utorok 19. októbra 2021

Adventné kalendáre 2021

 


Dnešným článkom vás nechcem zbytočne stresovať, veď máme ešte len október, ale ani sa nenazdáme a budú tu Vianoce a práve vianočný čas je pre niektorých spätý s adventnými kalendármi, ktoré sa už vo veľkom predávajú, tak som sa rozhodla vám urobiť zoznam tých tohtoročných, ktoré ma najviac zaujali. Pri tomto type výrobkov netreba otáľať, ak sa vám nejaký páči, hneď si ho kúpte, lebo sú veľmi žiadané a vždy iba v obmedzenom množstve.

 

DM









Takto vyzerajú prvé kúsky adventných kalendárov v dm drogeriemarkt Slovensko. Sú to prvé lastovičky, takže určite sa môžete tešiť na ďalšie značky a ich adventné kalendáre. Okrem klasických kozmetických či plných dobrôt sú v ponuke aj pre vašich zvieracích miláčikov a to mačičky a psíkov.
 
Yves Rocher 
 
 
V adventnom kalendári od Yves Rocher nájdete klasicky 24 okienok, ktoré v sebe ukrývajú to najlepšie od tejto značky z noviniek, cez obľúbené klasiky až po kúsky z limitovanej vianočnej kolekcie. 

Notino
 


 
Na Notine som objavila viacero adventných kalendárov. Kým Catrice, Nivea a Essie sú klasické kalendáre s 24 okienkami, tak Benefit zvolil okienok iba 12, ale jeho obsah je naozaj skvelý a predstavuje možnosť vyskúšať to najlepšie, čo táto značka ponúka. 

Pinkpanda
 

 
Na Pinkpande majú rôzne kalendáre, no mňa najviac zaujal od značky Revolution a Real Techniques. 

 
The Body Shop




Značka The Body Shop ponúka hneď tri krásne adventné kalendáre a ja by som mala naozaj problém vybrať si iba jeden. A čím sú tieto kalendáre ešte zaujímavé? Akonáhle otvoríš všetky okienka s prekvapením, môžeš kalendár s jeho okienkami a šuflíčkami použiť ako šperkovničku, či kozmetickú krabičku a uschovávať si v ňom malé aj veľké poklady. To znamená, že bude mať využitie omnoho dlhšie, ako len počas adventných sviatkov. 
 

 Douglas
 





 
Douglas okrem svojich vlastných adventných kalendárov má vo svojej ponuke aj kalendáre značky Sensai, Lancôme a tiež Yves Saint Laurent. Musím sa priznať, že pri tom YSL sa mi rozbúchalo srdiečko, lebo by bolo skvelé preskúmať bližšie túto značku, no pri zhliadnutí na cenu sa mi rovno zastavilo, je to fakt pálka.

 Havlíková apotéka


Tento rok s adventným kalendárom prišla na trh aj značka Havlíková prírodná apotéka. Kalendár obsahuje 25 darčekov a nájdete v ňom všetko, po čom vaše vlasy, telo a pleť túžia.
 
Sephora
 


 
Na stránkach Sephory nájdete až tri ich vlastné adventné kalendáre. Kým prvý s názvom All Beauty Stars obsahuje 12 nových značiek, 7 plných veľkostí a 2 nevídané prekvapenia a značky ako Erborian, Fenty Skin či The Ordinary, druhý kalendár obsahuje výrobky iba od značky Sephora a ten tretí s názvom Do It Yourself predstavuje ekologickú sadu 24 recyklovateľných bavlnených sáčkov, ktoré môžete naplniť kozmetickým prekvapením alebo sladkosťami.

 
Rituals

 
 
Pre mňa osobne je už druhý rok po sebe výhercom Rituals adventný kalendár. Je neskutočne nádherne prepracovaný, dokonca svieti a keby som nemala rozsiahlu zásobu kozmetiky, toto by bol kalendár, ktorý by som si určite kúpila. Jedným slovom nádhera!

LifeLike

 
Ak  nie ste kozmetickým nadšencom a radšej potešíte svoj mlsný jazýček, tak v ponuke sú aj adventné kalendáre plné dobrôt. Prvým je kalendár od LifeLike, ktorý ktorý obshauje nielen ich stálice, ale aj limitky a to v podobe orechovým krémov alebo orechovo-ovocných tyčiniek.

Mixit



Aktuálne si môžete v predpredaji zakúpiť aj veľký Mixit adventný kalendár. Obsahuje až 26 okienok, lebo na Mikuláša a Štedrý deň si otvoríte až dve krabičky s prekvapením. V okienkach sa skrýva müsli, Mixitky, oriešky, kaše, granoly, praclíky, mandle v čokoláde a taktiež darčeky a úplné novinky - predstavia sa vám napr. prémiové Mixitelly z piemontských lieskových orieškov, ktoré sú jemné ako zamat.

Semix


 Ako posledný vám chcem predstaviť adventný kalendár od značky Semix. Obsahuje rôzne tipy raňajkových kaší a ovsených hrnčekov, vďaka ktorým váš mlsný jazýček nikdy nebude trpieť hladom.


Dajte mi vedieť v komentároch, ktorý kalendár vás najviac zaujal, poprípade ktorý sa tento rok chystáte kúpiť.

 

 

 





3 komentáre:

  1. Na kalendár od YSL sa aj mne zbiehajú slinky, ale veruže 300,- EUR je viac než dosť. Možno si naňho našetrím v budúcom živote. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi tak nejak, ktovie, možno sa nám raz pošťastí mať domu takú nádheru :-)

      Odstrániť
  2. Je jich opravdu hodně. :) Zatím jsem si žádný nekoupila.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť