streda 24. januára 2024

Objav roka 2023!

L’Oréal Paris Revitalift Clinical denný pleťový fluid s SPF 50+ a vitamínom C

Rok 2024 má za sebou prvých pár týždňov a ja som sa zamýšľala nad tým, aký bol môj kozmetický favorit za rok 2023. Vyskúšala som toho mnoho a vypichnúť naozaj iba jeden produkt je náročné, ale nakoniec som na to prišla. Ide o novinku minulého roka, ktorá ovládla kozmetický svet a získala si aj moje srdce a preto jej právom patrí označenie objav roka 2023. Pre mňa absolútnym favoritom bol  L’Oréal Paris Revitalift Clinical denný pleťový fluid s SPF 50+ a vitamínom C.


L’Oréal Paris Revitalift Clinical denný pleťový fluid s SPF 50+ a vitamínom C


Tento produkt toho sľubuje naozaj veľa a to intenzívnu porciu hydratácie, vysokú ochranu proti škodlivému UV žiareniu, rozjasnenie pleti, zníženie viditeľnosti pigmentových škvŕn a jemných vrások. Je obohatený o derivát vitamínu C, kyselinu hyalurónovú a glycerín.

Produkt má plastové balenie o objeme 50 ml, je dostatočne malé, skladné a šikovné, takže sa vám vojde do kabelky či cestovnej tašky a nezaberie veľa miesta. Vďaka zúženému otvoru vám zbytočne nevytečie veľa produktu a tak s ním neplytváte.   


L’Oréal Paris Revitalift Clinical denný pleťový fluid s SPF 50+ a vitamínom C

Ide o ultraľahký fluid, ktorý má krásnu ľahkú tekutú fluidnú konzistenciu, veľmi ľahko sa aplikuje a rozotiera po pleti. Je veľmi príjemne parfumovaný, tá vôňa sa mi fakt páči. Do pleti sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva biely povlak ani mastný film. 


L’Oréal Paris Revitalift Clinical denný pleťový fluid s SPF 50+ a vitamínom C

   

Pred použitím je potrebné ho pretrepať a následne si primerané množstvo produktu naniesť na pleť. Je vhodný aj na očné okolie, pretože ho nedráždi a neštípe v očiach. Jeho výhodou je, že nezanecháva mastný film, pleť nezaťažuje, nežmolkuje, neirituje a neupcháva póry. Jeho vysoká UVB a UVA ochrana je v dnešnej dobe veľmi potrebná, aby sme si chránili dostatočne pleť pred slnečným žiarením. Okrem tejto ochrany pleť pekne hydratuje, zabraňuje jej starnutiu, predchádza vzniku pigmentových škvŕn a pleť pekne a zdravo rozžiari. Krásne spolupracuje s inými produktami v rámci rannej skincare a je aj skvelým podkladom pod make-up, s ktorým bezproblémovo spolupracuje a nerozbíja ho. Vyhovuje aj mojej zmiešanej pleti s mastnou T-zónou.  



Som veľmi rada, že dávno sú preč časy, kedy majitelia zmiešanej a mastnej pleti mali problém si nájsť SPF výrobok na tvár, ktorý by nebol príliš hutný a mastný. V tomto považujem minulé roky za prelomové a kozmetické spoločnosti konečne pochopili, že ochrana proti slniečku nemusí mať vždy hutnú a mastnú konzistenciu. Tento výrobok rozhodne odporúčam, je skvelý a absolútne mu nemám čo vytknúť. Navyše aktuálne ho zoženiete na Notine s kódom myskin40 za necelých 11 Eur a pri kúpe cez aplikáciu aj s dopravou zadarmo, čo je skvelá cena, pretože vám dosť dlho vydrží aj pri každodennom používaní. A nezabúdajte, treba sa chrániť s SPF výrobkami celoročne, nielen iba v lete!


Pokiaľ máte radi kozmetiku a chceli by ste si vyskúšať úlohu influencera, máte príležitosť registrovať sa na stránke All2test.com a už je len na vás, aké produkty vás v rámci testovaných zaujmú, prihlásite sa do testovania a ak budete mať šťastie, výrobky vám dorazia domov na otestovanie.


Aké je vaše obľúbené SPF na tvár? Máte radi fluidné konzistencie? Skúšali ste tento produkt?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára