utorok 25. januára 2022

Návrat do detských čias so značkou Regina

 

Regina Jelení loj

Ak by ste mali spomenúť 3 značky, ktoré sa vám spájajú s detstvom, ktoré to sú? Ak ste moji rovesníci, určite vás napadne Nivea, Indulona a Regina. Kým o prvých dvoch značkách už pár článkov na blogu je, dnes sa povenujeme tej poslednej a to Regine? Že vás nenapadá produkt, ktorý pod túto značku spadá? A čo tak legendárny balzam na pery Jelení loj? Áno, aj tento legendárny kúsok pochádza od českej značky Regina! Moje detstvo a puberta sa spájajú práve s klasickým Jelením lojom, ktorý sa dodnes predáva v pôvodnom balení, kedy ste balzam na pery museli z obalu vytlačiť prstom nahor, aby sa vám vysunul. Odvtedy ubehlo už veľa času, no značka ponúka nielen túto overenú klasiku, ale stále napreduje dopredu a rozširuje svoju ponuku aj o minuloročnú novinku Regina Original vyživujúci balzam na pery a okolie pier 2 v 1.

Regina Jelení loj

 Ide o skvelé spojenie balzamu na pery a krému na ruky v jednom produkte, ktorý ušetrí vaše miesto v kabelke či taške, no umožní mať dva najdôležitejšie produkty stále so sebou. Ide o klasický Jelení loj aj s jeho typickou retro vôňou, ktorý vás ihneď vráti do detstkých čias. 
 
Regina Jelení loj balzam na pery a krém na ruky

 Toto minibalenie obsahuje 20 ml krému na ruky a vyživujúci balzam na pery. Oba výrobky sú vyrobené podľa jedinečnej receptúry prevažne z prírodných surovín a krém na ruky obsahuje panthenol, nechtík záhradný, vitamín C a vitamín E.
 
Regina Jelení loj balzam  na pery

 Balzam na pery sa nachádza pod priehľadným šróbovacím viečkom. Vôňa je úplne rovnaká ako v minulosti, čo niekomu môže prekážať, no ja som si ju veľmi rada pripomenula. V porovnaní s minulosťou, tento balzam na pery nie je tak tuhý ako kedysi, ľahko po perách kĺže a zanechá ich jemne lesklé. Pery chráni pred vysušením a popraskaním. Na klasické denné použitie je úplne postačujúci. Pery zanecháva hebké, jemné a chránené pred vonkajšími vplyvmi. Ak mám pery suchšie a cítim na nich jemne pnutie, natriem si tento balzam na pery v hrubšej vrstve pred spaním a vstávam s krásne zregenerovanými perami. Používam ho aj na podráždenú pokožku v okolí nosa pri častom smrkaní, na to je tiež super.

Regina Jelení loj krém na ruky

Kým balzam na pery potvrdil svoju kvalitu, tak krém na ruky ma neskutočne prekvapil. Opäť ide o klasickú retrou vôňou pôvodného Jelenieho loja, no jeho účinky sú skvelé.

Regina Jelení loj krém na ruky

Ide o klasický biely krém na ruky, ktorý sa ľahko aplikuje, jednoducho roztiera a krásne vstrebáva bez toho, aby vám zanechal mastný film na povrchu. Po vstrebaní cítite, ako na pokožke rúk zanecháva neviditeľný ochranný film, ktorý suchým a popraskaným rukám poskytuje pocit úľavy a hydratácie. Pokožku rúk upokojuje, vyživuje a regeneruje, čo je počas zimných dní a častom používaní dezinfekcie veľmi potrebné. Určite by som šla aj do jeho plného balenia.

Regina Jelení loj

Tento produkt mám yvskúšaní počas horúcich slnečných dní pri mori i počas chladných mrazivých dní a nikdy ma nesklamal. Ak sa vám zacnie po úplnej klasike nášho detstva, produkte rokmi overenom, Regina vás nesklame. Ak by ste ale nemali chuť na pôvodnú klasiku, tak tento šikovný pomocník 2 v 1 je dostupný aj v ďalších prevedeniach, mňa osobne veľmi láka Žužu.

Trošku ma mrzí, že v našich končinách sa značka Regina až tak veľmi nespomína a ani tá dostupnosť v našich drogériách nie je veľká. Pritom ponuka ich produktov už dávno nie je len o balzamoch na pery, ale majú množstvo zaujímavých produktov a to i vrátane dekoratívky. Preto ma teší, že na Notine nájdete širokú ponuku tejto značky a už teraz môžem slúbiť, že sa bližšie pozrieme aj na dekoratívku.

Poznáte značku Regina? Ktorý produkt je váš obľúbený? Čo by ste z ich ponuky radi vyskúšali?

2 komentáre:

  1. Značku poznám, ale moc produktů jsem ještě nezkusila. Tenhle krém i balzám mě hodně zaujal. Balení je opravdu skvěle vymyšlené.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To balenie je super, aj na cestovanie ako stvorené a v ponuke je viac druhov, takže každý si nájde to svoje :-)

      Odstrániť