štvrtok 4. januára 2018

Balea No Drama Lama


O zimnej vianočnej limitke od Balea No Drama Lama som vám už niekoľkokrát písala a musím sa priznať, že keď som túto limitku objavila, ostala som mierne zaskočená. Lama mi ako typicky vianočné zvieratko nepripadá, ale časom som si na ňu zvykla a musím sa priznať, že ma ten dizajn začal baviť. Lama s čapicou vo svetríku s vianočným motívom, k tomu stromčeky a svetielka, Balea ma presvedčila, je to naozaj vianočné 😊



Ja som na testovanie od dmky obdržala Balea No Drama Lama telové mlieko a keďže Lama je zvieratko, čo  má všetko na háku, tak to bolo naozaj na poslednú chvíľu pred Vianocami. Celkovo mi ten dizajn evokuje zastavte sa, žiaden stress, užívajte si život a Vianoce v kľude a pohode.

Telové mlieko sa nachádza v plastovej tube o objeme 200 ml. Má vyklápacie viečko, ktoré sa naozaj v pohode vyklápa a po jeho otvorení vás ovanie príjemná sladká vianočná vôňa.  Ide o mix karamelu, škorice a jabĺk, čo sú typicky vianočné vône,pričom škorica a jablká karamel potláčajú, sú výraznejšie, ale karamel tomu dodáva sladký podtón. Mliečko má bielu farbu a ľahšiu tekutejšiu gélovokrémovú konzistenciu, ktorá mi pripomína skôr emulziu. Na pokožke sa ľahko roztiera a rýchlo sa do nej vstrebáva bez zanechania pocitu mastnoty. 

Pokožka je po natretí jemná, hebká, hydratovaná, ale vzhľadom na jej ľahšiu konzistenciu by som toto telové mlieko odporučila skôr majiteľom normálnej pokožky, tí z vás, ktorí majú suchú pokožku, by potrebovali oveľa väčšiu hydratáciu. Vôňa sa z pokožky uvoľňuje postupne a vy si môžete kedykoľvek opäť pripomenúť Vianoce.


Balea No Drama Lama je príjemným vianočným prekvapením a ak sa ešte nevypredala, mali by ste minimálne toto telové mlieko ešte zohnať v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko. Okrem telového mlieka táto limitka obsahuje i ďalšie kúsky ako sprcháč, balzam na pery, odličováky, ale či sa všetko dostalo aj k nám, to vám neviem povedať.

Oslovila vás táto limitka?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára