nedeľa 10. apríla 2016

Neobio Natural Cosmetics

Ahojte!

Poznáte značku neobio? Ja som ju spoznala vďaka stránke Idunnashop.sk a som za to veľmi vďačná, lebo nájsť kvalitnú bio kozmetiku a za priaznivú cenu nie je také ľahké.

Čo sa môžete o značke neobio dočítať? Bio certifikovaná kozmetika neobio je vyvinutá a vyprodukovaná v najvyššej kvalite rešpektujúc medzinárodné podmienky a štandardy NaTrue certifikácie pre prírodnú, organickú kozmetiku. Značka neobio je súčasťou nemeckej spoločnosti LOGOCOS s mnohoročnými skúsenosťami s vývojom a výrobou certifikovanej bio kozmetiky rôznych značiek.
Bio kozmetika neobio predstavuje vysoko kvalitné produkty vyrobené s použitím vyberaných prírodných olejov a extraktov, ktoré pochádzajú z kontrolovaného ekologického pestovania a prešli viacerými nezávislými testami, ktoré potvrdili ich kvalitu a účinky na pokožku či vlasy.
Ja som na testovanie obdržala dva výrobky a to osviežujúci sprchový gél a kúru na vlasy. Aké sú?


Neobio sprchový gél Energy
Ide o osviežujúci sprchový gél s bio kofeínom, bio aloe vera  a zeleným čajom, ktorý ošetruje pokožku a osvieži ju na celý deň. Stimuluje a chráni pokožku, s osviežujúcou unisex vôňou pre perfektný začiatok dňa.



Sprchový gél Energy sa nachádza v plastovej obale o objeme 250 ml. To balenie sa mi páči, dýcha z neho na mňa príroda. Po otvorení ucítite sviežu vôňu, mne však nepripomína kofeín, zelený čaj ani aloe vera, ale mne zmes týchto vôní pripadá ako vôňa grepu :-) Má tekutejšiu gélovú konzistenciu jemne žltej farby. Na pokožku sa ľahko aplikuje a jemne na nej pení. Nečakajte žiadnu veľkú penu, tá jednoducho pre prírodné produkty nie je typická. Skutočne názov Energy má zaslúžene, lebo po sprchovaní vás svojou vôňou nabije energiou. Pokožka je krásne umytá, svieža a jemne prevoňaná.

zloženie

Mňa tento sprchový gél očaril od prvej chvíle a bude skvelým spoločníkom v sprche aj v horúcich letných dňoch, kedy si to dávku osvieženia a energie priam pýta. A čo je na ňom najlepšie okrem vône? Jeho cena, nakoľko za tento Neobio Energy sprchový gél v bio kvalite zaplatíte iba 2,60 Eur, čo si myslím, že je super a určite stojí za vyskúšanie. A keďže je unisex, pri cestovaní stačí vám i vašej druhej polovičke iba jeden produkt a ušetríte tým miesto na niečo iné :-)

 

Neobio kúra na vlasy
Už ste sa stretli s brokolicovým olejom v kozmetike? Ja teda ešte nie! Táto kúra na vlasy totiž obsahuje mix bio brokolicového oleja a bambuckého masla, ktoré vlasy vyživujú a dodávajú im lesk. Obsahuje tiež sójový olej, extrakty z orchidey a bambusu. Po použití sa vlasy jednoduchšie rozčesávajú, sú spevnené a chránené.



Kúra sa nachádza v plastovej tube o objeme 150 ml. Pri jej otvorení ucítite vôňu, ktorá je typická pre prírodné produkty a trošku mi pripomína Alverde. Samotná kúra má gélovo-krémovú konzistenciu a je bielej farby. Kúra sa vmasíruje do umytých a jemne osušených vlasov a má sa nechať pôsobiť 5-10 minút a potom ju treba dôkladne zmyť. Musím sa priznať, že ja som kedysi tento typ výrobkov nepoužívala, lebo nemám rada, keď mám mať niečo na vlasoch nejaký čas a ešte to potom zmývať. Časom som ale prišla na to, že tieto výrobky majú na moje vlasy naozaj pozitívny vplyv a už sa im nebránim. Poďme ale späť ku kúre. Ja ju teda nanášam na jemne presušené vlasy. Vzhľadom na svoju konzistenciu sa dobre do vlasov aplikuje i zmýva. Po umytí sú vlasy krásne jemné, ľahko sa rozčesávajú, sú voňavé a hlavne sú krásne rovné! Naozaj, neviem čím to je, ale sú neskutočne hladké a rovné a mám pocit, že aj moje rozštiepené končeky vyzerajú lepšie.

zloženie

Kúra vlasy zbytočne nezaťažuje, nemastí ich a je určená na všetky typy vlasov. Naozaj som nečakala, že mi až tak sadne a už si umývanie vlasov bez nej neviem predstaviť. Neobio kúra je nielen kvalitná, ale aj cenovo dostupná, nakoľko ju zoženiete za 3,40 Eur.
Celú ponuku značky Neobio nájdete na stránkach Idunnashop.sk.


A ako bonus mi dievčatá z Idunnashop.sk pribalili aj Vonný mešec prírody- zmes sušených aromatických bylín a okvetných lístkov pre prevoňanie interiéru. Ide o ručne zbierané byliny a lístky a jednoducho je vidieť, že svoju prácu majú rady a robia ju zo srdca. Keď si tento mešec otvoríte a privoniate k nemu, ucítite krásnu vôňu plnú byliniek a máte pocit, že sa ocitáte na lúke plnej kvetov.

Ďakujem dievčatám z Idunashopu za úžasné výrobky na testovanie a možnosť zoznámiť sa s novou značkou.

A čo vy? Máte radi prírodné výrobky? Poznáte značku neobio?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára