streda 10. februára 2021

Čistiaca pena od Weledy - spĺňa naozaj to, čo sľubuje?

 

Hľadanie ideálnych výrobkov, ktoré nám pomôžu v starostlivosti o pleť, môže byť niekedy náročná úloha. Ak sa nám ale podarí nájsť produkt, ktorý nám vyhovuje, máme vyhrané a aj naša pleť sa tomu poteší. Ja som už dlhšie zháňala výrobok, ktorý bude predstavovať prvý krok pri odlíčení pleti, zbaví ma zvyškov make-upu a nečistôt, bude mať penovú formu, nebude vysušovať a ako bonus bude mať prírodné zloženie. Nakoniec som svojho favorita objavila na stránkach Elnina a to v podobe čistiacej peny od značky Weleda.  


K mojim veľmi obľúbeným pleťovým výrobkom patria čistiace pleťové peny. Veľmi ma baví ich penová konzistencia, ľahké a rýchle použitie a najmä skutočnosť, že sa používajú namokro a nemusím k nim použiť odličovací tampónik. Táto jemná čistiaca pena od Weledy je určená pre normálnu a zmiešanú pleť. Obsahuje výťažok z hamamelisu virgínskeho v BIO kvalite, vďaka ktorému má upokojujúce a zároveň ošetrujúce účinky na pleť, osviežuje pokožku a zjemňuje póry. Levanduľa spolu s citrusovými tónmi citrónu a pomaranča dodáva výrobku príjemnú a povzbudzujúcu sviežosť. Obsahuje iba čisto prírodné suroviny, vhodná pre vegánov, certifikovaná prírodná kozmetika.



Pena je balená v plastovom balení s pumpičkou o objeme 150 ml. Obal je pevný, plastový, vhodný aj na cestovanie a pumpička funguje bez problémov. Vo vnútri je to vodový produkt, no po stlačení pumpičky vám vychádza už pena. Jej vôňa je intenzívna, výrazná, svieža, je to kombinácia citrusov a byliniek a presne vystihuje výrobky značky Weleda. Má nadýchanú jemnú penovú konzistenciu a veľmi ľahko sa na pleť aplikuje.


Mne na jedno použitie stačia 2 pumpičky, ktoré nanášam na navlhčenú tvár, krúživými pohybmi ju zapracujem na pleti a následne zmývam vodou. Určite sa vyhnite okoliu očí, na ich odlíčenie nie je určená a keď už sa vám do nich dostane, dosť to štípe. 

 

 

Podľa oficiálneho popisu by mala šetrne odstrániť nečistoty, make-up a nadbytočný kožný maz bez následného vysušenia a výsledkom by mal byť svieži vzhľad pleti. Ja s týmto tvrdením úplne súhlasím. Pena je na tvári veľmi príjemná, neštípe, pleť nevysušuje ani nesťahuje. Pleť je po jej použití krásne vyčistená, odlíčená, jemne zmatnená, hladká a viditeľne čistejšia. Ja po jej použití ako ďalší krok používam na dočistenie pleťovú vodu a na tampóniku takmer nič nenachádzam. 

Čistiaca pena od Weledy ma veľmi príjemne prekvapila, spĺňa všetko čo sľubuje a jej čistiace účinky sú skvelé. Pleť zanecháva krásne sviežu a čistú a je dokonale pripravená na použitie ďalších výrobkov určených na starostlivosť o pleť. Jej cena sa pohybuje okolo 10 Eur, čo sa môže na prvý pohľad zdať ako vyššia cena, no na jedno použitie jej použijete máličko a tak vo výsledku vám vydrží neskutočne dlho. Páči sa mi aj jej univerzálnosť, nakoľko ju môžete použiť nielen na odlíčenie pleti ale aj na jej klasické čistenie. 


Poznáte túto penu? Akú s ňou máte skúsenosť? Aký je váš obľúbený produkt od značky Weleda?


6 komentárov:

  1. Weleda patrí všeobecne k obľúbeným značkám blogeriek. Ja som od nich ešte nič neskúšala :D Ale verím, že to príde. Momentálne mám čistiacu penu od Ziaje, no treba mi spotrebovať čistiaci gél od Garnier a Yves Roscher.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite časom niečo vyskúšaj, majú super produkty, mňa pena veľmi pozitívne prekvapila a majú skvelé aj sprchové gély.

      Odstrániť
  2. Pěnu znám a docela mě i láká. :) Weledu mám odzkoušenou jen v podobě sprchových gelů. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprchové gély od Weledy mám veľmi rada a penu vyskúšaj, určite budeš spokojná a dlho ti vydrží :-)

      Odstrániť
  3. Taky jsem ji už dříve měla a byla skvělá. Takže taky velká spokojenost. Líbí se mi vše, co má pěnovou konzistenci.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, že aj tebe vyhovovala, je to naozaj super produkt :-) Aj ja som milovníčka produktov s penovou konzistenciou, len čo sa v obchodoch objaví nejaká novinka tohto druhu, musím ju hneď mať :-)

      Odstrániť