piatok 22. marca 2019

Ziaja Acai Berry


Už dlhšie som chcela vyskúšať od značky Ziaja nejaké výrobky z radu Acai Berry a keď sa naskytla možnosť obnovenia spolupráce, veľmi ma to potešilo a práve výrobky z tejto rady som si vybrala na testovanie. 

Rad Acai Berry obsahuje výrobky na telo i pleť a to denný krém, hydratačné mydlo s balzamom, krém na tvár a krk, telovú penu, masku na noc, pleťový tonik, pleťové sérum a micelárny gél s peelingom. Pre tento rad je typické prevažne modré sfarbenie obalov a rovnaká vôňa výrobkov, ktorá je podľa mňa veľmi príjemná. Ide o sviežu ovocnú vôňu jemne podčiarknutú citrusmi. Antioxidačná sila produktov Acai Berry má jedinečné účinky pre pleť unavenú, citlivú a bez lesku. Produkty tejto rady obsahujú komplex prírodných aktívnych látok pre dokonalú starostlivosť modernej ženy v dnešnej uponáhľanej dobe. Ak ste zvedaví, ktoré výrobky som si vybrala na testovanie, čítajte ďalej 😊

Ziaja Acai Berry - Hydratačné mydlo s balzamom

 


Ide o jemné sprchové mydlo s hydratačným balzamom, ktoré bude rozmaznávať pokožku vášho tela a dodá jej pri umývaní potrebnú hydratáciu a výživu. Obsahuje prírodné účinné zložky - acai berry a beta glukan. Čistí, vyhladzuje a stará sa o pokožku tela. 



Acai Berry sprchové mydlo sa nachádza v plastovom balení o objeme 300 ml. Má klasické vyklápacie viečko a produkt sa z neho ľahko aplikuje. Keďže nejde o klasický sprchový gél ale sprchové mydlo, je trošičku viac tekutejšie a má akoby mliečnu konzistenciu. Má nádhernú sviežu vôňu a sprchovanie s ním mi vždy dodá energiu. Nanášam ho na navlhčenú pokožku tela, ktorú jemne umyje. Je naozaj tekutejší, skoro ako tekuté mydlo a na pokožke takmer nenapení. Ja ho po vlhkej pokožke rozotriem a následne zmývam vodou. Pokožku šetrne očistí a zbaví nečistôt, po sprchovaní je jemná, hebká a vyživená. Dá sa použiť aj ako pena do kúpeľa, ale to som osobne neskúšala.

Jeho cena sa pohybuje okolo 3 Eur a mne osobne veľmi vyhovuje. Netreba sa zlaknúť, keď nenapení, ale nemusíte sa báť, svoju úlohu si plní dokonale a musím sa priznať, že práve acai berry nie je najčastejšou zložkou v kozmetickom svete, takže to po čase bola príjemná zmena v sprche.

Acai Berry - Hydratačné telové penové maslo

 


Keď už som osprchovaná, pokračuje moja rutina ďalším produktom z radu Acai Berry v podobe hydratačného telového penového masla. Ide o ľahkú vyživujúcu penu na telo s výťažkom z bobulí Acai a poskytuje anti-oxidáciu pokožke unavenej, citlivej, bez lesku. Obsahuje komplex účinných zložiek - bobule acai, beta glukán, kyselina hyalurónová, bambucké maslo, vitamín E. Pôsobí proti vráskam vytvoreným v dôsledku tzv. tech neck - vrásky vytvorené v dôsledku častého náklonu hlavy pri používaní telefónov a iných mobilných zariadení.



Pena je balená v plastovej dóze o objeme 200 ml. Pred prvým použitím je chránená fóliou, pod ktorou sa nachádza samotná pena s jemne ružovým sfarbením. Je jemná, vláčna, ľahko sa na pokožku aplikuje a jednoducho sa po nej roztiera. Opäť nádherná svieža vôňa, ktorá po použití na pokožke chvílu zotrvá. Je to veľmi ľahký, ale súčasne vysoko vyživujúci prípravok na telo, ktorý sa do pokožky rýchlo vstrebáva bez zanechania mastného či ulepeného pocitu. Pokožka je po aplikácii tejto peny hydratovaná, jemná, vyhladená a krásne prevoňaná. Mojej jemne vysušenej pokožke dodáva úľavu a redukuje jej drsnosť. Čo sa týka vyhladenia vrások, tak to som nespozorovala, možno sa dostaví až po spotrebovaní celého balenia.


Cena tejto peny je okolo 5 Eur a určite zaujme aj tých z vás, ktorí nemáte krémovanie tela veľmi v obľube, lebo svojou konzistenciou a účinkami ide o skvelý produkt, ktorý si rozhodne obľúbite.

Ziaja Acai Berry - pleťová maska

 


Ide o vyhladzujúcu pleťovú masku na tvár a krk na noc. Je určená pre pleť ochabnutú, citlivú, bez lesku. Obsahuje beta glukan, acai berry, kyselinu hyalurónovú, vitamín E, provitamín B5, derivát hesperidinu.


Maska má objem 7 ml a pokiaľ ju nanesiete v primeranej vrstve, vystačí vám aj na dve použitia. Má bielu farbu, krémovú konzistenciu a opäť príjemnú vôňu. Nanáša sa v tenkej vrstve rovnomerne na očistenú pokožku tváre a krku, necháva sa pôsobiť 10-15 minút a následne sa prebytočná maska jemne odstráni tampónikom alebo oplachuje vlažnou vodou.


Maska sa na pleť ľahko a rýchlo aplikuje a jednoducho roztiera. Po 15  minútach pôsobenia som ju zmyla vodou a pleť už na prvý dotyk bola jemnejšia, hladšia, vyživenejšia. Unavenej a mdlej pleti dodáva sviežosť a jas a vyzerá hneď zdravšie.

Cena tejto masky je okolo 1 Eura a je príjemným produktom v dni, kedy moja pleť potrebuje hydratáciu, prejasnenie a spevnenie.

Zaujali vás výrobky z radu Acai Berry? Máte niektorý z nich doma? Aká je vaša skúsenosť s nimi?

4 komentáre:

  1. Tá pena vyzerá super, musím na ňu mrknúť keď budem mať cestu okolo predajne :)


    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ IG @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To tělové máslo mě zaujalo nejvíce :-) našlehané produkty mám moc ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne našľahaná konzistencia výrobkov veľmi vyhovuje :-)

      Odstrániť