piatok 15. marca 2019

L’Oréal Paris Unlimited maskara + Infallible dlhotrvajúci rúž a lesk na pery 2 v 1


Značka L’Oréal Paris v priebehu minulého roka priniesla na kozmetický trh množstvo skvelých noviniek a medzi ne rozhodne patrí maskara Unlimited či nové dlhotrvajúce rúže Infallible. Ja som tieto kúsky poctivo v priebehu pár mesiacov otestovala a dneska by som vám ich chcela bližšie predstaviť.  

L’Oréal Paris Unlimited maskara



Maskara L’Oréal Paris Unlimited ma na prvý pohľad zaujala svojim dizajnom, ktorý je pre túto značku naozaj netypický, ale myslím si, že veľmi trendy. Maskara je balená v plastovom buclatom balení o objeme 7,4 ml a sľubuje, že zvýrazní váš pohľad a zanechá riasy predĺžené, perfektne oddelené a plné objemu.



Na začiatku je maskara trošičku mokrá, takže má tendenciu mierne zlepovať, ale po pár použitiach sa z nej stala pre moje riasy dokonalá maskara. Má veľmi zaujímavý ohybný kartáčik, vďaka ktorému sa dostanete ku každej riase a krásne ju zvýrazníte. Farba je naozaj sýto čierna a riasam dodáva intenzívnu farbu. 


Kartáčik má fajn veľkosť, na konci sú štetinky kratšie a smerom dopredu sú dlhšie a vďaka tomu dokážete zachytiť aj najnenápadnejšiu riasu a dodať jej krásne zvýraznenie. S ohybným kartáčikom sa dobre pracuje, aplikácia je rýchla, nenanáša zbytočne veľa farby, takže nie je potrebné ho extra otierať. Kartáčik môžete používať dvoma spôsobmi a to rovný, ak túžite po predĺžení rias a ohnutý pre zvýraznenie aj tých najmenších rias.





Táto maskara moje riasy krásne predĺži, zahustí, vytočí a na očiach drží celý deň bez toho, aby sa drolila, opadávala či rozmazávala. Ľahko sa odličuje a dokonca zvládne bez rozmazania aj drobné slzičky. Som s ňou veľmi spokojná. Jej cena sa pohybuje okolo 8 Eur a aktuálne sa dá zohnať aj vo veľmi zaujímavej vodeodolnej verzii, ale o tom niekedy nabudúce 😊


L’Oréal Paris Infallible dlhotrvajúci rúž a lesk na pery 2 v 1




Neodolateľné odtiene a dlhotrvajúca výdrž, na ktorú sa môžete spoľahnúť až po dobu 24 hodín - to je vynovený  Infallible dlhotrvajúci rúž a lesk na pery 2 v 1. Skutočne spĺňa čo sľubuje?



Rúž sa skladá z dvoch častí a to tekutého rúžu a balzamu. Kým rúž má penový šikmý aplikátor, balzam má skosený tvar a oba tieto tvary pekne priľnú k perám a dokážete si ich nimi precízne nalíčiť, takže aplikácia je veľmi jednoduchá. Rúž je veľmi dobre pigmentovaný, má jemnú nasladlú vôňu a po aplikácii pery mierne lepí, takže treba chvíľu počkať, kým zaschne a pery k sebe chvíľu neprikladať. Má tendenciu trošku zlepovať, ale to všetko napraví ďalšia časť v podobe balzamu. Balzam má nádhernú sladkú vôňu, kľudne by som ho brala aj ako samostatný produkt, nie je veľmi pigmentovaný a slúži na zafixovanie rúžu a dodáva perám hydratáciu a jemný lesk. Keď ním pery pretriete, zbavíte sa mierneho lepenia a ani necítite, že máte na sebe nejaký rúž. Pery sú vďaka balzamu neni vysušené, rúž sa absolútne neotláča a jediné čo sa môže otlačiť na pohár, je len samotný balzam, ktorý zanechá jemne mastný otlačok.



L’Oréal Paris Infallible dlhotrvajúci rúž na pery 2 v 1 mám v odtieni 111 Permanent Blush, čo je krásna nude farba s drobnými trblietkami vhodná na každodenné nosenie a odtieň 506 Red Infaillible čo je odtieň po ktorom siahnem vždy vtedy, keď mám náladu na veľmi jednoduché líčenie očí a chcem zvýrazniť iba pery, jednoducho v deň, keď mám náladu sa cítiť ako famme fatal. 





Pitie tento produkt zvláda v pohode, čo sa týka jedla, pri mastnejšom sa trošku vytratí a chce to poupraviť, ale jeho výdrž je naozaj skvelá. Micelárkou ho neodlíčite, chce to naozaj dvojfázový odličovač, ale vďaka tomu sa naň môžete spoľahnúť.

Tieto rúže zoženiete v 7 rôznych odtieňoch a ich cena je okolo 7 Eur.

Páčia sa vám tieto minuloročné novinky od  L’Oréal Paris? Máte niektorú z nich doma?

6 komentárov:

  1. Mám rúž v takej veľmi peknej malinovej farbičke. Musím ho zase vytiahnuť, dlho som ho už nemala na perách :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ide nám konečne jar, tak treba prevetrať aj výraznejšie odtiene :-)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. L’Oréal Paris má v poslednom čase samé skvelé novinky :-)

      Odstrániť