utorok 20. januára 2015

Spomienka na Vianoce s Alverde

Ahojte!

Vianoce sú už za nami, vianočná výzdoba je už zvesená a vhupli sme do novoročného pracovného kolotoča. Ani neviem ako a už je za nami aj polovica januára. Ja si však Vianoce napriek tomu rada pripomínam a to vďaka úžasnému vianočnému setu telových masiel od Alverde
Keď mi krátko pred Vianocami poštárka doručila tajomný balíček od DM, nemala som ani tušenia, čo sa v ňom môže skrývať. Celá nedočkavá a zvedavá som balíček rýchlo otvorila a na mňa vykukla krabička s troma rozkošnými telovými masielkami a k tomu bolo priložené vianočné prianie od dievčat z DM. Urobilo mi to nesmiernu radosť, lebo naozaj som takýto rozkošný darček nečakala a práve takéto nečakané prekvapenia vedia niekedy najviac potešiť.  
A prečo spomienka na Vianoce? Lebo okrem toho, že tento set mi dorazil krátko pred Vianocami, kombinácia vôní a aj ich vizuálne prevedenie sú čisto vianočné. 


Masielka sa nachádzajú v papierovej krabičke, ktorá je výnimočná krásnym vianočným prevedením. Vo svojom vnútri ukrýva tri poklady, ktoré sú neskutočne rozkošné, priam na zjedenie. Poďme si ich postupne predstaviť.


Telové maslo vanilka - škorica
Toto telové maslo na rozdiel od svojich dvoch kamarátov má inú konzistenciu. Je oveľa hutnejšie, ťažšie sa naberá a tým sa podľa mňa najviac približuje k typickým telovým maslám. Vôňa je veľmi jemná, sladká, skôr prevláda vanilka než škorica. Na pokožke sa krásne roztiera, zľahka sa do nej vsiakne a príjemne ju prevonia. Pokožka je hydratovaná a príjemná na dotyk. Páči sa mi na ňom, že vôňa je nevtieravá, sladká, vanilková, to ja môžem.

  
Telové maslo - brusnice a čokoláda
Toto masielko má už inú konzistenciu ako jeho predchodca. Nie je až tak hutné, skôr sa približuje k telovým krémov. Ľahko sa nanáša a zapracováva do pokožky. V tomto prípade je vôňa o niečo prenikavejšia, pripomína mi jeden zákusok. Prevláda vôňa brusnice nad čokoládou, takže nie je extra sladká. Pokožka je po nanesení prevoňaná, jemná, vyživená. Podľa mňa úžasná kombinácia dvoch vôní, s ktorou som sa ešte nestretla. 


Telové maslo s červeným pomarančom
Musím sa priznať, že táto vôňa ma podľa svojho popisu pôvodne zaujala najmenej. Myslela som si, že to bude typická vôňa červeného pomaranča a v tom prípade by sa mi hodila skôr do letných dní. Opak bol ale pravdou. Je to krásna svieža vôňa, ktorá ma nesmierne očarila, pripomína mi svieži citrusový koláčik, na ktorý sa mi hneď zbiehajú slinky. Konzistenciou je to skôr telový krém ako maslo. Ľahko sa nanáša, zapracováva do pokožky a rýchlo sa i vstrebáva. 



Čo by som k týmto trom rozkošným masielkam ešte dodala? Všetky krásne voňajú, majú rozkošné balenia (50 ml), ktoré sa vďaka svojej veľkosti vojdú do každej tašky či kabelky. Výhodou je, že v balení sú tri rozdielne vône, ktoré môžem striedať podľa chute a nálady.
Moja pokožka je po nakrémovaní krásne prevoňaná, vyživená, hydratovaná. Páči sa mi na nich, že pokožka po aplikácii neostáva zbytočne mastná, vytvorí sa iba jemná vrstva, ktorá sa o chvíľu vstrebe a zanechá pokožku krásne vyživenú. Myslím si že tým, že to nie sú ale typické telové maslá, tak nebudú vyhovovať majiteľom extrémne suchej pokožky. Pre nich budú málo výživné a hydratačné.

Podľa mňa toto balenie telových masielok je super tipom na darček pre kamarátku, maminu, sestru, jednoducho niekoho, koho chcete obdarovať niečím voňavým a rozkošným. Ako veľkú nevýhodu vidím jedine to, že išlo o limitovanú edíciu a asi bude problém ich ešte zohnať. Ja som s nimi veľmi spokojná a ešte raz ďakujem DM za milý vianočný darček.

A čo vy? Máte tento vianočný set? Ako ste s ním spokojní? 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára