streda 30. júna 2021

Max Factor Lipfinity 24HRS

 

Koronakríza zasiahla aj svet kozmetiky a ak by som mala spomenúť produkty, ktorých sa dotkla najviac, tak sú to určite výrobky na pery v podobe rúžov či leskov. Rúška či respirátory zahalili naše úsmevy a aj keď sme sa mnohé líčili naďalej, predsalen tým perám sme už nevenovali až takú pozornosť. A popravde, ani to líčenie pod rúško či respirátor nie je sranda a nájsť rúž, ktorý to vydrží celý deň bez otretia v dokonalom stave je asi na dlhé hľadanie. Ale ak ste našli takýto držiak, určite mi dajte v komentoch vedieť, rada si nechám poradiť. A keďže sme sa najmä počas dlhých zimných a jarných dní zdržiavali viac doma, bola to skvelá príležitosť vyskúšať a otestovať rúž na pery aspoň v domácich podmienkach. Ja som v spolupráci s Elninom siahla po legendárnom Max Factor Lipfinity 24HRS dlhotrvajúcom rúži v krásnom neutrálnom odtieni.

Rúž Max Factor Lipfinity 24HRS používa dvojfázovú technológiu, ktorá zaistí vašim perám dokonalé líčenie po dobu 24 hodín. Ide o dlhotrvajúci rúž, ktorý sa skladá z dvoch produktov a to tekutého rúžu a hydratačného balzamu. Tento rúž sľubuje maximálny komfort pre vaše pery, odolnosť proti oteru a najmú dlhú výdrž.   

 


Tento produkt je dostupný v mnohých odtieňoch, no mňa najviac zaujal ten najnenápadnejší v odtieni 001 Pearly Nude. O obľúbenosti tohto odtieňa svedčí aj to, že som musela dlhší čas čakať na jeho naskladnenie, no čakanie sa oplatilo. Je to krásny nude odtieň, kombinácia hnedej a fialovej až do takej mauve. Ako už napovedá jeho názov pearly, tekutý rúž obsahuje drobné trblietky, ktoré dodávajú perám žiarivý lesk. Krásne sa hodí k akémukoľvek líčeniu či outfitu.

 



Ako prvý si na pery nanesiete tekutý rúž. Tento rúž ma veľmi príjemný skosený penový aplikátor, vďaka ktorému je nanášanie veľmi ľahké, príjemné a precízne. Vďaka svojej tekutej textúre dokonale priľne k perám. Ide o klasický tekutý rúž, ktorý má polomatný finiš, ale po chvíli začne zasychať, jemne pery sťahovať a aj lepí, takže neodporúčam pery po aplikácii spojiť, ale po chvíli pery pretrieť hydratačným balzamom. Balzam je priehľadný, bez parfemácie, pery krásne vyživí, dodá im lesk a najmä pocit pnutia vďaka nemu pominie. 




Tento rúž dodáva perám jemné decentné sfarbenie, nádherný lesk a pery vyzerajú krásne šťavnato. Vďaka svojej neutrálnej farbe podobnej perám je jeho strácanie prirodzené a nenápadné. Na perách je veľmi príjemný, komfortný a pery nevysušuje. O celodennej výdrži určite hovoriť nemôžeme, ale tie 2 hodinky v pohode dá. Postupne sa vytráca najskôr lesk a potom aj samotná farba postupne od stredu pier. 

Čo naň hovoríte? Celodenný držiak to nie je, ale vo výsledku veľmi pekný odtieň, ktorým nemáte čo pokaziť.

Máte vo svoje zbierke Max Factor Lipfinity 24HRS rúž? Ako ste s ním spokojní?

3 komentáre:

  1. Nemám tuhle rtěnku, ale odstín je nádherný. Mám ráda tyhle decentní odstíny. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú to veľmi vďačné odtiene, ktoré sa dajú skvele kombinovať :-)

      Odstrániť
  2. Značku znám, ale s rtěnkou nemám zkušenost. Odstín se mi, ale moc líbí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť