streda 30. marca 2016

Ružová pastelka od Lambre

Ahojte!

S príchodom jari na mňa prešla jarná nálada nielen v obliekaní, ale aj v kozmetike. Najviac si to užívam vďaka lakom na nechty. Dneska vám chcem ukázať jednu krásnu ružovú pastelku, ktorú mi zaslali z Idunnashop.sk. Je od značky Lambre, s ktorou ste sa už mohli zoznámiť na mojom blogu v článku ladenom do vanilkových vôní. V poslednom čase ma akosi pochytila ružová mánia a tak som sa práve odtieňu Paradise Pink 05 veľmi potešila.  


 
Lambre Pastelle lak na nechty - 05 Paradise Pink (Rajská ruža)

Pastelový lak na nechty od Lambre ponúka paletu 5 odtieňov kombinujúcich jemný lesk a letné farby pre všetky ženy, ktoré obľubujú ľahké, letné líčenie podčiarkujúce pôvab, sviežosť a eleganciu. Tento lak zároveň spevňuje a vyživuje nechty.
Okrem tohto krásneho ružového je v ponuke ešte oranžový, žltý, mätový a šedý. Čo sa týka ponuky farieb, naozaj vydarená letná paleta.



Lak sa nachádza v rozkošnej krabičke, ktorá ma ihneď očarila. Takéto pekné balenia ma vždy potešia. V jej vnútri sa nachádza samotný lak o objeme 7 ml. Balenie a dizajn laku sú veľmi jednoduché, škoda že sa nenechali v Lambre inšpirovať jeho krabičkou. Štetček laku patrí k užším, ale dá sa s ním dobre pracovať. Lak je bez trblietok, má jemný lesk  a veľmi slušnú pigmentáciu. Na dosiahnutie krásnej pastelovej ružovej farby vám postačia 2 vrstvy. Jeho konzistencia je stredne hustá, nepruhuje, neotláča sa. Medzi jednotlivými vrstvami to chce chvíľu prestávku, aby dobre zaschol.




Ja som z tej ružovej farby úplne hotová, to je taká krása. Keď si ho ešte predstavím v lete k opálenej pokožke, to bude niečo !!!
Čo sa týka jeho výdrže, tak mne v pohode vydržal 5 dní. Potom akoby popraskal, ale len z blízka bolo vidieť prasklinky a začali sa olupovať špičky.

- po 6 dňoch

Lak som odlakovala 6 deň a čo sa týka odlakovania, to prebehlo úplne v pohode. Išiel dole bez toho, aby zafarboval nechty či pokožku okolo nich. Čo sa týka spevnenia, to neviem posúdiť, lebo ja mám nechty dosť pevné.

zloženie

Mne sa tento lak veľmi páči, krásna farba o ktorej už teraz viem, že bude patriť k top tohto leta. Lambre Pastelle laky zoženiete na stránkach Idunnashop.sk za cenu 3,80 Eur.



Páčia sa vám takéto pastelové farby?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára