pondelok 15. januára 2018

Sprchovanie s Dove pre neho a pre mňa

Sprchovanie ako súčasť našej každodennej hygieny a starostlivosti o pokožku my ženy zväčša chápeme trochu inak ako muži. Muži sú zväčša unavený z práce, rýchlo hodia sprchu a sadnú si pred telku. My ženy si vieme sprchu zase užiť, nikam sa nenaháňame a sprchovanie je pre nás príjemným relaxom. V našej domácnosti sa ale v tejto oblasti vieme na jednom zhodnúť a to, že Dove má naozaj super sprcháče!

Dove Silk Glow Nourishing Shower Gel



Ak mám povedať za seba sú dni, kedy som naozaj unavená, rýchlo sa osprchujem a sadnem pred telku alebo idem spať, ale častejšie sú to u mňa práve dni, kedy si sprchovanie maximálne užívam, zrelaxujem pri tom, v sprche rada siaham i po odličovacích výrobkoch či rôznych géloch. A keďže si viem sprchu naozaj užiť, mám rada výrobky, ktoré mi dokážu sprchovanie spríjemniť a veľkým obľúbencom v poslednej dobe je u mňa Dove Silk Glow Nourishing Shower Gel. Tento hydratačný sprchový gél v sebe spája technológiu NutriumMoisture™ a jemné čistiace zložky a dopĺňa tak pokožke počas umývania prirodzenú výživu.


Sprchový gél sa nachádza v plastovom balení a zoženiete ho v 250 ml a 500 ml prevedení. Ja som obdržala väčšie balenie a i keď ho používam iba ja, stále ma neskutočne baví. Má v pohode vyklápacie viečko a ľahko z neho aplikujete potrebné množstvo do dlane.


Sprchový gél ma jemne smotanové sfarbenie a príjemnú, nevtieravú, relaxačnú vôňu. Konzistencia je krémovogélová a ľahko sa na pokožke roztiera. Pri kontakte s vlhkou pokožkou krásne napení, ešte ho po pokožke poriadne rozotriem a následne zmývam. Po sprchovaní je prevoňaná nielen kúpeľňa, ale aj pokožka a pokiaľ si ihneď obliekam pyžamo, tak aj ono po chvíli po sprcháči vonia. Čo je ale jeho najväčšie plus, pokožka je po sprchovaní krásne jemná, hebká, hydratovaná a pokiaľ ste majiteľom normálnej pokožky, nebudete mať potrebu sa následne natierať. 


Tento sprcháč od Dove ma opäť nesklamal a pokiaľ túžite po jemnej, vláčnej a vyživenej pokožke a sprchovanie je pre vás relaxom, tak ho rozhodne musíte vyskúšať. Cena tohto väčšieho balenia sa pohybuje okolo 4 Eur. 

Rad Dove Silk okrem sprchových gélov obsahuje aj tekuté mydlo s pumpičkou, náplň tekutého mydla a penu do kúpeľa.

Dove Men + Care Hydration Balance

 


Trošku sa dneska povenujem aj našim polovičkám, nech to je na blogu pestrejšie 😊 Podľa mňa väčšina mužov považuje sprchovanie za súčasť každodennej hygieny, ktorú dokážu zvládnuť v rekordne rýchlom čase, ale samozrejme, sú aj výnimky. 

Väčšine mužov stačí iba základná výbava v oblasti kozmetiky a čím majú toho na poličke či vani viac, tým sa stávajú neistejší. Podľa mňa ten, kto vymyslel výrobky 3v1 bol určite chlap, lebo ešte donedávna bola v našej domácnosti väčšina pánskych sprcháčov práve tohto typu, veď stačí mať jeden výrobok, ktorý porieši telo, pleť i vlasy. Postupne sa to u ale nás zlepšuje 😊


Keď mi na testovanie dorazil od Dove aj pánsky sprcháč, mali ste vidieť tú radosť u nás doma 😊 Táto značka je u nášho mužského osadenstva veľmi obľúbená a konkrétne Dove Men+Care Hydration Balance sme ešte doma nemali. Ide o sprchový gél určený na telo a tvár, čiže iba dva v jednom. Vďaka jedinečnej technológii MicroMoisture nielen účinne umyje a osvieži, ale tiež pomáha udržiavať správny stupeň hydratácie pokožky. Tá vďaka tomu zostáva dlhšie hydratovaná a v rovnováhe. Hypoalergénne zloženie pomáha uzamknúť prirodzenú vlhkosť vnútri pokožky



Gél zoženiete v 250 ml alebo 400 ml plastovom balení s modrým označením. Samotný sprcháč má modrú farbu a hustejšiu jemne priehľadnú gélovú konzistenciu. A tá jeho vôňa !!!! Toto je jeden z najvoňavejších pánskych sprcháčov, fakt príjemná svieža pánska vôňa. 

Ľahko sa aplikuje a krúživými pohybmi na vlhkej pokožke vytvára bohatú krémovú bielu penu. Následne sa ľahko oplachuje a pokožka je po použití nádherne prevoňaná, jemná, svieža, hydratovaná a keď vaša polovička vyjde zo sprchy a prejde okolo vás, zanecháva za sebou krásnu sviežu pánsku vôňu.


Jediné, čo tomuto sprcháču bolo vytknuté, že nie je primárne určený aj na vlasy, ale to je iba detail. Dove Men+Care Hydration Balance je naozaj skvelý sprcháč a pokiaľ ste ho ešte doma nemali, skúste ho pre svoju polovičku zaobstarať. Cena tohto menšieho 250 ml balenia sa pohybuje okolo 2,50 Eur.

Patríte tiež medzi fanúšikov sprcháčov od Dove? Ktorý je váš top?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára