streda 10. marca 2021

Čo má nové trend IT UP?

 

Koncom minulého roka značka trend IT UP priniesla viacero noviniek a ja som mala tú česť niektoré z nich osobne vyskúšať. S testovaním som si dala načas a tieto produkty používam už niekoľko týždňov, aby som vychytala všetky ich muchy a zistila, či skutočne stoja za vyskúšanie.

 

Ak by som mala spomenúť produkty, ktoré som si obľúbila úplne najviac, bude to rozhodne make-up a korektor z radu Rosy Touch. Jemné ružové dievčenské balenie ukrýva v sebe veľmi vydarené kozmetické kúsky. Oba majú ideálne balenie, make-up sa vďaka pumpičkovému aplikátoru veľmi ľahko a rýchlo aplikuje a korektor má príjemný penový aplikátor, ktorý nanáša primerané množstvo produktu.  



 Make-up je dostupný v 4 odtieňoch a mne osobne dokonale sadol najsvetlejší odtieň 010. Keďže som minulý rok nebola na dovolenke a ani na opaľovanie neostalo veľa  času, vyhovujú mi aktuálne bledšie odtiene. Výhodou tejto 010 je, že to nie je vyslovene bledučký odtieň pre snehulienky, ale ukrýva v sebe krásne jemne žltý podtón, čo mne absolútne vyhovuje. Tento make-up má príjemnú krémovú konzistenciu, ľahko sa na pleť nanáša a roztiera. Jeho krytie by som označila ako ľahké a pri vrstvení ako ľahké stredné, ale ten efekt, ktorý vytvára na pleti, je úžasný. Moja pleť je zjednotená, má prirodzený, zdravý, svieži vzhľad a dodáva jej jemný a zdravý lesk. Keď ho ráno zapudrujem, nemusím sa mu počas dňa venovať, krásne na pleti drží a ani po 8 hodinách v práci nepotrebuje upraviť a to mám zmiešanú pleť s mastnou T-zónou. Púdrové produkty na ňom skvele držia, nazalieza do vrások ani pórov a  ako bonus sa takmer vôbec neotláča, čo teraz pri nosení rúšok je veľké plus. Ak nepotrebujete extrémne krycí make-up a vyhľadávate prirodzený vzhľad pleti pri jej jemnom zjednotení, tento make-up rozhodne vyskúšajte. Odkedy ho mám doma, všetky ostatné make-upy išli bokom.


 

Ďalším vydareným produktom je korektor opäť v najsvetlejšom odtieni 010. Ten je o niečo svetlejší ako make-up, ale krásne sa dopĺňajú. Vďaka krémovej konzistencii a jemnému penovému aplikátoru sa ľahko a rýchlo nanáša. Jeho výživná formula je navyše obohatená o kolagén, ktorý dodáva pleti hydratovaný a pružný vzhľad. Opäť nemôžeme hovoriť o extrémnom krytí, takže ak vlastníte výrazné kruhy pod očami, s tými si neporadí, ale ak nepotrebujete extrémne krytie, poprípade už máte staršie očné okolie, ktoré si vyžaduje hydratačnejší korektor, tento je skvelý. Očnému okoliu poskytuje jemné až stredné krytie, zjednotenie a krásne ho rozjasní. Navyše drží počas celého dňa a vôbec nezalieza do vrások. 

 


 

 O maskare Lash Allure vám poviem iba toľko, že ide o objemovú maskaru, ktorá sľubuje maximálny objem a maximálne definované riasy. Ja mám aktuálne doma rozpoužívaných veľa maskár, nakoľko minulý rok bol na nové maskary veľmi plodný a ja som ich otestovala viacero, takže som sa rozhodla, že vám ju venujem do súťaže a pokračovať v recenzii budeme ďalších kúskom z radu Rosy Touch v podobe lícenky. 

 

 

Ide o duo lícenku, ktorá v sebe obsahuje 2 farebné odtiene a musím sa priznať, že i keď na prvý pohľad sú tie odtiene pekné, bála som sa, či nebudú na moju aktuálne bledšiu pleť až veľmi tmavé.Konkrétne ja mám odtieň 010, ktorý je odtieňovo teplejší a je to príjemná broskynková farba. 


 

Moje obavy boli úplne zbytočné, tie odtiene sú veľmi pekné a hodia sa aj bledším typom pleti. Pri tejto lícenke treba mať ľahkú ruku, lebo patrí k tým pigmentovanejším, má tendenciu prášiť, no ak sa s ňou naučíte pracovať, odvďačí sa vám prirodzeným a sviežim mladistvým vzhľadom. 

 

 

Od líčenia pleti sa presunieme k lakom na nechty z radu Royal Nude, z ktorej sú dostupné tri odtiene a ja mám odtieň 030. Ak by som mala opísať tento odtieň, tak ide o prirodzený nude odtieň s podtónom do jemne broskyňovej,s trblietavým leskom a odleskami do ružova. Aj keď som sa veľmi snažila, tie odlesky sa mi nepodarilo zachytiť, ale ten odtieň je naozaj unikátny. 

 

 

Má širší a sploštení aplikátor, ktorý mi pri lakoch na nechty vyhovuje úplne najviac. Vďaka tomu sú nechty nalakované rýchlo, precízne, stačí pár ťahov a je hotovo.

 

 

Je to odtieň, pri ktorom sa k plnému krytiu nedostanete, ja mám nanesené dve vrstvy a stále presvitá. Ľahko sa lakuje, rýchlo schne a je to ideálny odtieň pre tých, ktorí netúžia po plnom krytí, majú radi jemnejšie nude odtiene obzvláštnené o farebné odlesky a pritom sa hodiace k akémukoľvek outfitu. Perfektne sa k tomu hodí popis zo stránky dmky : Odtiene sú diskrétne, no priťahujúce pozornosť. Čo ma na tomto laku zaujalo najviac, je jeho výdrž. Mne na nechtoch v nositeľnom stave vydržal 10 dní a jeho odlakovanie radím k tým náročnejším, pre mňa osobne bolo porovnateľné s lakmi s trblietkami. 

 

 

Posledný produkt v podobe lesku na pery Roller Baby môžem kľudne označiť ako návrat do detských čias a minulosti. Úplne som sa vďaka tomuto produktu vrátila do detstva, keď boli v ponuke tiež takéto guličkové lesky na pery s rôznymi ovocnými príchuťami. 

 


Lesk má plastové balenie o objeme 6 ml a ja ho mám v prevedení 030 s vôňou bobuľového ovocia. Jeho obrovskou výhodou je, že na jeho povrchu sa nachádza chladivá gulička, vďaka čomu je jeho aplikácii veľmi príjemná, chladivá a v lete bude použitie tohto produktu veľmi osviežujúce.

 


Jeho aplikácia je veľmi jednoduchá a rýchla, na perách nezanecháva nepríjemnú umelú pachuť, má priehľadnú a transparentnú textúru a perám dodáva prirodzený lesk. Stačí si ho hodiť do kabelky a máte ho vždy po ruke. Môžete ho použiť iba samostatne, ak túžite iba po jemnom líčení a perám dodáte iba lesk a šťavnatosť, alebo ním môžete prejsť po svojom obľúbenom rúži a dodať mu lesklý finiš. Ako lesk nie je zlý, ale čakala som od neho väčšiu hydratáciu pier, viac výživy, relatívne rýchlo z nich zmizne a  ostávajú opäť suché.

 

Značka trend IT UP ma opäť veľmi milo prekvapila, našla som kúsky, ktoré by som možno v drogérii prehliadla a to by bola veľká škoda, pretože sú skvelé. Opäť sa potvrdilo, že lacné vie byť aj dobré a funkčné a budem veľmi rada, ak mi dáte do komentárov vedieť, ktorý produkt vás zaujal, poprípade máte doma a ako ste s ním spokojní 😉





2 komentáre:

  1. Krásné produkty. Líbí se mi hlavně lak na nehty a ten lesk má pěkné balení i s tou kuličkou.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten lak je naozaj krásny a tá výdrž je neskutočná :-)

      Odstrániť