utorok 2. februára 2021

Spravme si príjemný večer

 

 

Kedy ste si naposledy spravili príjemný večer a venovali sa iba sebe? Za posledný rok bolo tých negatívnych správ viac než dosť a preto treba mať určitý vypínač, kedy si poviete stačí a doprajete si zaslúžené chvíle relaxu iba pre seba. Ja vtedy napustím vaňu, pridám do nej voňavú prísadu a oddám sa zaslúženému  oddychu.

 


Ak sledujete môj instagram viete, že pred mesiacom som pridávala stories práve s týmito rozkošnými hviezdičkami od značky Balea. Išlo o hit týchto Vianoc a neskutočne rýchlo mizli z predajní dm drogeriemarkt Slovensko, ale je možné, že ešte sa dajú zohnať.



Ide o prísadu do kúpeľa v tvare hviezdičiek, ktoré majú nádhernú vôňu čiernych ríbezlí. 




Celé to balenie je neskutočne nežné, dievčenské, ružovo-fialové a samotné hviezdičky sú úplne rozkošné. Obsah balenia môžete nasypať do kúpeľa buď naraz alebo podľa želania nasypete toľko hviezdičiek, koľko chcete. Prísadu treba sypať do teplej tečúcej vody. Optimálna dĺžka kúpeľa je 10-20 minút a teplota vody 36-38 stupňov.

 

 

Keďže ide oficiálne o prísadu do kúpeľa, nevedela som, čo si konkrétne mám pod týmto pojmom predstaviť a tak som si myslela, že tie hviezdičky budú ako bomby do kúpeľa, po vhodení do vane sa začnú rýchlo rozpúšťať, zafarbia vaňu do ružova a krásne kúpeľňu prevoňajú. V skutočnosti tieto hviezdičky sa po vhodení do kúpeľa začnú veľmi pomaly rozpúšťať, nejak extrémne nepenia, vodu vôbec nezafarbia iba ju krásne prevoňajú. Vo výsledku mi to ale nevadí, pretože tá krásna vôňa mi na zrelaxovanie dostatočne stačí a kúpeľ si s nimi maximálne užívam.


Po kúpeli sa odporúča umyť vaňu teplou vodou, čo je úplná samozrejmosť, ale výhodou týchto hviezdičiek je, že vo vani po nich neostáva žiaden nános alebo neporiadok. Ak by som ich mala zhodnotiť tento produkt, tak je to milé, rozkošné, pekne to vonia a na jedno použitie by rozhodne bola škoda použiť celé balenie. Rozhodne je to krásny tip na darček a poteší najmä milovníkov kúpeľov, poprípade vašich drobcov, ktorých týmito hviezdičkami určite zaujmete.



Neviem či som to už o sebe niekedy prezradila, ale som strašne zimomravá a obdobie zimy je pre mňa utrpením. Okrem toho mi je neustále zima na nohy, takže ponožky sú pre mňa absolútna záchrana a spať bez ponožiek si nedokážem predstaviť ani v lete. Dokonca aj na dovolenke pri mori, kde je neskutočne teplo a musíme klímovať, ja musím spať aspoň v letných krátkych ponožkách 😀 A tak sú ponožky u mňa základ a keď objavím nejaké huňaté a ešte aj dizajnovo rozkošné, musia byť moje.


 

Po týchto rozkošných huňatých ponožkách od značky Stella Jones som pokukovala už minulý rok, ale vypredali sa rýchlosťou blesku, takže som rada, že boli pred Vianocami opäť zaradené do predaja. Ide o trendové ponožky na spanie Mini Sleep, ktoré sú zložené z 99% polyesteru a 1% elastanu.



Na dotyk sú neskutočne jemnučké, také úplne ňuňu, čo je spôsobené materiálom, ktorý je na dotyk jemný, hebký a teplý a pripomína ovčiu vlnu. Ich farba je jemne béžová a ich výhodou je, že sú veľkostne univerzálne, takže opäť skvelý tip na darček, ktorý rozhodne poteší. Ja mám veľkosť 38, sedia mi dobre, nie sú mi veľké, ani sa mi vďaka gumičke nezvliekajú, ale dajú sa pekne natiahnuť a tak sa do nich vojde aj väčšia labka 😀



Tým, že sú také chlpaté, na začiatku trošku plznú, ale stačí pár praní a spraví sa to. Dizajnovo ide o krásny kúsok, lebo okrem príjemného hrejivého materiálu majú aj nádhernú mašličku a dievčenskú krajku po obvode a vyzerajú na nohách neskutočne. Vôbec ich nie je cítiť a vy s nimi spíte ako v bavlnke.

Sú úplne ako stvorené na toto zimné obdobie a ja po kúpeli siaha ihneď po teplom pyžame a týchto ponožkách, zabalím sa do huňatej deky a so šálkou horúceho čaju pokračujem v relaxe pri sledovaní obľúbeného filmu alebo seriálu. Ak vás tieto ponožky zaujali, sú ešte stále dostupné v dm predajniach a na eshope


Dajte mi vedieť, či vás tieto produkty oslovili, poprípade ich máte doma a či ste tiež tak zimomravý ako ja 😀

 

 


2 komentáre: