utorok 7. novembra 2023

Starostlivosť o pleť s Mixou

Mixa Hyalurogel

 Dnes by som vám chcela predstaviť dva skvelé krémiky od značky Mixa, ktoré ma úplne očarili. Zima nám onedlho ukáže svoju temnú stránku, čakajú nás mrazy a tak i naša pleť dostane poriadne zabrať. Či máte pleť suchú, normálnu, zmiešanú či mastnú, zaslúži si každá jedna z nich počas zimných mesiacov osobitnú starostlivosť a hydratáciu a tú vám zaručene poskytne Mixa. 


MIXA Hyalurogel Light


Mixa Hyalurogel Light 7%  hydratačný denný krém na tvár sľubuje intenzívnu hydratáciu pleti, upokojenie podráždenia a začervenania a ochranu pleti pred vysušovaním. Vďaka svojej jedinečnej gélovej textúre s obsahom kyseliny hyalurónovej a glycerínu pomáha uchovať prirodzený obsah vody v pokožke a prispieva tak k zvýšeniu jej hydratácie. 


Mixa Hyalurogel Light


Krémik má veľmi príjemnú sviežu vôňu a na vyčistenú pleť sa ľahko aplikuje. Má gélovitejšiu ľahšiu konzistenciu, do pleti sa ľahko a rýchlo vstrebáva, nezanecháva ju mastnú ani ulepenú a  je aj skvelým podkladom pod make-up. 


MIXA Hyalurogel Light


Pleť je po aplikácii krému krásne vyživená, hladká a jemná. Maximálne vyhovuje aj mojej zmiešanej a aktuálne aj dehydrovanej pleti so suchšími miestami, ktoré krásne vyživí. Je to môj veľký obľúbenec a odkedy ho mám, teším sa každé ráno na moju rannú rutinu, v rámci ktorej si tohto šikovného pomocníka aplikujem na pleť.




Mám rada, ak moja pleťová rutina pozostáva z výrobkov rovnakej značky a tak som si k vyššie uvedenému skvelému dennému krému zadovážila aj jeho nočného kamoša. Mixa Hyalurogel Night Hydrating Cream-Mask dopraje vašej pleti intenzívnu starostlivosť aj počas spánku. S obsahom kyseliny hyalurónovej a ľaničníkového oleja vašu pokožku upokojí a poskytne jej potrebnú hydratáciu.


MIXA Hyalurogel Night


Nočný krém je skvelým doplnkom jeho denného prevedenia, taktiež veľmi príjemne vonia, ale tá vôňa je odlišná ako pri dennom kréme, povedala by som aj trošku intenzívnejšia. Má výživnejšiu a hutnejšiu konzistenciu, čo mi pri mojej zmiešanej pleti neprekáža a ako nočný krém mi skvele vyhovuje. Ľahko sa aplikuje, krásne sa do pleti vstrebe, zanecháva na nej iba jemnú hydratačnú vrstvu, vďaka ktorej je pleť počas noci hydratovaná a ráno pôsobí odpočinuto.


MIXA Hyalurogel Night


 Pleť počas noci nezaťažuje, je krásne vyživená, hladká a jemná. Jeho krémová textúra preniká počas noci hlboko do pleti, ošetruje ju a dodáva jej dôkladnú regeneráciu po náročnom dni. Pleť je ráno po prebudení jemná, zdravo vyzerajúca a svieža.


Ak pôsobí vaše pleť unavene, mdlo, je dehydrovaná a potrebuje poriadnu dávku hydratácie, tieto krémiky vám ju zaručene poskytnú. Skvele sa dopĺňajú a vaša pleť bude naozaj spokojná.

A keďže tu máme november a s ním spojené nákupné šialenstvo Black Friday, tak aj Notino si pripravilo zaujímavé akcie a skvelé darčeky k nákupu. Tento týždeň nielen nakúpite za skvelé akciové ceny, ale máte aj dopravu zdarma. Najvyšší čas začať myslieť na darčeky pre svojich blízkych.

Poznáte tieto pleťové krémy od Mixa? Ktorý pleťový krém je váš obľúbenec?




 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára