sobota 2. apríla 2016

Dermacol Express Nail Polish Remover

Ahojte!

Určite ste si všimli, že v poslednom čase ma opäť chytila lakovacia mánia. Okrem nových vlastných kúskov som obdržala aj pár lakov na testovanie, o ktorých ste sa už na blogu mohli dočítať.
Neodmysliteľnou súčasťou lakovania sú však okrem lakov aj odlakovače. Dajú sa zohnať rôzne od obyčajných, cez priemerné až po naozaj výborné. Ja som si na odlakovačoch nikdy nezkladala a zväčša som si kupovala značky Cien či Ebelin. Neboli zlé, ale objavila som od nich aj lepší. A práve o tomto lepšom bude dnešná recenzia.
 
Značka Dermacol je známa svojimi výrobkami, či už telovou alebo dekoratívnou kozmetikou. A jeden skvost sa nájde aj v rámci starostlivosti o nechty v podobe expresného odlakovača na nechty, ktorý mi zaslali zo stránky http://www.parfemy-elnino.sk/.
 
 
Dermacol Express Nail Polish Remover -  odlakovač na nechty 
 
Ide o odlakovač na nechty, ktorý je dermatologicky testovaný, bez acetónu a je vhodný pre prírodné i umelé nechty. Jemné zloženie, vďaka obsahu mandľového oleja, je šetrné k nechtom, ich lôžkam a jemnej kožtičke v okolí nechtov. Nechty vyživuje a zabraňuje ich nadmernému vysúšaniu.
 

Odlakovač sa nachádza v priehľadnej plastovej nádobe o objeme 120 ml. Je fialovej farby a po jeho otvorení ucítite zápach, ktorý je typický pre všetky odlakovače. Otvor, cez ktorý sa odlakovač aplikuje, je pomerne veľký, tak si treba dávať pozor, aby ste zbytočne nevyliali veľa produktu. Skutočne rýchlo, ľahko a šetrne odstraňuje lak z nechtov. A to nielen obyčajný lak, ale veľmi dobre si vie poradiť aj s lakmi pieskovými či s trblietkami. Tieto nepoddajné laky s ním idú dole oveľa lepšie než s inými, ktoré som mala doteraz. Okrem toho veľmi oceňujem, že po odlakovaní sú nechty neni vysušené a to vďaka mandľovému oleju, ktorý obsahuje. Pri iných odlakovačoch sa mi stáva, že nechty síce v pohode odlakujú, ale mám ich naozaj presušené.
 
 
Odlakovač od Dermacolu ma veľmi príjemne prekvapil a pokiaľ ste ho ešte neskúšali, rozhodne tak urobte. Síce pri aplikácii si to vyžaduje trošku opatrnosti a systém s dávkovačom by bol lepší, napriek tomu ho považujem za naj odlakovač, aký som kedy mala. Navyše, jeho cena je veľmi priaznivá a na stránkach Elnina ho zoženiete za 2,44 Eur.
 
Poznáte tento odlakovač? Ktorý odlakovač je váš favorit?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára