pondelok 6. júna 2016

Premena s Camellia Queen

Ahojte!

Ak sledujete pravidelne môj FB viete, že moja maličkosť podstúpila zmenu vizáže a z blond je teraz zo mňa tmavovláska. Už dlhší čas som chcela zmenu, ale nevedela som akú a kde. A tak som rozmýšľala a špekulovala, až som tie vlasy mala všelijaké a chcelo to už rýchly zákrok :-)
Keď som sa dozvedela, že v Trenčíne otvorili nový salón Camellia Queen , ktorý má širokú škálu služieb vrátane Zmenárne, bolo rozhodnuté. S odhodlaním som napochodovala do salónu Camellia Queen a objednala sa.

O zmene som nemala nijakú predstavu, bola som rozhodnutá to nechať na odborníkov. Z ponuky Zmenárne som si vybrala Premenu I, ktorá zahŕňa  :

PREMENA I.

Cena: 52€
(cca 4-5 hodín)
Farebná typológia
určenie farebného typu klientky a poradenstvo spojené s výberom oblečenia, líčenia a doplnkov
Kaderník
odborné poradenstvo a vykonanie zmeny účesu (strih / farbenie / modelácia)
Denné líčenie
líčenie do zamestnania a pre všedný deň, poradenstvo v starostlivosti o pleť
V rámci premeny je úprava obočia zdarma.
Fotodokumentácia celej premeny zdarma!

Do salóna som prišla plná nadšenia a očakávania, ako to dopadne. Priestory sú veľmi pekné a hneď vás milo uvítajú a ponúknu čajom či kávou.


Salón Camellia Queen nájdete v Trenčíne v starom Laugaríciu v meste hneď vedľa Prioru. Už vonku majú niekoľko pútačov a samotný salón sa nachádza oproti predajni s kočíkmi, takže to ľahko nájdete.




Najskôr som bola zverená do rúk Sašky, ktorá mala na starosti poradenstvo v starostlivosti o pleť, odlíčila ma a upravila obočie. Tento salón používa výrobky značky Mary Kay, vďaka ktorým bola moja pleť krásne odlíčená. Okrem toho Saška použila aj Mary Kay Čistiacu kefku a poviem vám, to bolo super. Veľmi príjemná záležitosť, dokonca o kúpe čistiacej kefky som začala aj uvažovať. Čistenie s ňou bolo veľmi príjemné, naozaj som si to užila! Potom mi upravila moje obočie a následne mi pleť vyšetrila diagnostickou kamerou a potvrdilo sa mi to, čo som si v poslednom čase všimla aj ja sama a to, že moja pleť je zmiešaná s rozšírenými pórmi. Ale poviem vám, bolo veľmi zaujímavé vidieť to všetko úplne zblízka na obrazovke :-) 



Následne som bola zverená do rúk šikovnej kaderníčke Gabike. Pýtala sa ma, ako by som si predstavovala účes, do čoho by som šla a do čoho nie. Keď mi povedala, že by sme spravili mix hnedej a fialovej, nebola som si na 100% istá, ale vysvetlila mi, že k mojím modrým očiam a tmavšiemu obočiu bledé odtiene veľmi nejdú a pri tejto kombinácii farieb moje oči vyniknú. Tak som sa jej s dôverou zverila do rúk a čakala, ako to celé dopadne. Ešte predtým, než sme sa pustili do vlasov mi urobila diagnostiku vlasov a bolo veľmi zaujímavé sledovať, čo všetko sa na monitore objavilo a ako to vlastne s mojimi vlasmi tak zblízka vyzerá. Následne sme sa dali do farbenia, Gabika použila značku Framesi, strihania a výsledok dopadol nad moje očakávania. Vždy som chcela mať mikádo a v spojení s tou tmavšou farbou to vypálilo podľa mňa na výbornú. Saška mi urobila ešte jemné denné líčenie a premena bola hotová. A ako to dopadlo? Veď posúďte samy.

PRED



PO



Ja som s výsledkom veľmi spokojná. Už som sa s tmavšou farbou zžila a tá fialová na slnku robí nádherné odlesky. Stretla som sa s pozitívnymi reakciami na túto zmenu. Každému to môžem iba odporučiť a myslím si, že takáto premena by mohla byť aj dobrým tipom na darček.


Chcem sa poďakovať tímu Camellia Queen za úžasné poobedie a krásnu zmenu. V tomto salóne som sa cítila veľmi príjemne a môžem ho len odporučiť. Navyše škála ich služieb je neskutočne široká a každý si tam nájde to svoje.

A čo vy? Láka vás výrazná zmena?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára