streda 23. marca 2022

Legendárny Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer

 


Ak by ste mali spomenúť tri kúsky dekoratívnej kozmetiky, bez ktorých si líčenie neviete predstaviť, ktoré by to boli? U mňa je to jednoznačne bronzer, maskara a rúž. Bronzer ja osobne považujem za úžasný multifunkčný produkt, ktorý viete využiť rôznym spôsobom. Je vynikajúcim produktom na kontúrovanie tváre a vďaka nemu si viete niektoré časti tváre zmeniť, skryť či zvýrazniť. Ak nemáte po ruke očné tiene alebo nechcete so sebou brať celú kozmetickú výbavu pri cestovaní, hravo vám nahradí aj očné tiene. Pri vhodnej farbe bronzera dokážete dodať pleti aj prirodzené opálenie, zmenšiť nos či zjednotiť pleť. 

V drogérii nájdete množstvo úžasných a kvalitných bronzerov, ja osobne ich mám pár vyskúšaných a bola som veľmi spokojná, no na mojom whisliste už dlhšie trónil jeden, ktorý sa pred pár rokmi dal zohnať iba v zahraničí. Reč je o legendárnom Physicians Formula Murumuru Butter Bronzery, ktorý si svojho času mnohí nosili z USA a ja som pri ich videách tajne dúfala, že raz sa dostane aj k nám. Síce do drogérii ešte nie, zato moje obľúbené Elnino naskladnilo na ich eshope túto legendárnu značku a ja som si v rámci spolupráce tento vysnívaný kúsok vybrala na testovanie. 



Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer majú na stránkach Elnina vyobrazený v pôvodnom balení, no mne dorazil už v novom šate, čo nemá ale žiaden vplyv na samotný produkt. Bronzer vám dorazí zabalený v krabičke, ktorá ukrýva produkt s hmotnosťou 11 g. Ide o bronzer s hydratačným účinkom, vďaka obsiahnutému maslu z murumuru hydratuje, vyhladzuje pleť a je hyporalergénny. 


Jediné mínus, ktoré k tomuto produktu mám, je jeho balenie. Je podľa mňa zbytočne robustné a zaberá veľa miesta. Plusom môže byť pre niekoho, že obsahuje aj zrkadielko a penový aplikátor, ale ja si týmto aplikátorom nanášanie bronzera neviem predstaviť a zrkadielko mohlo byť kľudne na prednej strane po otvorení bronzera a tak by bolo jeho balenie praktickejšie a skladnejšie. Čo ale hodnotím kladne, je veľmi pekný letný dizajn.


A keď už som si trošku pofrflala, poďme k jeho pozitívnym stránkam. Bronzer má na povrchu krásnu potlač a veľmi príjemne letne kokosovo vonia. Toto je rozhodne produkt, ktorý chcete mať so sebou na dovolenke pri mori! 


Výber správneho odtieňa pre mňa bol trošku fuška, keďže som sa mohla riadiť iba obrázkami na internete. Pôvodne som chcela zvoliť klasiku v odtieni Bronzer, ale bála som sa, že to bude dosť svetlé a tak trochu som hľadala bronzer aj na leto, keď budem opálená, tak som bola odvážna a zvolila som si odtieň Sunkissed Bronzer. V samotnom balení tento odtieň vyzerá tmavšie a bála som sa, či som to s ním trochu neprestrelila, ale len čo som ho aplikovala na ruku a neskôr na tvár, vedela som, že som zvolila dobre.  Je to veľmi pekný odtieň, ktorý mojej pleti krásne sedí. Nie je veľmi bledý ani tmavý, nie je do oranžova ani veľmi do hnedej, môjmu žltému podtónu pleti skvele sadol. Rozhodne to nie je ale kúsok pre bledulky, to by som skôr zvolila bledší odzieň.
 

 V čom tkvie teda čaro tohto produktu? Nielen vo výslednom efekte na pleti, ale aj v úžasnej jemnučkej púdrovo -maslovej konzistencii. S podobným produktom som sa pri bronzery ešte nestretla. Je neskutočne jemný, maslový, nie je zbytočne prehnane pigmentovaný, takže je vhodný aj pre začiatočníkov. Vôbec nepráši, ľahko sa naberá, štetcom sa jednoducho a rýchlo aplikuje. Vyzerá veľmi prirodzene, dá sa vrstviť a sami si určíte jeho intenzitu. Na pleti krásne drží, vôbec nefľakatí a dodáva jej prirodzené opálenie.
 
Ja som od tohto produktu mala veľké očakávania a som veľmi rada, že ich splnil do bodky. Je to naozaj jedinečný bronzer a na Elnine ho zoženiete v cene, za akú kúpite bronzer aj bežne v drogérii, takže pri jeho kvalite nie je jeho cena vôbec premrštená. Ak by sa táto značka objavila aj v našich drogériách, určite by si našla množstvo priaznivcov.
 
Poznáte tento legendárny bronzer? Ako ste s ním spokojní? Aký je váš obľúbený bronzer?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára