utorok 14. decembra 2021

Čo kúpiť pod stromček z dmky?

 

Vianoce sa nezadržateľne blížia a naozaj je najvyšší čas sa zamyslieť nad tým, čím obdarovať svojich blízkych. Mám tu pre vás pár tipov na produkty, ktoré nakúpite na jednom mieste, bez zbytočných stresov, kľudne aj z pohodlia domova a ak nechcete čakať na kuriéra ale ani sa vám nechce behať po predajni, tak aj tip na super službu!



Ide o tipy na darčeky, ktoré zoženiete v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko a dovolím si tvrdiť, že tu nájdete darčeky pre všetky vekové kategórie, od najmenších cez dospelákov až po tých najstarších. 





Ak chcete obdarovať ženu, ktorá sa rada líči a nepotrpí si na high end dekoratívku, darčekovou sadou od Maybelline ju určite potešíte. Táto sada obsahuje vynikajúcu maskaru Lash Sensational a lesk Lifter Gloss v odtieni č. 002 Ice, vďaka ktorým sa dá vyčariť bezchybný každodenný make-up.

Kozmetika je veľmi vďačný tip na vianočný darček, pokiaľ si netrúfate na parfémy či dekoratívku. Telové mlieko, sprchový gél či krém na ruky sa hodia do každej domácnosti. Ak máte v okolí milovníka sladkých vôní, určite ho potešíte balíčkom Ziaja marshmallow. Pre maminu alebo starkú sa mi veľmi pozdáva Barnängen darčekové balenie Oil Intense. 




Ak váš rozpočet nie je veľký, ale chcete blízkych obdarovať niečím pekným a voňavým, skvelým tipom sú darčekové balenie od privátnych značiek dmky a to Balea a alverde. Pre milovníka perníčkovej vône rozhodne odporúčam darčekovú sadu od alverde s názvom Winterliche Auszeit, o ktorej som vám písala už minulý rok na blogu. Je to absolútna pecka! Ak chcete obdarovať osobu, ktorá má rada krémy na ruky, určite ju potešíte sadou od alverde s názvom Merry & BrightAk vašim blízkym chýba vitamín more a chcete ich aspoň trochu potešiť, darčeková sada od Balea s názvom Sea Minerals s ktorou si vychutnajú wellness momenty, by ich mohla potešiť.




Veľmi vďačným darčekom sú aj darčekové sady od Garnier či Dove





Stále ostávame v ženskom svete, len už nepôjde čisto o kozmetiku ale o veľmi šikovných pomocníkov. ebelin Ruženínový masážny valček na tvár je vhodný k povzbudzujúcej a blahodarnej masáži partii tváre, pokožky krku a svalov šije. Môže sa použiť na všetky typy pokožky a je vhodný na každodenne použitie. Valčekom môžete jemne vmasírovať všetky produkty na ošetrovanie pleti.

Ak chcete obdarovať milovníka líčenia, no v líčidlách ste si neni úplne istý, tak najlepšou voľbou sú kozmetické štetce, hubky a ďalší pomocníci od značky Real Techniques. Ja sama mám zopár produktov tejto značky doma a sú skvelé!

Ak je váš rozpočet vyšší, tak tipom na darček je aj FOREO Čistiaca kefka na tvár s analýzou pleti Luna fofo Pearl Pink. 





Širokú ponuku kozmetických balíčkov nájdete aj pre naše mužské polovičky. Ak sa mám priznať, mne sa už druhý rok veľmi páčia sady od značky Old Spice v týchto drevených darčekových kazetách v tvare suda alebo truhlice. V ponuke je aj viacero typov holiacich strojčekov od klasických až po nabíjacie.


 


Ak sú vaši starí rodičia stará škola a nemajú radi nové kozmetické vychytávky, sadou od značky Alpa ich určite potešíte.



Chcete obdarovať milovníka crazy ponožiek? Ani tu by som nehľadela na vek, jednoducho ak má  niekto rád veselé ponožky, treba mu ich dopriať bez ohľadu na vek a v dmke nájdete aj viacero takýchto veselých balení.



Máte vo svojom okolí tehotnú kamarátku? Značka babylove myslí nielen na najmenších, ale aj ich maminy či nastávajúce maminy a v ponuke je aj darčekové balenie Mama to Bee. Telové maslo a sprchovací gél majú zladené zloženie obohatené o med. Pokožke doprajú všestrannú starostlivosť a sladká vôňa pohladí zmysly.

 


 Je vaša mama, sestra či kamarátka tvorivá duša. Spríjemnite im vianočný čas s kreatívnou sadou Makramee Wohlfühlzeit od Profissimo. Ide o sadu na výrobu 2 nástenných ozdôb a 4 vianočných príveskov.






Nemôžem zabudnúť ani na našich najmenších. Značka babylove si pripravila darčekové balenie Soft baby, ktoré obsahuje pleťové a telové lotion 250 ml, šampón a sprchovací gél 250 ml s bio extraktom z hamamelu. Väčšie slečny rozhodne poteší Balea darčekové balenie No Rain, No Rainbow. V darčekovej sade s veselým dizajnom nájdete kúpeľovú guľu so sladko ovocnou vôňou, ktorá zaručene spestrí vaše každodenné či príležitostné kúpanie. Doplnkom ku kúpeľovej guli je kozmetická čelenka, ktorá ponúka všestranné využitie a chráni predovšetkým vaše vlasy pred namočením alebo ušpinením. Ak máte doma samé jednorožce, tak zbierku vašich detí viete obohatiť aj jednorožcovými kozmetickými kúskami a ak chcete potešiť vaše ratolesti a spestriť im večerné kúpanie, tak potom im Ježiško určite musí priniesť darčekové balenie s prísadami do kúpeľa od značky SauBär. Ide o farebné šumivé bomby do kúpeľa, ktoré obsahujú prekvapenie v podobe vianočných figúrok.

A na záver tu mám dva špeciálne osobné tipy, ktoré rozhodne stoja za to!


Už dlhšie mám v pláne napísať článok o sónickej zubnej kefke od Dontodent, ale kým sa k tomu dostanem bude už po Vianociach, tak vám ju zatiaľ dávam ako tip na vianočný darček. Je skvelá pre úplne každého, dajú sa k nej dokúpiť náhradné hlavice a ten pocit po umytí zubov s touto kefkou je porovnateľný s výsledkom dentálnej hygieny. Krásne hladké, čisté a žiarivé zuby. A ak vychytáte v tomto predvianočnom období násobky bodov, tak sa neskutočne oplatí. Podľa mňa je to jeden z najvydarenejších kúskov privátnych značiek dmky.



Mojím dnešným posledným tipom, ktorým potešíte svoje ratolesti, sú náladové sovy. Ja som ich kupovala na eshope dmky, ale videla som ich aj na predajni. Ide o rozkošné huňaté ňuňu sovy, ktoré slúžia nielen ako hračka, ale ukrývajú v sebe deku a sú skvelé aj ako vankúš. 

 


Keď už budete nakupvať v predajniach dmky, nezabudnite si vypýtať túto krásnu darčekovú tašku, ktorá vám uľahčí balenie vianočných darčekov.

A pokiaľ nechcete čakať na svoju objednávku dlhšie, lebo kuriéri to teraz nemajú úplne najľahšie a nestíhajú, naplňte svoj nákupný košík, urobte objednávku cez eshop dmky a využite službu expresného vyzdvihnutia. Do troch hodín bude vaša objednávka pripravená na vyzdvihnutie vo vami zvolenej dm predajni a vy môžete s nákupom spokojne odkráčať domov. Túto službu rozhodne ocenia maminy s deťmi, nakoľko nakupovanie s ratolesťami je naozaj veľký zážitok a určite aj naše mužské polovičky, ktoré sú častokrát v dmke stratené a keď im dáte dlhší zoznam, vidíte paniku v ich očiach.

Dúfam, že som  vás dnešnými tipmi inšpirovala a dajte mi vedieť v komentári, ktorý výrobok vás najviac zaujal, poprípade čo z dmky ste kúpili svojim blízkym na Vianoce.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára