sobota 18. júna 2016

Osviežujúca spŕška od Ziaja

Ahojte!

Konečne sme sa dočkali a máme tu leto. Síce posledné dni sú viac sychravé ako slnečné, ale už sme pár teplých a letných dní mali a ešte mnoho je pred nami, z čoho sa ja osobne veľmi teším. Menej sa teším na vyhriatu kanceláriu bez klimatizácie či auto, ktoré sa po chvíli na slnku mení na pojazdnú saunu. Síce klímu mám, ale nerada ju používam, lebo ja som ten typ, čo hneď ochorie i pri najmenšom prefúknutí :-(
A práve tieto horúce a sparné dni si žiadajú niečo svieže a chladivé, niečo, čo nás okamžite osvieži, dodá energiu a nakopne. V posledných rokoch v lete veľmi rada siaham po vode v spreji, či termálnej vode v spreji. Sú to jednoducho núdzovky, na ktoré sa môžete spoľahnúť, pokiaľ nie je iná možnosť ako sa osviežiť. A takýmto pomocníkom na osvieženie je aj novinka od Ziaja. Ziaja totižto prišla s novinkou, ktorá toto leto bude must have výrobkom a ktorý budem mať stále pri sebe v  práci či v aute. O čom bude dneska reč? O novom výrobku od značky Ziaja a to Chladivom spreji s mentolom a vitamínom C.  


Ziaja chladivý sprej s mentolom a vitamínom C

Tento výrobok sa zvykne označovať ako sprej, mist či po česky mlhovina. Čo na ňom oceňujem, je jeho multifunkčnosť - je určený na tvár, telo i vlasy. Účinne hydratuje, chladí a tonizuje pleť. Je s vôňou tamarindu a zeleného pomaranča. Je vhodný na denné používanie, pri cestovaní, po cvičení, pri pobyte v suchých miestnostiach a najmä počas horúcich letných dní a po opaľovaní.



Tento chladivý sprej sa nachádza v plastovom balení o objeme 100 ml, takže sa pekne vojde aj do kabelky. Má praktický rozprašovač, vďaka ktorému sa produkt rovnomerne aplikuje. Ja ho zvyknem aplikovať zo vzdialenosti aspoň 15 cm a vďaka tomu pokryje potrebnú časť, ktoré chcem osviežiť. Vôňa tamarindu a zeleného pomaranča je v tomto prípade veľmi vydarená, svieža, nevtieravá a vďaka prítomnému mentolu dochádza naozaj k jemnému schladeniu a osvieženiu. Ja zvyknem tento výrobok používať ako na tvár, tak aj na telo či vlasy, toto jeho všestranné využitie sa mi veľmi páči. Mám ho v práci na stole a keď sa vrátim po behačkách v meste späť upachtená do kancelárie, siahnem po tomto chladivom spreji a aplikujem ho na tvár, krk a pod vlasy a pocit úľavy a osvieženia sa dostaví okamžite.


Myslím si, že tento produkt by mohol byť ideálnym spoločníkom aj pri cestovaní, poprípade aj na nejaký festival. Jeho cena je 3,69 Eur a zoženiete ho v predajniach Ziaja : Shopping park Aupark Košice, Obchodné centrum FORUM Poprad, Nákupné centrum CITY ARENA Trnava a OD PRIOR Trenčín, ale časom sa určite objaví aj na eshope http://www.dobrakozmetika.sk/. Okrem tohto chladivého spreja s vôňou tamarindu a zeleného pomaranča by mal byť dostupný aj v prevedení osviežujúcom s vôňou bylín, kvetov a citrusov.

A čo vy? Po čom siahate v lete, aby ste sa osviežili?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára