pondelok 7. apríla 2014

Ryor dvojfázová odličovacia emulzia

Ahojte!

Dneska tu mám pre vás recenziu  na Ryor dvojfázovú odličovaciu emulziu. Veľký boom ohľadne tohto výrobku vypukol minulý rok a objavil sa hádam na všetkých blogoch. 

Po prvýkrát som sa zoznámila so značkou Ryor vďaka úžasnej blogerke Pete, ktorá mala možnosť osobne navštíviť továreň firmy Ryor a natočila o tom aj video. Ak ste zvedaví, ako to v takejto továrni vyzerá, kuk sem.

Ryor je prírodná česká kozmetika, ktorú založila v roku 1991 Ing. Eva Štěpánková. Táto prírodná kozmetika ponúka širokú škálu výrobkov určených nielen na pleť a telo, ale v ich ponuke nájdete aj bylinné čaje. Ich ponuku si môžete pozrieť na ich stráke Ryor.

Keďže som v čase, keď vypukol boom ohľadne tejto odličovacej emulzie používala odličovač od Nivea a nebola som s ním vôbec spokojná, začala som pátrať, kde zoženiem Ryor v mojom okolí. Pátrala som, pátrala, až som naň natrafila v drogérii Tevos a hneď so mnou putoval domov. 


Keďže moja emulzia je už skoro spotrebovaná, dávam sem aj obrázok ako vyzerá novučičká. Balenie výrobku sa mi veľmi páči. Je plastové, priehľadné, krásne vidíte, ako sú zložky od seba oddelené. Spodná je do zelena a vrchná dobiela. Vo vrchnej časti sa nachádza vrchnáčik, ktorý keď vyklopíte, ľahko sa vám nanesie produkt na odličovací tampónik. Krásne zladený obrázok na prednej strane je bonus.


Dvojfázová odličovacia emulzia je určená pre všetky typy pleti. Slúži na večerné odlíčenie pleti vrátane očí. Nie je parfumovaná a je dermatologicky testovaná. Nevysušuje očné okolie.

Ja ju používam iba na odlíčenie očí. Pred použitím je potrebné produkt pretrepať, aby sa vám spojili obe zložky. Emulzia je mastnejšia, ale vďaka tomu dokonale odličuje. Pre mňa je to najlepší odličovač, aký som doteraz vyskúšala. Krásne odlíči tiene i špirálu. Neviem či aj vodeodolné, tie nepoužívam, ale mám teraz jednu špirálu, o ktorej vám čoskoro napíšem, ktorá sa horšie odličuje a jedine Ryor si s ňou hravo poradí. Používam ju každý deň a nemám pocit, že by sa rýchlo míňala. Stačí jej naozaj trocha na odličovací tampónik, nechať ho chvíľu priložený na oku a zotrieť. Nerobí fľaky pri odličovaní, neštípe v očiach, síce zanechá trošku mastný film, ale ja si vždy ešte tvár opláchnem vodou a je to.

Mám citlivé oči a nosím kontaktné šošovky, preto je pre mňa veľmi dôležité, aby výrobky, ktoré používam na oči mi nerobili neplechu. Na túto emulziu sa môžem však na 100 % spoľahnúť. Neštípe v očiach, krásne odlíči a to je pre mňa najdôležitejšie.

Objem je 150 ml a kúpila som ho za 5,75 Eur, ak si dobre pamätám.

Ak ste sa tento rok zúčastnili Beauty Forum Slovakia 2014, mohli ste osobne navštíviť aj stánok Ryor. Všetky produkty krásne uložené vedľa seba, bolo sa veru na čo pozerať. Bližšie o výstave si môžete prečítať tu.

Za mňa RYOR dvojfázová odličovacie emulzia je tá najlepšia emulzia, akú som kedy skúšala a právom je na všetkých blogoch ospevovaná. Nedám na ňu dopustiť a najbližšie si ju opäť zakúpim.

A čo vy? Aký je váš najobľúbenejší odličovač na oči?
 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára