleť, krk a dekolt. Je potrebné sa vyhnúť oblasti okolo očí. Nanášam ho v jemnučkej vrstvičke, aby som pleť zbytočne nezmastila a dodala jej iba potrebnú hydratáciu. Krém sa ľahko vstrebáva, pleť je po použití krásne napapaná a jemná na dotyk a je skvelý aj ako podklad pod make up. Čo ma osobne potešilo je, že i napriek prítomným olejom mi pleť nezaťažuje, nezhoršuje, nemastí. Vrásky čarovne nezmizli, ale keďže ma trápi hlavne moja nešťastná vráska na čele, potešilo ma, že sa pri používaní tohto krémiku mierne zjemnila.


Mňa osobne prekvapil a pokiaľ hladáte fajn krémik, vďaka ktorému bude vaša pleť napapaná, hebká, rozjasnená, tak kľudne ho skúste. Jeho oficiána cena je 119,90 Kč.


Astrid Beauty Elixir - Nočný krém

 


Nočný krém má takmer totožné balenie ako jeho predchodca a má poskytnúť pleti počas noci hydratáciu a výživu, aby načerpala novú energiu a zregenerovala sa.



Je bielej farby, opäť výraznejšej parfemácie a tentokrát je jeho konzistencia o niečo hutnejšia, čo ja osobne pri nočných krémoch mám rada. Okrem komplexu PRO-ELASKIN a 3 vzácnych olejov obsahuje aj bambucké maslo, ktoré pleť vyživuje a pomáha ju chrániť pred nadmerným vysušovaním a predčasným starnutím.


Nočný krém aplikujem na dôkladne vyčistenú pleť, krk a dekolt ako posledný krok pred spaním. Po pokožke ľahko kĺže, rýchlo sa do nej vstrebáva a zanecháva na nej jemnú vstvu, ktorá jej dodáva potrebnú dávku hydratácie. Na noc na mojej zmiešanej pleti znesiem aj trošku hutnejšie výrobky, lebo pleť sa mi ráno odvďačí tým, že je jemnná, hladká, vyživená a zregenerovaná. Opäť pleť nezaťažuje, výrazne nezmasťuje ani nezhoršuje jej stav.


Za mňa rozhodne kúsok, ktorý mám v rámci večernej starostlivosti o pleť veľmi rada a zoženiete ho za 119,90 Kč.


V balíčku od Astrid som si našla aj Astrid Velvet Touch vyživujúci krém na ruky, ktorý som už v minulosti testovala, tak som vám ho odložila do súťaže. Do pokožky rúk sa celkom rýchlo vstrebáva bez zanechania mastného pocitu a tá je po použití jemná, hladká a hlavne príjemne hydratovaná.

Čo sa týka balzamu na pery, minulý rok som testovala skvelý kúsok v podobe Astrid Žiarivá čučoriedka, ktorý ma neskutočne bavil vďaka jeho vôni, jemnému tónovaniu pier a drobným trblietkam, ktoré perám dodali lesk a šťavu. Nie však každému tento typ balzamu vyhovuje, preto sú v ponuke aj klasické a jedným z nich je aj Astrid s názvom ZVLÁČŇUJE MOJE PERY - Jojobový olej.

Astrid ZVLÁČŇUJE MOJE PERY - Jojobový olej

 


Balzam na pery poskytujúci intenzívnu starostlivosť je obohatený o hydratačné látky, jojobový olej a vitamín E, známy svojimi antioxidačnými a zvláčňujúcimi vlastnosťami, pomáha poskytnúť perám efektívnu hydratáciu a ochranu. Prídavok UV filtrov pomáha zaistiť ochranu pier pred slnečným žiarením. Zloženie vylepšené o HYDRASOFT, aktívny hydratačný komplex obsahujúci prírodné oleje a vosky, pomáha chrániť pery pred vysušovaním a zároveň ich udržuje jemné a vláčne.



Ide o klasický vysúvací balzam na pery s jednoduchým nepreplácaným dizajnom, jemnou vôňou, príjemnou krémovou konzistenciou, vďaka ktorej po perách zľahka kĺže bez toho, aby na nich zanechal nejaký farebný povlak. Pre milovníkov bazfarebných balzamov kúsok, ktorý ich rozhodne poteší.

 

Perám dodáva iba jemnučký lesk, je na nich veľmi príjemný, poskytuje im dokonalú starostlivosť, pomáha ich chrániť a zanecháva ich jemné, hydratované, vláčne a vyživené. Potešila ma prítomnosť UV filtrov, čo sa hodí do súčasných letných dní. Jeho výdrž je klasická, také dve hodinky dá v pohode, potom mám potrebu ho aplikovať opäť.


Klasických balzamov nie je nikdy dosť a tento od Astridu je naozaj fajn a vďaka svojmu klasickému vysúvaciemu baleniu ho môžete mať hodený v podstate kdekoľvek a v prípade potreby si ho môžete ihneď aplikovať na pery. Jeho cena je 39,90 Kč.

Ak by vás kombinácia s jojobovým olejom nezaujala, tieto klasické Astrid balzamy na pery zoženiete v ďalších prevedeniach :

HYDRATUJE MOJE PERY - Aloe vera
POSILŇUJE MOJE PERY - D-Pantenol
ROZMAZNÁVA MOJE PERY - Harmanček
ROZMAZNÁVA MOJE PERY - Nechtík lekársky
ZJEMŇUJE MOJE PERY - Med
UTEŠUJE MOJE PERY - Tea tree oil

Astrid ma opäť nesklamal a potvrdilo sa mi, že aj za menší peniaz sa dajú zohnať kvalitné kozmetické produkty.

Ktorý výrobok vás najviac zaujal?



A na záver si tu dáme menšiu súťaž o dva výrobky značky Astrid a to Astrid Beauty Elixir Nočný krém a  Astrid Velvet Touch vyživujúci krém na ruky.

Podmienky:

1. Sledujte môj blog cez Google+ a do komentára mi napíšte, pod akým menom ho sledujete (povinné) 


2. Napíšte mi, aký je váš najobľúbenejší výrobok od značky Astrid (povinné)

3. Ak sledujete môj blog na FB, môžete si pripísať ďalší  komentár

4. Ak ma sledujete na Instagrame  - môžete si pripísať ďalší komentár


Zúčastniť sa môže ktokoľvek zo SR alebo ČR.



Vyhodnotenie :

Výhercu budem náhodne žrebovať zo všetkých zúčastnených a vyhlásim ho v tomto článku. Ak sa neozve do 7 dní, budem žrebovať opäť.


Termín :

Giveaway trvá do 07.07.2018! 


Držím palce!

Výhercom sa stáva Petra Kiseľová !!!!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára