utorok 12. apríla 2016

Môj marec 2016

Ahojte!

Problémy s počítačom a nečakaná choroba spôsobili, že na blogu to trošku začalo stagnovať. Ale vyzerá to tak, že už sa všetko vráti do svojich koľají a opäť vám budem pridávať rôzne zaujímavé recenzie. I keď máme pomaly polku apríla za sebou, až dneska sa dostávam k článku o minulom mesiaci. Čo mám teda nové?


Tento mesiac som sa najviac tešila na filmové spracovanie knižky Červený kapitán od Dominika Dána. Ak niekoho toto obchádza a nie je jeho fanúšik ako ja, tieto riadky kľudne preskočte :-)
Musím sa priznať, že knižku som čítala už dávnejšie, ale aký taký prehľad o deji som mala. Môj pocit ale po konci filmu bol veľmi rozporuplný. Dobové spracovanie bolo super, ale chýbala mi tá atmosféra vraždárskej kancelárie, ich slovné doťahovanie a celkovo ten humor, čo z knižky srší. Preto som si knižku opäť prečítala a tá odchýlka od nej je tak veľká, že za mňa je tento film jednoducho veľkým sklamaním.  

Menšie športové vyžitie :-)

 

 




V poslednej dobe som objednávala aj na Aliexpresse. Pre seba len drobnosti, ale najmä som objednávala veci pre sestru na svadbu a konečne mi všetko dorazilo.

Pochytila ma jogurtová mánia a ten Rajo fit tvaroh je skvelý :-)
 



DM nákup


Essence výpredaj

Výhra v GA u Katky na blogu

Gate

Idunnashop.sk - výrobky na testovanie - recenzie sú už na blogu

Obrovská nádielka od Lidlu - novinky Cien - poctivo testujem
Vzorkujem a testujem s Niveou
Prečítané




Výhra na FB

Krásny darček, od mojej maminy, ktorý mi urobil obrovskú radosť :-)
 
A na koniec to najlepšie - úžasné prekvapenie k MDŽ :-)





A čo vy? Aký bol váš marec? Kúpili ste si niečo zaujímavé?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára