nedeľa 9. októbra 2016

Môj september 2016

Ahojte!

Oficiálne máme leto za sebou a pri pohľade na teplomer ráno, keď ukazuje chladné 2 stupne, už nemám ani nádej, že by sa k nám vrátilo. I keď sme tu mali aj babie leto, ako milovník tepla príchod jesene nesiem veľmi ťažko. Preto si rada zaspomínam na okamihy, kedy my bolo najlepšie a tie boli práve v septembri.


Takmer tretinu mesiaca september som strávila v slnečnom Turecku na zaslúženej dovolenke. Bolo to krásnych 8 dní oddychu, ležania na pláži, kúpania sa v mori. Hneď by som sa tam vrátila. Určite o dovolenke chystám aj samostatný článok, kde sa dozviete viac :-)  


Po dlhšom čase sme boli povzbudzovať na hokeji našich - HK Dukla Trenčín a musím uznať, že ten ich nový maskot je naozaj vydarený.


September sa nesie v znamení jarmokov a ja som tento rok zavítala na jarmok do Považskej Bystrice, ktorý ma neskutočne prekvapil. Množstvo stánkov, hudba, masy ľudí, všetko možné na pitie a jedenie a hlavne neskutočný program - zažiť Čechomor naživo bolo neskutočným zážitkom a dôkazom toho bola aj kopa ľudí, ktorí sa na nich prišli pozrieť. Okrem toho som si splnila svoj dospelácko-detský sen a po rokoch som sa zviezla na reťazáku, ja tie kolotoče jednoducho môžem :-)


Novinky v mojej kozmetickej zbierke. O sprchovom gély od Alverde ste sa už mohli dočítať na blogu, legendárny púder od Rimmel na testovanie ešte len čaká.


Túto krásnu súpravu šperkov som dostala od svojej sestričky, ktorá bola na dovolenke na Kréte a doniesla mi tento krásny darček.


O Septembrovom DM boxe a čo obsahoval, ste sa už na blogu mohli dočítať, ale viete čo?


Mne dorazil ešte jeden boxík od dm drogerie markt. Začiatkom prázdnin ste mali možnosť zapojiť sa do súťaže s dm drogerie markt - My sme v lete aktívny a ak ste tak urobili a mali šťastie, mohli ste vyhrať krásne kozmetické kúsky. Ja som sa zapojila do tejto súťaže v rámci blogeriek a šťastie sa na mňa usmialo. Keďže je tej kozmetiky akosi veľa, rozhodla som sa, že sa s vami podelím a časom sa môžete tešiť na nejakú súťaž, takže sledujte blog aj môj FB :-) 

A aktuálne ešte pár dní do 15.10.2016 beží súťaž - My miluje zdravé jedlo, takže ak varíte radi a zdravo a používate pri varení výrobky značky dmBio, určite sa do tejto súťaže prihláste :-) 



Od značky Astrid my prišli nové výrobky na testovanie - tentokrát si na mušku vezmem výrobky v rámci starostlivosti o telo.


Mám tu pre vás tip na zaujímavý slovenský výrobok. Značka Matyšák, to nie sú iba alkoholické nápoje, ale aj nealko a ja som si zakúpila od tejto značky 100 % hroznovú šťavu. Je bez konzervačných látok a v dvoch prevedeniach - biela a červená. Ak by som to chuťovo mala prirovnať, tak ide o Vineu bez bubliniek, ale oveľa sladšej chute. Mne táto hroznová šťava veľmi chutí, len si ju musím rozriediť, lebo samotná je na mňa veľmi sladká. Ide o produkt v jeho čistej prírodnej podobe bez akýchkoľvek prísad. Obzvlášť je tento nápoj vhodný pre športovcov, tehotné či dojčiace ženy a deti. Podporuje trávenie  a obsahuje veľké množstvo vitamínov. Okrem toho sa mi veľmi páči aj balenie. Ide o sklenú fľašu, ktorá je obalená novinami, z ktorých sa dočítate nielen všetky potrebné informácie o danom produkte, ale aj históriu firmy Matyšák.





Moja maličkosť mala tento mesiac sviatok v podobe menín a tak si môžem doma otvoriť menšie kvetinárstvo. Okrem toho mi sestra urobila radosť novou knihou od Dominika Dána a keďže s mamou zbožňujú značku Orsay, môj šatník sa rozšíril o nové krásne kúsky oblečenia a od maminy som dostala aj krásnu bižutku:-)


A na záver to najlepšie! Nádherným darčekom od vás pre mňa bolo zistenie, že blog má už viac ako 70 000 zhliadnutí. Nádherné číslo a každému z vás patrí jedno obrovské ĎAKUJEM :-)

A čo vy? Aký bol váš september?





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára