utorok 14. augusta 2018

Máme tu čas festivalov, tak buďme trošku odvážnejší s Delfy Cosmetics


Leto máme už z polovice za nami tu a s ním sú späté aj festivaly, ktoré sú v plnom prúde. A práve festivaly sú miestom, kde sa môžeme vyblázniť nielen z hľadiska outfitov, ale aj líčenia. Vo svojej kozmetickej zbierke mám už dlhší čas dva zaujímavé metalické kúsky od Delfy Cosmetics, ktoré by sa do bláznivého festivalového looku rozhodne hodili a tie vám dneska ukážem 😊 

Delfy Cosmetics NAIL POLISH METALLIC - Asteroid



Značka Delfy Cosmetics má vo svojej ponuke širokú škálu profesionálnych výrobkov na nechty určených pre použitie ako v nechtových salónoch, tak aj doma. Ich ponuka zahŕňa laky na nechty, laky na nail art, prípravky na manikúru pilníky na nechty, UV gely a množstvo ďalších kúskov, ich ponuka je naozaj široká. 

Ja som si na testovania vybrala lak z kolekcie METALLIC, ktorá obsahuje 5 metalických krásnych farieb. Lak sa nachádza v sklenom balení o objeme 15 ml, čo je naozaj pri lakoch štedré množstvo. Má veľmi zaujímavý dizajn, s akým som sa pri lakoch ešte nestretla a vyrobený je vo Francúzsku. Označuje sa ako 7 toxin free lak na nehty teda neobsahuje 7 dôležitých toxínov : Dibutyl Phthalate (DBP), Formaldehyde, Toluene, Formaldehyde Resin, Camphor (kafr), Ethyl Tosylamide a Xylene.


Keď ho chcete otvoriť, musíte najskôr odšróbovať čierne kolečko a následne vám ostane iba dlhá čierna  tyčka, ktorú z laku vytiahnete a na jej konci sa nachádza štetček. 



Lak má najdokonalejší štetček, s akým som sa doteraz stretla. Je špeciálne vyrobený v Taliansku pre jednoduchú a rýchlu aplikáciu. Je široký, dokonale pasuje na necht a dvoma pohybmi ho máte nalakovaný. Navyše naberá primerané množstvo produktu bez toho, aby vám zafarbil okraje nechta a na dve namočenia máte jednu ruku v pohode nalakovanú. 



Lak pri lakovaní nepruhuje, neotláča sa, neprelieva sa do záhybov nechta a na plné krytie stačí jedna vrstva, ktorá takmer okamžite schne takže pecka! Ja ho mám v odtieni Asteroid a tá farba je neskutočná, je to malý metalický chameleón. Ja v nej vidím odtiene od bledo šedej, cez fialovú až po tmavošedú. A fakt krásne sa leskne!




Lak vydrží v normálnom stave maximálne 5 dní, potom to už s ním vyzerá všelijako a treba nechty odlakovať. Odlakovanie prebieha úplne v pohode, stačí pár ťahov a je hotovo bez toho, aby zafarbil kožtičku okolo nechtov.

Keby som to mala zhrnúť, tak Delfy Cosmetics NAIL POLISH METALLIC v odtieni Asteroid je veľmi vydarený kúsok s jedinečnou metalickou farbou, skvelým štetčekom, perfektným a rýchlym lakovaním, bezproblémovým schnutím. Na druhú stranu výdrž 5 dní pri laku za 16 Eur mi príde krátka, očakávala by som od neho trochu viac, každopádne ak si chcete spraviť radosť a mať vo svoje zbierke trošku luxusnejší kúsok, zoženiete ho online.

Delfy Cosmetics Long-Lasting Lipfix Metallic- Asteroid

 



Delfy Cosmetics Long Lasting Lipfix Metallic je dlhotrvajúci metalický tekutý rúž, ktorý je v ponuke v 4 trendy odtieňoch. Obsahuje vysoko kryciu formulu a má mať dlhú výdrž. Made in Spain.



Rúž vám príde zabalený v krásnej striebornej krabičke s obrázkom motýľa a samotný rúž je balený v striebornom plastovom obale s čiernym nápisom o objeme 8 ml. Časť balenia je priehľadná a vy môžete vidieť, aký je jeho odtieň.



Aby pekne ladil k laku na nechty tiež je v odtieni Asteroid a rovnako hádže fialovo-strieborné odlesky. Je to však odtieň, pri ktorom musíte rátať s výrazne žltými zubami, čo je pre takéto odtiene typické. Aplikátor je klasický penový, ľahko sa s ním produkt nanáša, trošku horšie sa robia presné okraje, pri jeho aplikovaní si to vyžaduje šikovnú a pevnú ruku. Tento rúž je potrebné naniesť v jednej vrstve, lebo každá ďalšia robí na perách tvrdú krustu. Po aplikovaní je mierne lepivý, ale po chvíly zaschne a lepenie pominie. Je veľmi dobre pigmentovaný, takže tá jedna vrstva vám bude stačiť. Keď zaschne sa neotláča a pekne drží. Na druhú stranu ho na perách cítim,vysušuje ich a zalezie vám do každej vrásky a zvýrazní ju. Moje pery majú s tekutými rúžmi problém a to, že veľmi skoro sa začínajú vytrácať od stredu a pri výrazných odtieňoch je to veľmi vidieť. Pri bežnom pití mi tento rúž po hodine odchádza od stredu pier a po takých 2 hodinách to nevyzerá pekne. Navyše ho odlíčite iba dvojfázovým odličovačom.


   
Čo naň poviete? Páči sa vám? Podľa mňa je to totál úlet a jediné miesto, kde by som ho ja osobne mohla vynosiť je festival alebo nejaká párty. Pre mňa to rozhodne nie je klasicky využiteľný odtieň 😊 Skúšala som ho použiť aj ako očný tieň, ale keďže vysušuje, tak na tých očiach to bolo nepríjemné a hneď to išlo dole.




Ak ste vizážistka a potrebujete mať vo svojej zbierke aj veľmi uletené kúsky, možno by sa vám takýto metalický fešák hodil. Pokiaľ ale nie ste na divoké farby a máte radi klasiku, tento výrobok by bol pre vás zbytočný. Jeho cena nie je najnižšia, stojí 19 Eur a zoženiete ho iba online

Čo poviete na takéto výrazné metalické kúsky? Bývate na festivaloch odvážnejší než inokedy?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára