štvrtok 24. augusta 2017

Rafinovane zvodná či neutrálne všedná s trend IT UP Ultra Matte Lipstick

O nás ženách sa hovorí, že máme mnoho tvárí. Vieme byť zvodné, všedné, odvážne, nesmelé, naštvané ako fúrie či prítulné ako mačiatka. Častokrát svoju náladu dávame najavo nielen svojím správaním či oblečením, ale dokáže sa to odzrkadliť aj na našom líčení. A práve jedným z výrobkov, ktorými dokážeme dotvoriť celkové líčenie a dať najavo svoju náladu, je aj rúž. 


To si tak jedného dňa idem po predajni dm drogeriemarkt Slovensko a moje zvedavé oko zbystrí pri pohľade na nový stojan. Žeby konečne? Konečne značka trend IT UP na Slovensku? Neveriaco podídem ku stojanu a pozerám sa na tú širokú ponuku dekoratívky, ktorú som dovtedy poznala iba z internetu. Samozrejme, že som sa tam na "chvíľu" (celú večnosť 😃) pristavila a skúmala, čo všetko táto značka ponúka. A keďže som v poslednej dobe zaťažená na rúže a jeden som už mala doma, musela som mu zobrať kamaráta.



Ide konkrétne o matné rúže z radu Ultra Matte Lipstick,veď matná teraz frčí a všetci chceme mať matné pery. Rúže majú dizajnovo veľmi pekné pevné balenia a nebojte, nepomýlite si ich, lebo na spodnej časti majú uvedené nielen svoje číslo ale aj odtieň.


 

Ako detailistovi sa mi páči aj vyrazenie názvu značky priamo do rúžu. Príjemne jemne sladko voňajú, nanášajú sa ľahko ako hydratačné rúže, zľahka kĺžu po perách, sú super pigmentované v prvej vrstve a pery takmer nevysušujú. I keď by mali byť ultra matné, tak vyslovene matné nie su, skôr majú sametový finiš. Na pohár sa  otláčajú, nie sú to celodenné držiaky, ale pomaly nenápadne sa z pier vytrácajú.

trend IT UP Ultra Matte Lipstick 400  




V bežný deň, kedy chodím do práce a nechcem pútať na seba pozornosť, rada siaham po odtieni Ultra Matte Lipstick 400, ktorý má ružovo-hnedé sfarbenie a je to ten typ rúžu, vďaka ktorému sú to moje pery ala krajšie. Jeho výhodou je, že pri postupnom vytrácaní ho nie je vidieť, keďže je to prirodzený nevýrazný odtieň. Vydrží tak 3 hodiny s jedlom aj pitím, potom je potrebné ho opäť aplikovať.  

trend IT UP Ultra Matte Lipstick 460





Sú dni, kedy každá z nás túži vyzerať sexi zvodne a vtedy si to výrazný červený rúž priam pýta. V moje zbierke sa ocitol Ultra Matte Lipstick v odtieni 460, ktorý vyššie uvedené spĺňa. Ide o výraznú červenú so studenším podtónom, ktorá sama osebe priam zvádza.

Tak výrazný odtieň si žiada konturku, ktorá pomôže pery precízne vykresliť a zabraňuje rúžu v rozpíjaní. V stojanoch trend IT UP nájdete kontúrky, ktoré sú k rúžom presne zladené a k matnému rúžu 460 patrí trend IT UP Contour & Glide Lipliner tiež v odtieni 460, ale o tej sa rozpíšem v inom článku. 


Odtieň 460 si vzhľadom na svoju výraznosť vyžaduje aj dôkladnejšiu aplikáciu, aby čo najdlhšie vydržal v dobrom stave. Takže konturka, vyplním pery rúžom a otlačím o kapesníček. Opäť vyplním pery rúžom, pritlačím kapesníček a ešte zapudrujem. Až po tomto mám pocit, že je to ok. Keďže je rúž výraznejší, tak je na ňom skôr viditeľné ako z pier ubúda, jeho výdrž je tak dve hodiny.

Ak nepatríte medzi veľmi náročné typy, ktoré lipnú na totálnom zmatnení a celodennej výdrži, tak potom pre vás tieto rúže stoja za vyskúšanie. Ich cena je 2,59 Eur a na výber je z viacerých odtieňov.

Myslím si, že oba vyššie zmienené odtiene sú fajn nositeľné a budú sa hodiť do nastávajúcich jesenných dní, veď pri tých ranných teplotách nám už pomaly pani jeseň klope na dvere.

A ak sa bojíte farieb, nebojte sa ich, vždy sa dá nájsť aj výrazný odtieň, ktorý sa hodí každej z nás, takže strach bokom a treba hľadať!

Aký produkt od značky trend IT UP ste si vy obľúbili?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára