pondelok 25. marca 2019

trend IT UP Highlightening Eye Shadow Cream - Rozjasňujúci krémový očný tieň 010


Ako majiteľka mastných viečok stále hľadám produkty, ktoré mi na očnom viečku vydržia celý deň a nemusím tŕpnuť, že sa mi zlejú do ohybu. Použitie podkladovej bázy pod očné tiene je u mňa nutnosťou, ale existujú aj očné tiene, ktoré to zvládnu bez nej. Mojim favoritom je jednoznačne Rimmel Scandal Eyes Eye Shadow Stick v odtieni 11 Bluffing, o ktorom som vám na blogu písala už dávnejšie. Krásny odtieň, ktorý som nanášala na viečko bez podkladovej bázy, vydržal celý deň a vyzeral fakt krásne. Žiaľ, tento odtieň už nie je v predaji a mám ho už spotrebovaný, tak mám hlavu v smútku, čím ho teraz nahradiť. Pred nejakým časom som pri čítaní blogov objavila od značky trend IT UP rozjasňujúci krémový očný tieň, ktorý bol veľmi chválený a tak som sa rozhodla, že toto je skvelý adept na testovanie 😊  

trend IT UP Highlightening Eye Shadow Cream

 


trend IT UP rozjasňujúci krémový očný tieň sľubuje úžasne krémovú textúru, ktorá rozjasní váš pohľad a dodá svieži vzhľad. Jednoduché a rýchle nanášanie, 100 %-ný dlhotrvajúci výsledok. Navyše je očný tieň odolný proti vode a vydrží bez rozmazania celé hodiny! Rozžiarte svoj pohľad s krémovým očným tieňom trend IT UP. Noooo, sľubuje toho naozaj dosť 😊




Tento očný tieň je balený v malom sklenenom kalíšku o objeme 5 ml. Je dostupný v troch odtieňoch a ja mám konkrétne 010, ktorý má vanilkovo - zlatý podtón. Tento tieň má veľmi zvláštnu konzistenciu, je krémový, ale súčasne nie je mastný, najlepšie sa mi nanáša prstom, k pokožke krásne priľne a zanecháva krásne rozjasnenie. Je to typ produktu na rýchle nalíčenie, kedy vám stačí iba prst, nanesiete ho a je hotovo. Osvedčil sa mi ale ako očný tieň? Žiaľ, u mňa nie. Keďže ide o rozjasňujúci očný tieň, nie je plne krycí a aj keď som si očné viečko zakorektorovala a snažila sa zahladiť jemné žilky, tak tie stále presvitali a tento očný tieň viečku dodal iba lesk. A v prípade, že som ho naniesla na celé viečko, zlial sa mi po čase do ohybu. V mojom prípade ho teda skôr používam iba na rozjasnenie vnútorného kútika oka.



Kozmetika ale ponúka svet neobmedzených možností a ja som tomuto tieňu našla využitie v podobe klasického rozjasňovača. Ako majiteľka zmiešanej pleti neznesiem na nej nič extra krémové či mastné, takže väčšina mojich kúskov je v zmatňujúcom a púdrovom prevedení. Tento rozjasňujúci očný tieň ale nie je mastný, na pleť sa ľahko nanáša a pleti dodá neskutočne krásne rozjasnenie a vdýchne jej sviežosť. I napriek zmiešanej pleti drží na nej celý deň ako pribitý a vzhľadom na jeho malé praktické balenie, to bude môj favorit aj na cestovanie. 

Nakoniec som si tento rozjasňujúci krémový očný tieň obľúbila a som rada, že som mu dala šancu a našla mu aj iné využitie, než je len líčenie očí. Okrem tejto 010 vo vanilkovo-zlatom prevedení ho zoženiete ešte v odtieni 020, ktorý je skôr do hneda a 030, ktorý by mal byť ružovkastý. A keďže sú aktuálne súčasťou výpredaja u značky trend IT UP, zoženiete ich za skvelú cenu 2 Eurá, čo sa naozaj oplatí. Ak túžite mať doma multifunkčný kúsok, ktorý bude aj skvelým pomocníkom na cestách, rozhodne ho vyskúšajte.

Máte skúsenosť s týmto očným tieňom? Aký by ste mi odporučili na mastné viečka? 

2 komentáre:

  1. Práve na tento tieň som minule pozerala v drogérii, ale nakoniec som ho nevzala...Ako tieň vyzerá byť dosť slabučký a ako higlighter radšej používam niečo výraznejšie, takže toto si pravdepodobne domov neodnesiem :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne to zatiaľ do týchto chladnejších dní na bežné nosenie ako rozjasňovač stačí, ale len čo sa oteplí a ukáže slniečko, tiež siahnem po niečom výraznejšom :-)

      Odstrániť