štvrtok 28. januára 2016

Estée Lauder - Modern Muse Chic

Ahojte!

S príchodom chladných zimných dní išli moje sladké vône bokom a ja som siahla po vôni od Estée Lauder. I keď v rámci kozmetiky vám prinášam skôr značky, ktoré nie sú drahé a sú bežne dostupné, čo sa týka vôní, tu siaham niekedy aj po drahších a jedinečných kúskoch a Modern Muse Chic je jedným z nich. Poďme si ju teda predstaviť :-)
 
 
"Modern Muse Chic je odvážny, nový výraz pre to, čo znamená byť Modern Muse", hovorí Karyn Khoury, Senior Vice President, Corporate Fragrance Development Worldwide, The Estée Lauder Companies. "Dosiahli sme presvedčivé, tvorivé napätie vďaka našej inovatívnej štruktúre duality vône. Niektoré ženy budú priťahované viac ku kvetinovému tónu, niektoré zase budú vtiahnuté do temnej zmyselnosti ebenového dreva.“

Hlava: slivka, palina

Srdce: jazmín, tuberóza, ľalia

Základ: kašmírové, agarové a ebenové drevo, pačuli, pižmo, vanilka




Začnime pekne balením. Flakónik vône je veľmi pekný a elegantný. Ide o vysoký sklený luxusný flakón so zaoblenými stranami. Na vrchu sa nachádza mašlička so zlatými bodkami a pod ním názov parfému a na jeho spodnej časti názov značky. Flakónik je priehľadný a samotná vôňa v ňom má jemne ružovú farbu (ako vidieť na foto, už mi v ňom veľa neostáva). Čo je zaujímavé, je bez viečka a aplikuje sa priamo stlačením na mašličku zhora.

Čo sa vône týka, musím sa priznať, že na prvé privoňanie sme si nesadli a dokonca priznávam, že som donedávna ani nevedela, že Estée Lauder má vo svojej ponuke aj vône. Joj, mám čo dobiehať v tom kozmetickom svete :-)
 
Po jej aplikácii ucítite ako prvé zmes kvetín a šťavnatého ovocia, ktorá o chvíľu je potlačená drevitými tónmi. Je to vôňa tak jedinečná, že keď si ju obľúbite, tak je to láska. Parfumácia je naozaj silná a je to držiak na celý deň, tých 8 hodín v práci zvládne úplne v pohode. Ja ju cítim z oblečenia aj ďalší deň.
 
 
Čo sa mi na tejto vôni páči je, že to nie je masovka ako Chloe Chloe alebo Light Blue, ale je sama o sebe jedinečná a vo svojom okolí nepoznám nikoho, kto by ju mal a i ja sa cítim s ňou jedinečná a vynikám z davu ako sa hovorí. Jednoducho, je to krásna nadčasová vôňa, ktorá je podľa mňa vhodná do zimných dní alebo na nejakú výnimočnú večernú udalosť.
 
Ak by ste sa rozhodli ju vyskúšať, musíte jej dať šancu a nechať ju na sebe nejaký čas pôsobiť, aby všetky jej zložky sa postupne rozvili a vy ste zistili, či je to vôňa pre vás alebo nie.

V predaji je od začiatku minulého roka a zoženiete ju v parfumérkach alebo na e-shopoch.

Poznáte túto vôňu? Aký je váš top produkt od Estée Lauder? Aká je vaša obľúbená zimná vôňa?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára