streda 30. marca 2022

Červený alebo ružový?

L’Oréal Paris Rouge Signature matný tekutý rúž

 Opatrenia sa nám uvoľňujú, respirátory pomaly odkladáme a nastáva ten správny čas opäť nosiť dlho odkladané rúže! Aj vy sa na to tak tešíte? Ja som sa po dlhšom čase rozhodla vyvetrať dvoch krásavcov od L’Oréal Paris a keďže som vám ich ešte nespomínala, trošku vám ich predstavím.

 L’Oréal Paris Rouge Signature matný tekutý rúž je pre mňa osobne najlepší tekutý rúž, aký som kedy mala. Má krásne elegantné balenie, úžasné odtiene, príjemne vonia a na perách je veľmi komfortný. Tento matný tekutý rúž zanechá na vašich perách ultra tenký nezaťažujúci film, ktorý sa postará o pocit nahých, ale zároveň nalíčených pier, jednoducho na perách ho vôbec necítite!




Tento rúž má krásnu sýtu pigmentáciu, stačí ho naniesť v tenučkej vrstve a pery krásne zahalí do farby. Má skvelý penový aplikátor v tvare slzičky, ktorým sa ľahko a rýchlo produkt nanáša. Jeho konzistencia je veľmi ľahká, akoby vodová, nezalieza do vrások, po chvíli na perách zaschne do polomatna a potom už krásne drží. Na perách tento rúž nie je vôbec cítiť, pery nevysušuje, nelepí, nevytvára krustu.

 

L’Oréal Paris Rouge Signature matný tekutý rúž

 Ja mám tento rúž rovno v dvoch odtieňoch.



Ak túžim po jemnejšom líčení, siaham po odtieni 105 I Rule, čo je nádherný tlmený fialovo-ružový odtieň. Pre mňa dokonalý mauve odtieň, ktorým rozhodne nemáte čo pokaziť a aspoň jeden produkt vo vašej zbierke rúžov by mal mať takýto odtieň.



Chceš byť tajomná, zvodná a sexi? Tak potom je pre teba dokonalým odtieňom 113 Don't čo je krásna výrazná červeno-oranžová farba, ideálna k jemnejšiemu líčeniu očí, kedy zaujať svojimi perami.

 

 Ktorý odtieň by vyhral u vás? U mňa to vyhráva o chlp predsa len jemnejší ružový mauve odtieň, ktorý je vhodnejší na každodenné líčenie.

 

Aj keď sa rúže postupne pri jedení a pití vytrácajú a o celodennej výdrži nemôžeme hovoriť, aj tak je celkom obstojná, dajú sa jednoducho počas dňa reaplikovať a ak vám ku večeru ostane iba ich obrys, verte tomu, že ten odlíčite iba dobrým odličovačom, lebo držia fakt ako pribité. 


Podľa mňa by každá z nás mala mať vo svojej zbierke jeden jemnejší a jeden výraznejší rúž, ktoré nosíme na striedačku podľa toho ako sa aktuálne cítime alebo sa chystáme na nejakú akciu. Či už to bude klasický alebo tekutý rúž, v ponuke je množstvo zaujímavých produktov a odtieňov a tak si poďme tieto sychravé dni zafarbiť do pestrejších tónov vďaka našim farebným úsmevom. Širokú ponuku rúžov nájdete na stránkach Notina, kde máte skvelú možnosť si ich na sebe vyskúšať aj vďaka aplikácii Vyskúšať na sebe.


Aké sú vaše obľúbené rúže a ich odtiene? Máte radšej klasické alebo tekuté rúže?




1 komentár: