streda 16. augusta 2017

Dove Shower Foam Pampering Pistachio - sprchovacia pena


Čo sa týka výrobkov na sprchovanie, mali sme tu už sprchovacie gély, krémy, oleje a najnovšou novinkou sú aj peny. Až donedávna sa mohlo zdať, že výrobok na sprchovanie nemôže byť ľahučký ako pierko a zároveň dostatočne vyživujúci. Značka Dove ale vytvorila jemnú penu, ktorá dodáva pokožke výživu už počas sprchovania. 

Sprchovacia pena Dove je hebká ako pohladenie. Obsahuje novú receptúru, ktorá v sebe spája čistiace látky, vyživujúcu technológiu Dove NutriumMoisture™ a kyselinu stearovú, ktorá je súčasťou pokožky prirodzených lipidov. Lipidy tvoria hlavnú zložku kožnej bariéry, ktorá udržuje v pokožke vlahu. Vďaka tomu je pokožka hydratovaná, svieža a zdravá.



Dove sprchovacia pena má príjemný jednoduchý dizajn, ktorý sa mi páči. Ide o plastovú fľaštičku so špeciálnou pumpičkou, ktorá pri stlačení vytvorí úžasne jemnú nadýchanú penu. V samotnom balení je akoby tekutý výrobok, ktorý sa stlačením mení na penu.

Pena je veľmi jemná, ľahučká a na telo sa ľahko aplikuje. V porovnaní s Baleou, ktorá je naozaj našľahaná a tuhá, je táto pena jemnučká a ľahká. Ja mám túto penu v prevedení Pampering Pistachio  a to je teda niečo! Je to krásna ukľudňujúca vôňa pistácií a magnólie, pričom ja z nej cítim najmä tie pistácie. Pokožka je po sprchovaní krásne prevoňaná a jemná, avšak mám pocit, že tá hydratácia nie je až tak vysoká ako pri krémových sprchových géloch. Pre moju pokožku je však dostačujúca a ja si tento výrobok maximálne užívam. Vôňa je z pokožky jemne cítiť a vytráca sa postupne, zato kúpeľňa je krásne prevoňaná.


Podľa mňa sa značke Dove podarilo vytvoriť výrobok, ktorý je príjemný, voňavý s sprchovanie s ním je naozaj zážitkom a predstavuje jemnú starostlivosť o našu pokožku. Jeho konzistenciu som veľmi ocenila nedávno, keď som sa spálila a akýkoľvek dotyk bol bolestivý. Vďaka jemnej penovej konzistencii bolo sprchovanie príjemné a jednoduché.


Dove sprchovaciu penu zoženiete v troch prevedeniach :

Deeply Nourishing – klasická jemná vôňa Dove
Revitalizing Pear – osviežujúca vôňa hrušky a aloe vera
Pampering Pistachio – ukľudňujúca vôňa pistácií a magnólie

Mojím veľkým favoritom je určite ešte hruška a aloe vera, to by som veľmi rada vyskúšala, lebo hruškovú vôňu v Dove výrobkoch zbožňujem. Ak vás nová Dove sprchovacia pena zaujala, zoženiete ju za cenu okolo 6 Eur.

Zaujala vás táto novinka od Dove? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára