streda 10. septembra 2014

Ako sa sen stal skutočnosťou - moja premena

Ahojte!

Dneska by som sa s vami chcela podeliť s mojou premenou, ktorá sa konala pod taktovkou samých skvelých odborníkov. Už ako menšia som veľmi rada sledovala na STV Zmenáreň a vždy som so zatajeným dychom čakala, ako to dopadne. Vtedy som si povedala, že by som niečo také chcela zažiť aj ja. Čas však plynul a podobných projektov až tak veľa nebolo. Ale tento rok, ako to tak sledujem, ich je viac než dosť, takže kto by mal záujem, treba skúsiť šťastie.

Tak ako aj ja. Keď na stránke Eva zverejnili výsledky prvej zmenárne, veľmi sa mi to páčilo. Už dlhšie som túžila po zmene, tak som sa rozhodla prihlásiť do zmenárne, pričom téma bola Chic v kancelárii.Táto téma sa mi veľmi páčila, nakoľko práca v kancelárii mi je veľmi blízka, keďže za pracovným stolom sedím skoro celý deň. Tak som poslala mail a čakala, čo nastane. Veľmi som nedúfala, že by sa mi to mohlo podariť, nakoľko sa im hlási iste veľa záujemkýň, ale nádej umiera posledná, že? Keď mi volali, že ma vybrali, skákala som od nadšenia a nemohla som tomu uveriť, že sa mi to podarilo a že môj sen, ako sa zo škaredého káčatka stane krásna labuť sa aj splní.

A tak nastal dlho očakávaný deň a vydali sme sa smer Žilina. Chcela som vám urobiť aj nejaké foto, ale vážne sa nedalo. Ale mám pár foto z priebehu, tak neostanete ochudobnení o foto. 
Na poslednú chvíľu sa zmenil čas, kedy som tam mala byť a od okamihu, keď som prekročila prah kaderníckeho salóna, som sa dostala do rúk odborníkov, ktorý mi nedali vydýchnuť :-) Ale nie, všetci boli skvelí a úžasní. Ešte chcem dodať, že priateľ o ničom nevedel, na čom sa všetci naozaj zabávali, čo som za číslo :-)

Takže najskôr si mam do parády zobrali dievčence zo Stilaga a išli sme vyberať 3 outfity. Keď som vstúpila do miestnosti a zbadala to množstvo šiat, doplnkov, kabeliek a topánok, hneď by som všetko brala domov. Postupne sme skúšali veci, až sme vybrali 3 víťazov. Medzi tým mi ešte šikovná vizážistka Zuzka upravila obočie a div sa svete, môj brežnev sa dá aj skultúrniť :-)

Následne si ma do parády zobrala veľmi milá kaderníčka Kasia zo žilinského kaderníctva Trendy Hair Fashion. Bola som veľmi zvedavá, aký strih si pre mňa vymyslela a keď mi povedala, že ide o účes po plecia, tak ma ako prvé napadlo mikádo, ktoré sa mi veľmi páči. Avšak mikádo to nebolo, bol to iný strih a to vraj hit tejto jesene. Poviem vám úprimne, že keď mi padali tie dlhé pramene vlasov na zem, nebolo mi všetko jedno, ale keď som sa dala do zmenárne a chcela som fakt zmenu, je to jej súčasťou. Potom sme farbili a celkovo doladili účes. Na úpravu používala produkty od SCHWARZKOPF PROFESSIONAL a ten účes mi v pohode držal ešte dva dni, takže super.

Následne sa išlo na líčenie. Zuzka z NOUVEAU beauty-skin si ma zobrala do parády. Bola som veľmi zvedavá, aké produkty bude používať a veľmi ma prekvapilo, že to bola značka Sephora, nakoľko u nás nie je k dostaniu a tiež značka Zoeva, ktorá sa u nás dá zohnať. Celý čas som sedela mimo zrkadla, tak som sa videla až na záver a teda bola to riadna zmena.

Následne ma zobrali do parády dievčence zo Stilaga, ktoré boli úplne super a postupne sme vystriedali všetky outfity.

Do tohto outfitu som sa zamilovala
Pracovný názov Jánošikove nohavice :-)
Musím sa priznať, že najlepšie sa mi fotilo v kancelárii.


Idem dneska úplne s kožou na trh milé moje čitateľky a uvediem vám aj link, na ktorom si môžete prečítať celý článok o mojej premene, uvidieť profi foto a video.

Záverom musím povedať, že to bol úžasný a jedinečný deň, zažila som veľké zmeny, spoznala skvelých ľudí a môžem to každej z vás len odporučiť. Podľa mňa si každá z nás zaslúži na chvíľu vypať od všetkých starostí a mať jeden deň len sama pre seba, obklopiť sa skvelými ľuďmi a odborníkmi súčasne, vybočiť z koľají a zažiť nezabudnuteľnú zmenu. Už je vyhlásená aj ďalšia téma, tak ak chcete zažiť zmenu, neváhajte a prihláste sa!

Samozrejme nemohla chýbať moja Eva a darčeky, ktoré mi spravili veľkú radosť.


Chcem sa touto cestou poďakovať celému tímu, ktorí ma mal na starosti, Stilagu a SCHWARZKOPF PROFESSIONAL za možnosť zúčastniť sa v tejto zmenárni a za skvelé zážitky a krásnu zmenu.

Ja osobne som so zmenou veľmi spokojná. Niektorý síce tvrdia, že im prídem staršia, ale nedajte sa oklamať :-) Som nakoniec rada, že sme išli do kratších vlasov, lebo v poslednom čase som mala s nimi veľké problémy, veľmi mi vypadávali a bola som z toho nešťastná. Teraz už s vypadávaním nemám žiaden problém, účes je super v tom, že nie je náročný na úpravu a ja sa ráno nemusím dlho zdržovať v kúpeľni.

A čo vy? Išli by ste do podobného projektu? Ako sa vám páči moja zmena?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára