piatok 4. apríla 2014

VERSACE EROS

Ahojte!

Dneska tu mám pre vás článok, ktorý sa týka pánskej toaletnej vody VERSACE EROS. Túto vôňu sa mi podarilo vyhrať v dennej súťaži na stránke Fann, z čoho som mala nesmiernu radosť. V poslednej dobe som priateľovi kupovala k sviatku raz za čas Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme, ktorá je skvelá a ja som si kupovala dámsku Dolce & Gabbana Light Blue, ktorú mám nesmierne rada, ale o tej vám napíšem neskôr. Ale Versace Eros  Dolce & Gabbana predčila.



Donatella Versace o tejto vôni povedala : „Novú pánsku vôňu som navrhla pre muža, ktorý je hrdinský a vášnivý, presne ako grécky boh. Eros je vôňa, ktorá odráža a zdôrazňuje silu a zmyselnosť.“

Jej zloženie je nasledovné :

Hlava
Mätový olej, kôra talianskeho citróna, zelené jablko

Srdce
Fazuľky tonky z Venezuely, Ambra, Kvet geránia

Základ
Vanilka z Madagaskaru, Vetiver, Akord dubového machu, Céder z Virginie, Céder z Atlasu

Samotná vôňa je zabalená v krásnej krabičke, ktorá je ladená v podobných tónoch ako flakón.
Flakón je tyrkysovej farby, v strede sa nachádza medúza, ktorá je súčasne symbolom módneho domu Versace. Pod ňou je zlatým uvedený názov vône i výrobcu. Po bokoch flakóna je typický grécky vzor. Uzáver je priam šperkom, na jeho vrchu sa nachádza tiež medúza, ale v zlatom prevedení. Balenie na mňa pôsobí veľmi luxusne.Objem je 30 ml.


A samotná vôňa? Tak tá ma dostala. Musím sa priznať, že len čo som ju dala priateľovi, hneď ju musel na sebe vyskúšať. 
Mám veľmi rada pánske vône a páči sa mi, keď má chlap peknú vôňu. Ale táto! To je niečo neskutočné. Zatiaľ som sa s krajšou pánskou vôňou nestretla. Vône neviem presne popísať, ale Versace Eros je neskutočne mužná, vytvára zmyselný pocit na pokožke a z jej nositeľa robí neskutočného zvodcu. Netreba sa tomu čudovať, veď v gréckej mytológii bol Eros bohom lásky a spôsoboval, že dvojice sa zamilovávali dokonca aj vtedy, keď sa k sebe nehodilli.
Samotná vôňa  patrí medzi orientálne drevité vône a je to ten typ vône, ktorá jej nositeľovi zaručí úspech u žien.

Keďže som od Versace ešte nikdy nič nemala, bola som zvedavá, aká je výdrž vône, predsa len nejde o najlacnejšiu záležitosť. Ale bola som nesmierne prekvapená. Vôňa je neskutočne nádherná, intenzívna a hlavne neskutočne dlho vydrží. Je ju cítiť po celom dni.

Líniu Versace Eros tvorí :
- toaletná voda 30 ml, 50 ml, 100 ml
- dezodorant stick 75 ml
- voda po holení 100 ml
- sprchový gél 250 ml
- balzám po holení 100 ml

Podľa mňa je táto vôňa neskutočne zmyselná, sexi, dlho vydrží, skrátka nádherná a jedinečná. Môžem vám ju len odporučiť, tiež je skvelým tipom na darček. Má len jednu nevýhodu a tou je cena. Napr. na Fann toto 30 ml balenie stojí 46 Eur, čo nie je zrovna málo, ale určite sa dá zakúpiť aj v iných obchodoch. Už teraz viem, že len čo sa priateľovi minie toto balenie, pri najbližšom väčšom sviatku mu zakúpim nové. Pokiaľ pôjdete okolo parfumérie, skočte sa pozrieť na Versace Eros a nechajte sa okúzliť vôňou zmyselného zvodcu.

A čo vy? Aká je podľa vás dokonalá pánska vôňa?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára