utorok 17. júla 2018

Shop Miss A Haul alebo ako som nakúpila za $1

Na sociálnych sieťach som vám už dávnejšie ukazovala balíček, ktorý mi dorazil z eshopu Shop Miss A. K tejto stránke som sa dostala úplnou náhodou a v dnešnom článku by som vám ho chcela trošku bližšie predstaviť a popísať, ako prebiehala moja objednávka a v čom je tento eshop výnimočný. A pozor, po prvej návšteve tohto eshopu vzniká veľká potreba si niečo objednať 😊


Shop Miss A je americký eshop, ktorý ponúka neskutočné množstvo produktov a takmer 95% z nich je za $1. V USA má aj svoje predajne, no pre nás je skôr dostupnejší eshop, ktorý zasiela do celého sveta. Na úvodnej stránke sa dozviete informácie, že ponúkajú Cruelty Free Makeup, Never Tested on Animals, Made with 100% FDA Approved Ingredients. Či to tak skutočne je, to vám neviem potvrdiť. Ponuka tohto eshopu je naozaj široká. Zoženiete tu takmer všetko zo sveta dekoratívky vrátane kozmetických doplnkov, štetce, umelé riasy, šperky, rôzne výrobky na vlasy, slnečné okuliare, ponožky, šále, opasky, no nekonečné množstvo výrobkov. A pozor, takmer všetko je za $1!


Ja som tento eshop objavila úplnou náhodou. Počas posledných vianočných sviatkov v telke nebolo veľa nových a zaujímavých kúskov, ktoré by ma lákali k zhliadnutiu a tak som si voľný čas krátila sledovaním videí na youtube (samozrejme venovaných kozmetike 😊). A ako to už na YT býva, po bokoch vám vyskakujú odkazy na iné videá a ja som zbystrila pozornosť pri videách tipu $1 Makeup Haul, Everything $1 či Full Face of 1$ Makeup. Ja ako osoba veľmi zvedavá, som začala tieto videá viac sledovať a zistila som, že je toho plné YT, od najmenších youtuberov až po veľkých, ktorí majú milióny zhliadnutí. A keďže v našich končinách som nenašla žiaden článok ani odkaz na tento eshop, rozhodla som sa zaplniť medzeru v blogosfére a padlo rozhodnutie, že si niečo objednám. Bola by škoda ale objednávať mačku vo vreci, ako každý eshop má aj Shop Miss A kúsky viac či menej vydarené a keďže som sa rozhodla do toho vložiť svoje peniažky, chcela som to naj, čo sa tam dá zohnať. Tých videí venovaných práve výrobkom z tejto stránky som videla desiatky, veľkou pomocou boli aj komenty kupujúpcich pod jednotlivými výrobkami a postupne som si vytvorila wishlist. Keď som sa už konečne dokopala k objednávke, množstvo vecí nebolo práve skladom, takže nakoniec to bol mix vecí z wishlistu čiastočne doplnený o kúsky, ktoré ma zaujali. 

Nakoľko ide o objednávku mimo EÚ, snažila som sa neprekročiť sumu 22 Eur. Nemám problém si objednať za viac a doplatiť DPH, ale skôr sa bojím toho administratívneho zaťaženia a neviem ako to presne funguje v prípade, keď tých 22 Eur prokročíte. Ak s týmto máte nejakú skúsenosť ako to funguje, budem veľmi rada, ak mi napíšete dole do komentárov, na mail alebo správu na FB. 

Pri objednávke som vyberala iba z výrobkov za $1 a treba si nechať rezervu aj na poštovné, ktoré do našich končín stojí $9.95. Nakoniec v mojom nákupnom košíku skončilo 16 vecí a a spolu s poštovným moja objednávka mala hodnotu $25.95.

Objednávku som robila 10.02.2018, platila som cez Pay Pal a mailom mi prišlo jej potvrdenie. Balíček mi bol odoslaný 13.02.2018 a na stránke si môžete aj sledovať cez DHL, kde sa balíček nachádza. Ale pozor, iba na území USA! Mne to teda jeho cestu ukazovalo do 17.02.2018 a odvtedy nič. Už som začínala mať reálne obavy, že z toho nič nebude, no jedného dňa na mňa čakal balíček doma. Doručila mi ho klasicky poštárka a dorazil mi 26.02.2018.Aj s víkendami je to 16 dní, čo na cestu z Dallasu nie je až tak zlé. Ešte chcem upozorniť na jednu vec. Na balíku bola uvedená iba hodnota výrobkov bez poštovného, takže do budúcna by som sa ja osobne držala hodnoty 22 Eur bez ohľadu na poštovné.

Ako ste mohli vidieť vyššie, prišlo mi čierne plastové vrece s logom Shop Miss A, ktoré ukrývalo kúsky, ktoré som si objednala. V prípade, že by vaša objednávka bola väčšia, som na YT videla, že to zasielajú aj v krabiciach.



Čo sa týka kvality zabalenia a ochrany výrobkov pred poškodením, tak to hodnotím veľmi kladne. Keďže v rámci dekoratívky sú mnohé veci veľmi krehké, ľahko sa stane, že sa tieto výrobky poškodia. No mne dorazilo všetko v úplnom poriadku. Objednaný tovar bol zabalený v bublinkovej fólii, následne zabalený vo farebnom papieri s logom eshopu.



A takto nejak to vyzeralo po rozbalení. Plastové výrobky, ktoré by sa mohli poškodiť, boli zvlásť balené v ochrannej fólii, štetce, hubka na make up a bižu samostatne a drobné kúsky dekoratívky pekne spolu v sáčku s logom eshopu.


A tu už je 16 vybraných kúskov. Je tu naozaj z každého rožka troška. Aj dekoratívka, aj bižu, štetce, srub na pery, pleťová maska. 



A ako môžete vidieť, objednala som dve kontúrovacie paletky, takže jedna z nich pôjde pre vás do súťaže 😊

Ako vidíte, objednávania zo stránky Shop Miss A sa nemusíte báť, vaša objednávka vám dorazí v rozumnom čase a starostlivo zabalená. Samozrejme otázkou je, či výrobky za $1 svojou kvalitou dosiahnu aspoň drogerkové kúsky. Keď nad tým tak rozmýšľam, tak ani pri výpredaji Essence sa nedostaneme na hodnotu $1, čo v prepočte predstavuje 0,81 Eur. Pri niektorých výrobkoch sme cenovo na úrovni Aliexpressu či Ebay, ale myslím si, že ani tam kontúrovaciu paletku za 0,81 Eur nezoženiete.

Čo sa týka doručenia, tak ja som spokojná, dorazilo všetko, čo som si objednala a v super stave bez poškodenia a ani doba dodania nebola zlá. Jediné, čo tomuto eshopu môžem vytknúť je, že ani po 2 mesiacoch čakania neboli schopný naskladniť niektoré kúsky, o ktoré som mala záujem.

Ja budem výrobky poctivo testovať a časom vám o nich napíšem v samostatnom článku. Budem veľmi rada, ak mi do komentov napíšte, či tento eshop poznáte, akú s ním máte skúsenosť, poprípade či vás niečo z mojej objednávky alebo celkovo ich eshopu zaujalo 😊


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára