streda 18. decembra 2013

Výhra v giveaway

Ahojte!

Prednedávnom na svojej stránke http://www.monicainessence.com/ vyhlásila moja obľúbená blogerka Monika giveaway o produkty od spoločnosti Schwarzkopf. Tak som skúsila šťastie a ostala som veľmi príjemne prekvapená, keď mi od Moniky prišiel mail, že som vyhrala. Moja úplne prvá výhra v giveaway! Veľmi som sa potešila. Výhra mi bola doručená dnes a už sa teším na testovanie produktov.
A čo mi všetko prišlo?
Schwarzkopf Gliss Kur ULTIMATE REPAIR ŠAMPÓN
ULTIMATE REPAIR ŠAMPÓN regeneruje veľmi poškodené a suché vlasy a dodá im viac odolnosti a lesku. Špeciálna receptúra s 3x vyššou koncentráciou tekutého keratínu dokonale regeneruje vlasové poškodenia a obnovuje vlasovú štruktúru.  Znižuje lámavosť vlasov až do 95%.

Schwarzkopf Gliss Kur ULTIMATE REPAIR KONDICIONÉR
Rozčesávanie, Regenerácia extrémnych poškodení.
Viac odolnosti pre suché a poškodené vlasy: ULTIMATE REPAIR kondicionér regeneruje extrémne poškodenia vlasov a poskytuje perfektné rozčesávanie.
Špeciálna receptúra s 3x vyššou koncentráciou tekutého keratínu dokonale regeneruje vlasové poškodenia a obnovuje vlasovú štruktúru.  Znižuje lámavosť vlasov až do 95%.

Schwarzkopf Gliss Kur ULTIMATE REPAIR KÚRA REGENERÁCIA + LESK
Proti poškodeniu. Regeneračná starostlivosť a lesk pre veľmi poškodené a suché vlasy: ULTIMATE REPAIR KÚRA REGENERÁCIA + LESK s 2-fázovou receptúrou dodá Vašim vlasom žiarivý lesk – neoplachujte.Špeciálna receptúra s 3x vyššou koncentráciou tekutého keratínu dokonale regeneruje vlasové poškodenia a obnovuje vlasovú štruktúru.  Znižuje lámavosť vlasov až do 95%.

O svojich dojmoch a skúsenostiach s týmito produktami vám určite časom napíšem článok 

Monike veľmi pekne ďakujem za výhru, urobila mi veľkú radosť, je to taký predvianočný darček, ktorý ma milo potešil. :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára