streda 16. júla 2014

Moje letné novinky od Ziaja

Ahojte!

Leto je už tu, i keď to vonku nie vždy tak vyzerá. Júl sa nám začal so značne upršaným počasím, ale teraz sa to zmenilo a je tu leto v plnom prúde. Pár teplých dní sme tu už mali a práve v takéto dni je dôležité mať pomocníka, ktorý bude pri nás stáť v horúcich chvíľach, keď sa potíme a môžeme sa na neho spoľahnúť. Okrem toho je tu konečne čas, kedy môžeme nosiť sandále, žabky, šľapky, jednoducho obuv, v ktorej sa cítime v lete príjemne a naše nohy tiež. S tým je však spojená aj zvýšená starostlivosť o ne, predsa len popraskané päty nevyzerajú veľmi pekne. V letných mesiacoch nás to láka na turistiku, dovolenku, skrátka leto je obdobie spojené so zvýšeným pobytom vonku a trávením času na vzduchu a naše nohy dostávajú zabrať.
Dneska vám chcem predstaviť mojich nových letných pomocníkov od značky Ziaja, ktorí sú do teplých letných dní ako stvorení.


Antiperspirant Ziaja Sensitive
Nedávno Ziaja uviedla na trh novinku a to nové antiperspiranty Ziaja Sensitive, Elegance a Blocker. Tieto nové antiperspiranty obsahujú účinné zložky, ktoré potláčajú potenie. Ich pôsobením nastáva mechanické zúženie potných žliaz. Neutralizujú zápach a eliminujú množenie mikroorganizmov. Ich veľkou výhodou je, že v nich nenájdete žiadne konzervačné látky, alkohol ani parabény.


Z tria nových antiperspirantov si ku mne cestu našiel Ziaja Sensitive creamy anti-perspirant. Tento antiperspirant má jednoduché biele balenie s modrými nápismi. Podľa mňa v jednoduchosti je krása a toto balenie sa mi veľmi páči. Je vo forme roll-onu, aplikácia je teda jednoduchá a rýchla. Neobsahuje konzervanty, parabény, farbivá ani alkohol. Je dermatologicky a alergologicky testovaný a pH neutrálny. 

Zloženie
Po jeho otvorení zacítite príjemnú jemnú sladkú vôňu, typickú pre výrobky s označením sensitive. Mal by byť so sviežou vôňou s nádychom sladkého ovocia, ale mne táto vôňa skôr pripomína vôňu kvetov. Antiperspirant treba aplikovať na suchú a čistú pokožku v podpazuší a nechať zaschnúť. Ja tento postup dodržiavam a po chvíľke sa hneď môžem obliecť. Testovala som ho dlhší čas v rôznych situáciách, takže môžem zodpovedne jeho účinky zhodnotiť. Naniesla som ho vždy ráno pred odchodom do práce a sledovala, ako si v jednotlivé dni poradí. V deň, keď vonku síce bolo horúco, ale nebola som vystavená stresu ani napätiu, mohla som sa naň v pohode na celých 8 hodín v práci spoľahnúť. Skutočne redukoval potenie, neutralizoval zápach a ja som sa cítila sviežo. Ak som mala po robote ešte nejaké vybavovačky a bolo horúco, tak som ho po 8 hodinách opäť aplikovala. Pokiaľ som však mala deň, keď som sa naháňala, bola v strese a bolo ešte k tomu bolo aj horúco, tak vtedy to už nebolo ono. Cítila som, ako sa potím, ale na druhej strane, zápach skutočne neutralizoval. Ale v takýto deň asi nepomôže žiadny antiperspirant. Medzi jeho veľkú výhodu radím, že nezanecháva škvrny na oblečení, to naozaj neznášam. Ja som s ním spokojná a určite stojí za vyskúšanie.
Balenie má objem 60 ml a jeho cena sa pohybuje okolo 3,79 Eur.      



Keďže chceme mať v lete pekné nôžky, treba im k tomu dopomôcť a to s pomocou Ziaja krému na chodidlá. Tento krém je určený na popraskanú pokožku, ktorú vyživuje, regeneruje a zosilňuje jej štruktúru. Zabraňuje praskaniu pokožky na pätách. Zmäkčuje pokožku a zanecháva ju hladšiu a pružnejšiu.
Jeho výhodou je, že je vhodný aj pre diabetikov. Obsahuje viaceré aktívne zložky, a to oligopeptidy, oligosacharidy z výťažku vlčieho bôbu, hydroxyprolin a stabilizovanú ureu. Je dermatologicky a alergologicky testovaný a pH neutrálny.


Krém sa nachádza v plastovom obale krásnej oranžovej letnej farby. Balenie je úzke, predĺžené a veľmi praktické, lebo nezaberie veľa miesta a môžete ho zobrať kamkoľvek so sebou. Po jeho otvorení ucítite jemnú citrónovo-pomarančovú vôňu, aspoň mne to tak pripadá. Čo sa týka aplikácie, treba ho naniesť 1-2 krát denne na čisté a suché chodidlá a nechať vstrebať. 

Zloženie

Konzistencia je krémovo-gélová, veľmi dobre sa roztiera a rýchlo do pokožky vsiakne. Nezanecháva mastný film, ale súčasne pokožku na pätách krásne vyživí a hydratuje. Ja nemám extrémne suché päty, takže pre mňa je postačujúci. Jeho objem je 60 ml a jeho cena sa pohybuje okolo 3 Eur.

S oboma výrobkami som veľmi spokojná a myslím si, že ich v nadchádzajúcich letných dňoch budem vo veľkom využívať. Ďakujem spoločnosti Ziaja za poskytnutie týchto výrobkov na zrecenzovanie.

A čo vy? Aký sú vaši letný pomocníci proti poteniu a popraskaným pätám?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára