pondelok 29. septembra 2014

L'Oréal Revitalift Laser Renew

Ahojte!

Dneska by som vám chcela dať tip na jeden super nočný krém, ktorý je určený aj pre naše maminy a môže byť dobrým darčekom  k nejakému ich sviatku.
Už dávnejšie bolo vyhlásená možnosť zapojiť sa do testovania a keďže mamina mi spomínala, že by potrebovala krém, ktorý jej pomôže v boji s vráskami, skúsila sa prihlásiť a nakoniec ju aj vybrali na testovanie. Veľmi sme sa tomu tešili a hneď sa do testovania aj pustila.

A aký je L'Oréal  Revitalift Laser Renew ?


Začnime najskôr balením. Krémik sa dá zakúpiť v papierovej krabičke, ktorá je zabalená v celofáne. Následne po vybratí z krabičky na vás vykukne nádherná, podľa mňa veľmi elegantná dóza, ktorá ukrýva poklad. Balenie samotného krému je krásne červené, príznačné pre túto radu, obal je zo skla a viečko z plastu, do ktorého je vyrytý nápis L'Oréal Paris. Po otvorení sa nachádza na povrchu ešte platový kryt a po jeho vybratí už samotný krémik. 


Čo všetko krémik sľubuje?
Po prvýkrát v histórii vyvinul L'Oréal Paris krémovú masku s účinkami proti starnutiu, ktorá zvyšuje biologickú schopnosť pleti k obnove.
Textúra krému vytvára na pleti imaginárnu  masku, ktorá uvoľňuje aktívne zložky pre trojitý účinok:
  1. Obnova
  2. Vypnutie pleti
  3. Vyhladenie vrások
Revitalift Laser Renew nočný krém završuje každodennú starostlivosť o pleť, či už ho aplikujete denne alebo len občas. Jedná sa o revolúciu v obnove pleti s unikátne sviežou a ľahkou textúrou, ktorá si získa i ženy, ktoré nemajú rady nočné krémy.
Pre ženy po 35. roku je používanie nočného krému veľmi dôležité. Najmä preto, že bunková aktivita pleti počas noci vrcholí. V súčasnej dobe hektického životného štýlu, je nočná starostlivosť o pleť absolútnou nevyhnutnosťou.


Revitalift Laser Renew nočný krém s 3 % Pro - Xylanu je obohatený o rastlinný extrakt Centella Asiatica, ktorý je známy vďaka svojím obnovujúcim vlastnostiam, napomáha urýchliť obnovu pokožky a posilňuje jej obranyschopnosť, čím obnovuje ochrannú bariéru pleti. Krém obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá pomáha vylepšiť štruktúru pleti. Krém je určený pre všetky typy pleti a je dermatologicky testovaný. Je vhodný pre ženy vo veku 30 - 60 rokov. 

Nočný krém je jemne smotanovej farby, má výraznejšiu parfemáciu, skoro ako nejaký parfém. Nie je hutný, jeho konzistencia je veľmi príjemná a ľahko sa nanáša na pleť. Do pleti sa ľahko zapracováva a vstrebáva. Jeho veľkou výhodou je, že aj keď máte mastnú pleť, pleť sa po ňom nemastí a súčasne je krásne hydratovaná, vypnutá a jemná na dotyk. 

Aby sa optimalizovali účinky tejto exkluzívnej novej formuly pre obnovu pleti, boli vyvinuté dva postupy aplikácie.

Postup obnovujúcej masáže

pic_step1
  1.  krok Odstráňte make-up a pleť dôkladne vyčistite.
  2.  krok Použitím masážnej metódy Jackueta a Leroya a s pomocou jemného štípania aktivujte  mikrocirkuláciu na povrchu tváre.
  3.  krok Na dlaň si naneste malé množstvo krému.
  4.  krok Naneste malé množstvo krému na bradu, líčka a dolnú časť Vášho čela vklepaním končekami prstov.
  5. krok Splývavými vejárovitými pohybmi nahor emulziu rozotrite.

Postup samovyhladzujúcej masky
pic_step1Aplikujte pravidelne jedenkrát týždenne, na všetky typy pleti, obzvlášť sa hodí pre suchú a krehkú pleť.
  1.  krok Odstráňte make-up a pleť dôkladne vyčistite.
  2. krok Použitím masážnej metódy Jackuet-Leroya aktivujte mikrocirkuláciu na povrchu tváre.
  3.  krok Na dlaň si naneste kávovú lyžičku krému.
  4.  krok Splývavými pohybmi nahor naneste krém na celú tvár v tenkej vrstve ako masku.
  5. krok Nechajte krém 20 minút prenikať do hĺbky pokožky.
Mamina využívala práve postup obnovujúcej masáže, krém nanášala poctivo každý večer tesne pred spaním presne podľa návodu a po mesačnom používaní sme skonštatovali, že účinky krému sú viditeľné. Je jasné, že vrásky mávnutím čarovného prútika nezmizli, ale najmä v oblasti očí a na čele je vidieť, že sú vyhladené a menej nápadné.

Po 1. týždni používania

Po 3. týždni používania

Objem krémiku je 50 ml a cena sa pohybuje okolo 11 Eur. U nás tento krém zabodoval, mamina je veľmi spokojná a nevie si ho vynachváliť. Niekomu možno bude vadiť jeho silnejšia parfemácia. Inak je krém skvelý, nevysušuje, nevyskytla sa žiadna alergická reakcia, pleť je krásne vyhladená a spevnená.

Okrem tohto nočného krému rada Revitalift Laser Renew ponúka denný krém, očný krém a super sérum.

A čo vy? Používate nejaký produkt na vrásky, s ktorým ste spokojní?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára