nedeľa 16. decembra 2018

Tipy na darčeky z dmky


Ak ešte stále premýšľate nad tým, čím obdarovať svojich blízkych, tak rozhodne zbehnite aj do niektorej z predajní dm drogeriemarkt Slovensko, lebo ponuka vianočných balíčkov na týchto predajniach je naozaj obrovská a každý si z nej musí vybrať 😊 V dnešnom článku vám ukážem zopár mojich tipov, ktoré mňa osobne veľmi zaujali.

Pre detičky 





Aj pre detičky je naozaj široká ponuka rôznych zaujímavých darčekových kaziet od tých najmenších v podobe značky Hipp až po väčších a kozmetické kúsky od značiek Saubär, Dove či mix značiek Fa, Schauma a Vademecu. Krásne obaly a v nich voňavé kozmetické kúsky, ktoré ulahodia aj tým  najmenším.

Pre kamarátku

 




Ak by ste sa ma opýtali, ktorá značka z drogérie má tento rok najvydarenejšie darčekové sady, tak za mňa je to jednoznačne Nivea. Okrem klasických sád sú v ponuke aj takéto trendy dievčenské sady, ktoré obsahujú veľmi obľúbené sprchovacie či telové peny, balzamy na pery či ďalšie zaujímavé výrobky. A Balea v tomto tiež nezaostáva, ich balíčky tiež hýria krásnymi farbami a motívmi a konkrétne táto morská panna obsahuje v balíčku sprchový gel, deodorant a micelárne odličovacie obrúsky.

Pre ženu - sestra, mama, babka, krstná,....










 





Táto kategória je úplne najširšia a preto je tu aj najviac tipov. Ak máte v rodine milovníka klasických výrobkov Nivea či Dove, máte na výber viacero darčekových balení, ktorými dokážete urobiť radosť. Je niekto u vás doma zaťažený na vlasy? Tak darčeková sada, napríklad aj od Gliss Kur rozhodne poteší. Máte doma milovníka dekoratívnej kozmetiky? Kvalitné štetce či dekoratívka mu určite spravia radosť a na to slúžia sady od Real Techniques alebo kazeta Rimmel. Balea sa rozhodne vždy zíde či už ide o milovníka masiek či klasických kúskov ako sprcháč či telové mlieko. A čo tak milovníčka prírodnej kozmetiky? Aj tá si príde na svoje s darčekovým balením od slovenskej značky Botanica Slavica alebo od alverde  s ich legendárnymi mini telovými masielkami, setom olejov do vane či rozkošným setom Get Cozy. A ak máte doma milovníka mydiel, ich darčeková kazeta mu určite vyčarí úsmev na perách. Kozmetika Sanctuary Spa vás zaujme svojim dizajnom, neobyčajnou vôňou a skvelým účinkom na pokožku. Veľmi zaujímavou je krásna metalická kozmetická taštička Tempting Travel Treats, ktorá obsahuje 6 produktov na tvár i telo.



Nesmiem zabudnúť ani na pánov,tá ponuka v dmke bola aj pre nich celkom široká, no mňa najviac zaujali tieto dva sety. Značka Bulldog sa v našej domácnosti usadila už minulý rok a teší sa veľkej obľube, takže tento balíček rozhodne poteší každého muža, ktorý si dá na sebe záležať. A alverde je taká príjemná klasika, kde kombinácia sprchového gelu, krému na ruky a balzamu na pery taktiež poteší.

Špeciálne tipy - horúce decembrové novinky

 








Tieto novinky som objavila práve dnes, takže vám ich dávam za horúca. Značka Balea, alverde či Dontodent si pred Vianocami švihli a priniesli na trh naozaj skvostné kúsky, ktoré by som ja osobne brala ihneď všetky 😊 A totálne ma dostala vianočná limitka od Essence, niečo tak pekné a rozkošné som už dlho nevidela, ten štetec som ihneď brala a pri paletke som mala neskutočnú dilemu, lebo je veľmi chválená, ale nakoniec som  odolala.


Mám tu  aj jeden super tip, ktorým dokážete potešiť celú rodinu. Ide praktický rodinný set čisto prírodných kozmetických produktov pre zdravie vašej pokožky od značky Weleda. Poteší každého, kto sa chce o seba a svojich blízkych starať kvalitnou prírodnou kozmetikou.


A na záver je tu darčekové balenie, ktoré by mne osobne urobilo obrovskú radosť. Tento rok značka Dove prišla na trh s krásnymi kozmetickými taštičkami s potlačou Londýna či Paríža a obsahuje naozaj tie naj produkty od Dove. Ako už viete som milovník Paríža a mojím snom je sa tam raz dostať, takže práve balenie s Eiffelovkou by bolo u mňa trefou do čierneho 😊
V dmke si môžete vyskladať svoj vlastný vianočný balíček a pri pokladni vám ho vedia zabaliť do krásny vianočných taštičiek zadarmo 😊

To by bolo teda zopár tipov odo mňa pre vás z predajní dm drogeriemarkt Slovensko. Budem rada, ak mi dáte vedieť, či ste v dmke nakúpili tento rok tiež vianočné darčeky, poprípade ktorý z vyššie spomenutých vás zaujal 😊 A ak by ste nemali cestu okolo dm predajne, tak skočte na ich online shop, aj tam sa dajú zohnať zaujímavé vianočné darčeky.

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára