nedeľa 10. marca 2019

alverde krémový sprchovací gél Bio-Kokos


Som veľkým milovníkom kokosovej vône a všade kde sa mihne kokos, to musí byť moje 😊 I keď pre mnohých z vás je kokosová vôňa skôr letná záležitosť, ja si na nej frčím aj počas zimných dní a rada pri tom spomínam na leto a už sa teším na to tohtoročné. Preto keď som uvidela, že alverde má vo svojej ponuke aj krémový sprchovací gél s kokosom, musela som ho vyskúšať.


alverde krémový sprchovací gél Bio-Kokos vo svojom zložení obsahuje mix z kokosového oleja a extrakt z múčenky, vďaka ktorému jemne čistí pokožku bez vysušenia. Bez obsahu čisto syntetických vonných, farbiacich a konzervačných látok. Bez obsahu zložiek na báze minerálnych olejov. Vegan. 

  



Sprchovací gél sa nachádza v plastovom balení o objeme 250 ml. Ak by ste očakávali klasickú kokosovú vôňu, mohli by ste na prvé privoňanie ostať trošku sklamaný. Tento sprcháč má klasickú alverďácku vôňu a len v jej pozadí ucítite jemnú vôňu kokosu, takže môže vyhovovať aj tým z vás, ktorí kokos vyslovene nemusia. Sprchovací gél je tekutejšej krémovej konzistencie, bielej farby a mne osobne pripomína svojou tekutosťou až emulziu. Na pokožku sa ľahko aplikuje, ale nečakajte, že vám bude peniť. Vy ho po pokožke iba roztriete a následne zmyjete, no napriek tomu vám na pokožke urobí dobrú službu, nakoľko po sprchovaní je pokožka jemná a vláčna. 


Tento sprcháč jemne čistí pokožku bez vysušenia, ale extra hydratáciu od neho čakať nemôžete. Ak ste sušienky, rozhodne siahnete po telovom mazadle. Čo sa týka vône, tak tá je po sprchovaní na pokožke iba veľmi jemná a relatívne rýchlo sa vytráca.

Ak hľadáte klasický sprcháč s prírodnejším zložením, zaujímavou vôňou či konzistenciou, alverde krémový sprchovací gél Bio-Kokos by vás mohol zaujať. Zoženiete ho v dm predajniach alebo na eshope a jeho cena je 1,99 Eur.

Máte radi kokosovú vôňu v kozmetike? Akú máte skúsenosť so sprcháčmi od alverde?

2 komentáre:

  1. Značka Alverde jde úplně mimo mě.. Ani jeden produkt, který jsem od ní kdy vyzkoušela, tak mi nevyhovoval :-( ale kokosovou vůni mám moc ráda :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. alverde produkty sú naozaj svojské, takže nie vždy všetko sadne. Kokosovú vôňu mám aj ja veľmi rada, ale v tomto sprcháči je tlmená typickou alverďáckou vôňou.

      Odstrániť