nedeľa 18. novembra 2018

Dove Nourishing Secrets -nové telové mlieka v spreji a krémy na ruky


Už nejaký čas mám doma balíček od značky Dove, ktorý obsahoval nové telové mlieka v spreji a krémy na ruky z radu Dove Nourishing Secrets. Značka Dove sa opäť nedala zahanbiť a výrobky mi dorazili veľmi pekne zabalené, čo ma nesmierne potešilo. Poďme si ich bližšie predstaviť 😊

Dove Nourishing Secrets 

 


Dove Nourishing Secrets je rad výrobkov, ktoré sú zrodené z prírodných rituálov skutočnej krásy, ktoré sú vykonávané ženami po celom svete - od Japonska, Indie, strednej Ameriky, Francúzka až po Afriku. O výrobkoch z radu Dove Nourishing Secrets som písala pred viac ako rokom a vtedy som testovala sprchový gél a telové mlieko. Tento rok sa značka Dove rozhodla tento rad rozšíriť o krémy na ruky a o výrobok, ktorý sa v poslednom období podľa mňa teší veľkej obľube a to telové mlieko v spreji. Obe novinky sú dostupné v kokosovom a avokádovom variante.

Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual



Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual v kokosovom variante je inšpirovaný Indiou. Ajurvédska medicína objavila liečivé vlastnosti kokosu už pred 4 000 rokmi. Kokosový olej, kokosové mlieko, kokosová voda a dužina kokosu sa využívajú mnohými spôsobmi v starostlivosti o vlasy  a pokožku tela. Mandle sú zároveň jedným z najstarších a najčastejšie pestovaných druhov orechov. Ajurvéda si mandle veľmi cení pre ich vyživujúce vlastnosti a ukľudňujúci účinok. A práve tieto zložky sú pre kokosový variant Restoring Ritual typické a samotná vôňa tohto výrobku je daná práve týmito dvoma hlavnými zložkami a to kokosovým olejom a mandľovým mliekom. Keď výrobky s touto vôňou použijete, ucítite kokos tlmený práve mandľovým mliekom a práve ich vyvážená kombinácia vytvára ich dokonalú harmóniu a nezameniteľnú príjemnú relaxačnú vôňu.


Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual



Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual v avakádovom variante je inšpirovaný rituálom krásy žien strednej Ameriky. O ženách zo Strednej Ameriky sa hovorí, že majú silné vlasy a poddajnú pokožku. Ich krása je výsledkom toho, že vo svojich skrášľujúcich rituáloch používajú avokádový olej a nechtík. Dokonca aj Mayovia z Guatemaly tradične využívali dužinu avokáda pre jeho spevňujúce účinky na vlasy a schopnosť obnoviť prirodzenú ochrannú vrstvu pokožky. Nechtík je zase oceňovaný pre svoje regeneračné vlastnosti. A práve tieto zložky sú pre avokádový variant Invigorating Ritual typické. Svojou vôňou mi pripomína vôňu lúčnych kvetov. Ja si nemôžem pomôcť, ale keď sa týmito výrobkami natriem a zavriem oči, ocitám sa na lúke posiatej kvetmi. Jeho vôňa však nie je vyslovene kvetinová, vďaka prítomnému avokádu získava svieži podtón.

Dove Nourishing Secrets Body Lotion Spray




Ak by som mala spomenúť pre mňa osobne najobľúbenejší výrobok na telo, tak sú to práve telové mlieka v spreji. Sú ideálnymi pomocníkmi v lete, kedy chcete dodať pokožke ľahkú hydratáciu po slnení či kúpaní a v teplom letnom počasí nemáte náladu na hutné a mastné výrobky. A práve toto spĺňajú nové telové mlieka v spreji od Dove. 

Produkt sa nachádza v nádobke pod tlakom o objeme 190 ml. Aplikujte ho rovnomerným rozprašovaním na celé telo zo vzdialenosti 10 cm. Funguje i hore nohami - stačí len stlačiť!Keďže ide o produkt v spreji, má jemný a široký rozptyl, vďaka ktorému za krátky čas pokryjete veľkú časť pokožky a tým sa jeho použitie stáva expresne rýchlym. Pri kontakte s pokožkou má jemne chladivý efekt. Na pokožke zanecháva akoby jemnú hmlu, je bielej farby a konzistenciou mi pripomína ľahšie emulzie. Jednoducho sa na pokožke roztiera a rýchlo sa do nej vstrebáva. Jeho obrovskou výhodou je, že nezanecháva mastný ani ulepený pocit a v podstate ihneď po aplikácii sa môžete obliecť a venovať ďalším činnostiam. Na pokožke zanecháva dlhodobý pocit sviežosti a hebkosti a tá vôňa! V oboch prípadoch prevoniate nielen celé telo, ale aj kúpelňu a oblečenie, ktoré si po aplikácii nanesiete a ja z neho tú vôňu cítim aj ráno po prebudení 😊

Za mňa skvelý produkt, ktorý používam nielen počas leta, ale kedykoľvek, keď nemám náladu na klasické mazanie tela a túžim po rýchlej hydratácii a príjemnej vôni. Je skvelým tipom aj pre tých z vás, ktorí nemáte v obľube klasické mazanie tela, ste na to lenivý a nebaví vás to, tak tento produkt vás presvedčí o tom, že to ide rýchlo a ľahko. 

Dove telové mlieka v spreji 190ml sú dostupné v bežnej obchodnej sieti za maloobchodnú odporúčanú cenu: 5,99 eur.
 

Dove Nourishing Secrets Hand Cream



S nastávajúcou zimou bude rozhodne rásť aj spotreba krémov na ruky a prečo teda nevyskúšať niečo nové? Nové krémy na ruky od Dove sa nachádzajú v plastovej tube o objeme 75 ml a vôňou za telovými mliekami rozhodne nezaostávajú. Majú klaické vyklápacie viečko, ktoré sa ľahko otvára a z obalu sa dá vytlačiť primerané množstvo produktu.

Tieto krémy majú bielu farbu, ľahšiu gélovo-krémovú konzistenciu a ľahko sa na pokožke rúk roztierajú. Nezanechávajú mastný ani lepkavý pocit na rukách a pritom ich dostatočne vyživia a zjemnia. Do pokožky rúk sa rýchlo vstrebávajú a ruky ostávajú krásne prevoňané. 

Ak hľadáte nejaký zaujímavý a nový krém na ruky,tieto novinky od Dove vám môžem odporučiť. Krásne voňajú a príjemne hydratujú. Na klasické každodenné použitie sú ako stvorené a vzhľadom na ich balenie, sú aj fajn kúskom do kabelky. 

Dove krémy na ruky 75ml sú dostupné v bežnej obchodnej sieti za maloobchodnú odporúčanú cenu: 3,19 eur.

A keďže sa nám blížia Vianoce, mám tu pre vás zopár skvelých tipov od značky Dove, ktorými by ste mohli potešiť svojich blízkych 😊







Pre maminu, sestru, kamarátku, manželku, ocina, priateľa, svokra, ponuka je široká, stačí si len vybrať 😊 Neukázala som vám tu všetky balíčky, ktoré sú od značky Dove dostupné, pretože ich je veľmi veľa, toto je z nich taký základ 😊

Ako sa vám páčia novinky od Dove a ich vianočné balíčky? Už ste tieto výrobky skúšali?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára