nedeľa 11. júla 2021

Novinky od Maybelline, ktoré prekvapili!

Maybelline
 

Značka Maybelline prináša takmer každý mesiac množstvo zaujímavých nových kozmetických kúskov, ktoré potešia srdce nejednej kozmetickej maniačky. Sú ale produkty, ktoré dokážu od svojho uvedenia na trh spustiť takú lavínu, že zahltia všetky sociálne siete a všade sa o nich píše. A takýmto produktom rozhodne bola aj maskara Maybelline Lash Sensational Sky High


Maybelline Lash Sensational Sky High

Maybelline Lash Sensational Sky High ma na prvý pohľad okamžite očarila. Nádherné prepracované luxusné balenie môže hravo konkurovať nejednému high end produktu a je úžasné vidieť, ako robí drogerka veľký krok vpred. Ide o objemovú a predlžujúcu maskaru, ktorá obsahuje extrakt z bambusu a vlákna pre maximálnu dĺžku mihalníc.

 

Maybelline Lash Sensational Sky High

Maskara má krásne ohybný kartáčik, vďaka ktorému sa dostanete ku každej riase. Štetinky sú relatívne husto osadené a tak zachytí každú riasu a vďaka intenzívnej farbe ju dokonale zvýrazní. Na začiatku má tendenciu zlepovať, ale stačí jej trošku preschnúť a stáva sa dokonalým kúskom pre moje riasy. 

Z mojich krátkych a nenápadných rias dokáže behom chvíľky vyčariť priam mrkajúce vejáre a vďaka tomu oko opticky krásne otvorí. Riasy krásne predĺži, oddelí, dodá im objem a pekne ich zvýrazní. Aj keď nemá označenie vodeodolná, počas dňa drží ako pribitá, nerozmazáva sa, nedrolí, môžem sa na ňu spoľahnúť. S tým je spojené aj jedno maličké negatívum a tým je jej odličovanie. Tak ako dobre drží, tak sa ťažko odličuje a je to trošku boj, ale za ten výsledok to rozhodne stojí. Ani najlepší vodeodolný odličovač si s ňou veľmi neporadí, nakoľko táto maskara sa odličuje len vodou.  Pre mňa osobne je to veľmi príjemné prekvapenie z drogerky a už chápem, prečo bol okolo nej taký ošiaľ. Dokonca bola istý čas na Notine aj vypredaná, ale už je opäť dostupná a to aj vo vodeodolnej verzii.

 

https://www.notino.sk/maybelline/lifter-gloss-lesk-na-pery/p-16064237/

K vydareným novinkám rozhodne patrí aj Maybelline Lifter Gloss, ktorý ja osobne považujem za najlepší lesk na pery, aký som kedy mala. Ak túžite po dokonale žiarivých perách, ktoré pôsobia šťavnato a oslňujúco, toto je výrobok rozhodne pre vás stvorený. Výhodou tohto lesku je nielen vysoký lesk pier, ale vďaka kyseline hyalurónovej sú vaše pery krásne hydratované.


Maybelline Lifter Gloss

Má na drogerkový kúsok opäť nádherné balenie, príjemne vonia a aj keď je aplikátor väčší, ľahko sa s ním pracuje a jedným ťahom máte ľahko a rýchlo pery nalíčené. Po perách zľahka kĺže a má až jemne olejovú konzistenciu. 

 

Maybelline Lifter Gloss

Maybelline Lifter Gloss 005 swatch
 

Mám odtieň 005 Petal, ktorý by som zaradila do nude neutrálnych odtieňov, má na lesk vynikajúcu  pigmentáciu. Pery po nalíčení vyzerajú krásne lesklo, šťavnato, vyhladene a dokáže ich opticky zväčšiť. Jeho obrovskou výhodou je, že nelepí, pery krásne hydratuje a vyhladzuje. 




Je to lesk, takže o celodennej výdrži sa povedať nedá, pri pití sa otláča a pri jedení postupne mizne, ale je to veľmi prirodzené a pery ostávajú hydratované niekoľko hodín. Super lesk, za mňa rozhodne objav roka! Tento lesk je dostupný v 8 odtieňoch a ak ste si neni istý tým svojim, na stránkach Notina si môžete jednotlivé odtiene online na sebe vyskúšať.


A takto vyzerajú oba produkty v akcii na mne. Aj keď doba covidová výrobkom na pery rozhodne nepraje, teším sa z toho, že v lete prišlo k čiastočnému uvoľneniu a môžeme si užiť viac okamihov bez rúšok a respirátorov, lebo by bola škoda tento krásny lesklý kúsok mať odložený doma na poličke. Čo sa týka maskary, tá drží ako pribitá, efekt je úžasný, zahodí hocktorú vodeodolnú maskaru do vrecka.

Páčia sa vám tieto novinky od Maybelline? Tiež ste podľahli masívnej reklame so Sky High?

4 komentáre: