streda 24. septembra 2014

Balea jemný peeling

Ahojte!

Dneska mám pre vás pripravený článok o jednom veľmi jemnom peelingu, ktorý je vhodný aj na tú najcitlivejšiu pokožku. A jeho príjemná vôňa vás opäť raz prenesie, aspoň v sprche, do teplých letných dní.
Vo všeobecnosti môžeme povedať, že peeling je obrusovanie mŕtvych buniek kože za účelom odstránenia odumretých častí pokožky. Použitie peelingu je veľmi prospešné, pretože sa z pokožky odstraňujú odumreté bunky a tým sa stáva jemnejšou, pružnejšou a môže lepšie dýchať.
Jedným takým pomocníkom pre mňa je v súčasnosti Balea sprchovací peeling s vôňou mandarinky a pomaranča.


Peeling ma krásne ešte letné, veselé, farebné balenie s mandarinkami a pomarančmi. Po jeho otvorení by ste čakali výraznú ovocnú vôňu, predsa len mandarinka a pomaranč, obe majú typické citrusové vône. Vôňa je však veľmi jemná, nie je výrazne citrusová ako by sa dalo čakať, skôr je sladká. V jej popredí cítim závan sladkej vanilky a v jej závese mandarinku jemne spojenú s pomarančom. Pokiaľ teda vyhľadávate vyslovene osviežujúce letné ovocné vône, tento peeling nebude pre vás. Mne osobne táto vôňa veľmi vyhovuje, je jemná, nevtieravá, vhodná do sychravých jesenných dní.



Čo sa týka konzistencie, tak je peeling skôr gélový a obsahuje väčšie zelené peelingové čiastočky, ktorých nie je veľa a drobnejšie biele čiastočky, ktoré sú ako zrnká piesku. Je broskyňovej farby. Nanášam ho na vlhkú pokožku krúživými pohybmi a odstraňujem odumreté bunky kože a nečistoty. Výhodou tohto peelingu je, že je veľmi jemný a šetrný k pokožke, takže keď si jeho vôňu obľúbite, nie je problém ho používať napr. aj každý deň. Pokožka je po umytí jemná, vláčna, hydratovaná. V celej kúpeľni sa po sprchovaní vznáša krásna vôňa.

 
Ja som s týmto peelingom veľmi spokojná a pokiaľ vás zaujal, treba si ho čo najskôr kúpiť, lebo ide o limitovanú edíciu. Cena za 200 ml je 1,89 Eur.

A čo vy? Máte radi jemnejší peeling alebo skôr tie hrubšie? Aký je váš obľúbený?  


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára