štvrtok 11. februára 2021

Darčeky na Valentína, ktoré potešia :-)

Už za pár dní tu máme Valentína a zo všetkých strán na nás vyskakujú srdiečka, ruže, čokoládky a iné drobnosti, ktorými nás lákajú obchodníci k nákupu. Všade na internete prebiehajú Valentínske zľavy, až sa v tom strácame. Kým ženy majú vždy predstavu, čím potešiť svojho drahého, naopak to nie vždy platí. Ja som ale toho názoru, že tento sviatok veľmi neriešim, ak mám niekoho rád, dokazujem mu to priebežne počas roka a nesilím to iba v tento jeden deň. Pravdou ale je, že dostať darček vždy poteší a tak či už máte drahého, ktorého na nákup vášho vysnívaného darčeka viete trochu usmerniť alebo ste single a chcete sa potešiť, je Valentín skvelou príležitosťou, ako si urobiť  radosť. Ja som trošku zapátrala na stránkach Notina a zopár valentínskych tipov vám dnes prinášam.

 

Nyx Suede Matte Lipstick rúž

Lancôme L’Absolu Rouge Valentine Edition rúž
 

Aj keď súčasná doba a nosenie rúšok veľmi rúžom neprajú, tieto dva kúsky sú podľa mňa dokonalým valentínskym darčekom pre vašu drahú. Ak sa chcete držať v romantických tónoch, zvolila by som určite červenú farbu, no ak vaša polovička má radšej jemnejšie odtiene, držala by som sa v škále nude či ružovej. Na výber máte lacnejšiu variantu od Nyx Suede Matte Lipstick alebo ak siahnete hlbšie do vrecka high end krásavicu Lancôme L’Absolu Rouge Valentine Edition

 

Nobea Heartbeat hydratačný rúž

Nobea darčeková sada

V poslednej dobe som čítala viacero pozitívnych recenzií na značku Nobea a zaujali ma tieto krásne ladené výrobky so srdiečkami, či už v prevedení samotného hydratačného rúžu NOBEA Heartbeat alebo darčekovej sady NOBEA Heartbeat, ktorá obsahuje rúž a lak na nechty v nude tónoch.


I Heart Revolution Chocolate paletka očných tieňov

I Heart Revolution Mini Chocolate rozjasňujúca a bronzujúca paletka

S Valentínom sú spojené aj rôzne sladkosti, no nie každý ich obľubuje a v tomto prípade potom dávam do pozornosti sladkosti, ktoré na váhe nepridajú ani jeden gram a i napriek tomu majú vo svojom názve chocolate. Ide o výrobky značky I Heart Revolution, ktorá má vo svojej ponuke množstvo krásnych  voňavých kozmetických kúskov, medzi ktoré patria aj úžasné paletky očných tieňov I Heart Revolution Chocolate, ktoré sú dostupné v mnohých farebných prevedeniach a tiež rozjaňujúce a bronzujúce paletky I Heart Revolution Mini Chocolate


I Heart Revolution I Heart Heaven darčeková sada (pre rozjasnenie pleti) pre ženy

Ak by ste svoju drahú chceli obdariť extra dávkou srdiečok, v ponuke je aj úžasná darčeková sada I Heart Revolution I Heart Heaven, ktorá obsahuje 5 rozjasňovačov, ktoré dodajú pleti zdravý vzhľad plný vitality.  

 

I Heart Revolution Teddy Bear bomba do kúpeľa

Organic Shop Body Desserts Chocolate & Macademia Nut zjemňujúca pena do kúpeľa
 

Ak máte doma vaňu, skvelým tipom sú aj rôzne výrobky určené na spríjemnenie kúpeľa. Či už sú to rôzne šumivé bomby alebo rozkošný mackovia ako je I Heart Revolution Teddy Bear alebo nádherne voňajúce peny do kúpeľa ako Organic Shop Body Desserts Chocolate & Macademia Nut

 

Souletto Lovely Time Orange & Lavender sviečka

Milkhouse Candle Co. Creamery Love vonna sviečka

Paddywax Impressions Tobacco & Vanilla sviečka
 

Osobitnú kategóriu tvoria vonne sviečky, ktoré dokážu navodiť tú správnu romantickú atmosféru. Mňa zaujala Souletto Lovely Time Orange & Lavender, Milkhouse Candle Co. Creamery Love a Paddywax Impressions Tobacco & Vanilla. Krásny romantický dizajn v spojení s príjemnou vôňou urobia dokonalú romantickú náladu.

 

Lanvin Marry Me! parfumovaná voda pre ženy

Na záver tu mám pre vás vôňu, ktorá je veľmi jedinečná svojim označením a dokonale sa na Valentína hodí. Marry Me aleboVezmeš si ma? To sú slová, ktorá chce od svojej životnej lásky počuť azda každá žena a práve poriadnu porciu romantiky v sebe skrýva parfumovaná voda pre ženy Lanvin Marry Me

 

Na stránke Notina nájdete množstvo tipov na valentínske darčeky, ktoré si viete rozdeliť aj na kategóriu pre mužov alebo ženy. S objednaním by som ale dlho neotáľala, aby ste to do toho Valentína stihli.

 

Všetkým vám prajem krásneho Valentína stráveného s ľuďmi vášmu srdcu blízkymi a nezabudnite, že lásku si treba prejavovať každý deň, nielen iba počas Valentína a že potešiť dokáže akákoľvek drobnosť darovaná od srdca.

 

Dajte mi vedieť do komentára, či Valentína oslavujete a aký najkrajší darček ste v tento deň dostali.

 

 

 

4 komentáre:

  1. Ta rtěnka od Nyx je přesně můj styl, úchvatná barva.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to naozaj krásny odtieň a k tomu ešte aj krásne balenie samotného rúžu :-)

      Odstrániť
  2. To balení rozjasňovačů by se mi líbilo. Mám jedno jejich srdíčko s tvářenkou a jsem velmi spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nemám ešte žiadne srdiečko z tejto kolekcie, ale minimálne vizuálne je to nádhera :-)

      Odstrániť