streda 22. augusta 2018

Leto ešte nekončí, Sundance so slniečkom zatočí

I keď sa nám prázdniny a leto pomaly chýlia ku koncu, slniečko a teplé počasie sa s nami nechce rozlúčiť a ja som tomu rada, lebo i keď niekedy na to teplo nadávam, v podstate ho zbožňujem a keby som nemusela chodiť do práce, som stále vyvalená na slnku a slnečné lúče mi dobíjajú baterky 😊 Pri pomyslení na studenú a sychravú jeseň ma priam striasa. A preto sa snažím každú voľnú chvíľku, aj keď ich nie je veľa, ukradnúť pre seba a trošku slnením dodať pokožke opálený vzhľad. Na druhú stranu opaľovanie má aj nástrahy a preto treba zvoliť dostatočnú ochranu, aby sme si neublížili. Čo sa týka nášho podnebia, tak v prípade už nejakého základu, čo tento rok mám z Egypta, siaham po nižších faktoroch ako OF 10 a OF 6. V rámci spolupráce s dmkou som si na testovanie vybrala opalovák Sundance až s OF30, čo je pre mňa skôr ochrana k moru, ale aj tak som ho chcela vyskúšať. Lákala ma jeho aplikácia a keďže je tu šanca, že ešte k moru na jeseň pôjdem, rozhodne ho ešte využijem. 


Už som skúšala viacero typov výrobkov na opaľovanie, no v zálohe na vyskúšanie my ostal sprej na opaľovanie a pena na opaľovanie a práve sprej tento rok vo mne vzbudil zvedavosť. Na prvých priečkach pri opaľovákoch je to u mňa súboj medzi olejom s rozprašovačom a mliekom v spreji, takže pre transparentný sprej to bola výzva 😊


Sundance transparentný sprej na opaľovanie Sport OF 30 poskytuje vysokú ochranu pred spálením. So Symdeo- technológiou je odolný proti potu a vode. Ideálny na športové aktivity. S chladiacim efektom. S obsahom UVA + UVB filtrov.

Transparentný sprej na opaľovanie má krásny letný športový dizajn a pokiaľ by bolo pre vás 200 ml balenie, ktoré mám ja priveľké na cestovanie, tak sa dá zohnať aj v menšom 75 ml, čo je podľa mňa veľká výhoda. Ide o klasickú nádobu pod tlakom, ktorú je potrebné pred použitím potriasť. Nastriekajte na pokožku z cca 15cm vzdialenosti. Nanášajte na pokožku pred opaľovaním v dostatočnom množstve. Viacnásobným nanášaním zabezpečíte dostatočnú ochranu najmä pri potení, po plávaní a následnom osušení.


Sprej má veľmi jednoduchú aplikáciu, kedy stlačíte a nastriekate kam potrebujete. Má príjemnú výraznú vôňu, takže ak nemáte radi parfumované výrobky, na toto upozorňujem. Nemôžem si pomôcť, ale trošku v tej vôni cítim alkohol, ktorý je v zložení uvedený na druhom mieste, no ten časom z tej vône vyprchá. Výhodou tohto výrobku je, že ho nemusíte roztierať, rýchlo sa vstrebáva, pekne vám pokryje pokožku a poskytne ochranu pred slniečkom. Navyše na pokožke nezanecháva mastný film či pocit ulepenosti, nerobí fľaky na plavkách, takže ak vám toto pri opalovákoch prekáža, tento výrobok je pre vás ideálny. Jeho ďalším veľkým plusom, aspoň pre mňa je, že ako jediný výrobok na opaľovanie si ho viem sama naniesť aj na chrbát! A absolútnou peckou je, že na pokožke pri aplikácii má chladivý efekt. No viete si niečo osviežujúcejšie pri aplikovaní opalováku predstaviť?


Ak hľadáte opalovací výrobok, ktorý sa jednoducho a rýchlo aplikuje, pri aplikácii vás jemne schladí, netreba ho roztierať, rýchlo sa vstrebáva, je odolný voči vode a potu a dokážete si ním sami natrieť chrbát, Sundance transparentný sprej na opaľovanie Sport OF 30 je pre vás skvelou voľbou. Či už sa vyvaľujete na slniečku alebo športujete, Sundance vás ochráni pred spálením. Jeho jedinou nevýhodou je, že sa míňa rýchlejšie než klasické opaľovacie výrobky, ale vzhľadom na jeho komfortnú aplikáciu mu to odpustím 😊  Cena 200 ml balenia je 4,49 Eur a menšieho 75 ml balenia 2,49 Eur a zoženiete ho v dmkách alebo na online shope. A pokiaľ by ochrana pred slniečkom v podobe OF 30 bola pre vás nízka, zoženiete tento výrobok aj s OF 50.

Skúšali ste už tento výrobok? Ktorý opalovák je pre vás tento rok top?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára