pondelok 1. septembra 2014

Prvé výročie blogu!

Ahojte!

Ani sa mi tomu nechce veriť, ale blog už má viac ako jeden rok. Kedy to ubehlo? Ja nechápem, ten čas neskutočne rýchlo letí. Príde mi to ako včera, keď som si sadla k počítaču a rozhodla som sa, že si založím blog. Keďže som úplny technický amatér, chvíľu mi trvalo, kým som sa zorientovala na bloggeri kde, čo a ako. Časom som robila aj nejaké úpravy blogu a podarilo sa mi nadviazať aj zopár spoluprác, za čo som veľmi vďačná. Na mojom blogu nenájdete vyslovene líčiace články, čo vám možno chýba, ale ja som v tomto veľký začiatočník. Skôr sa zameriavam na jednotlivé produkty a ich testovanie a musím sa priznať, že ani po roku ma to neprestáva baviť a veľmi rada skúšam nové veci. 

Touto cestou sa vám všetkým chcem poďakovať za vaše komentáre, pripomienky, maily, za každú návštevu môjho blogu. Bez vás a vašej spätnej väzby by som asi moje blogovanie dávno zabalila. Dúfam, že mi ostanete verní aj naďalej a ja sa budem snažiť prinášať vám stále nové zaujímavé články, tipy a sem tam aj nejaké recepty.

A čo by to bolo za výročie, keby som vás za vašu podporu neodmenila. Preto vyhlasujem giveaway k 1. výročiu blogu a dúfam, že sa vám ceny budú páčiť. Niektoré z nich putovali na Slovensko až z USA, či Rakúska :-)


Ružový prírodný šampón a kondicionér od Aubrey Organics
Essence stay matt lesk na pery 01
Vaseline balzám na pery Aloe Vera
Sada pinziet z Primarku
Krásne náušničky s motýlikmi

Podmienky :
- sledovať môj blog cez Google +
- nechať pod týmto príspevkom svoj e-mail, prostredníctvom ktorého budem výhercu kontaktovať
- napíšte mi, ktorý článok sa vám na blogu doteraz páčil najviac a prečo
 
Zúčastniť sa môže ktokoľvek zo SR alebo ČR.

Vyhodnotenie :
Výhercu budem náhodne žrebovať zo všetkých zúčastnených a následne mu zašlem e- mail o výhre.

Termín :
Giveaway trvá od dnes, čiže 01.09.2014 do 03.10.2014.

Držím palce!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára