nedeľa 17. januára 2021

Vaše vlasy rozkvitnú do krásy s novým radom Nature Box !

 


Keď počujem slovo olivy, ihneď si spomeniem na dovolenku v Grécku, slnko, more a hlavne všade prítomné olivovníky. Vždy sme si ako spomienku kupovali kvalitný olivový olej, ktorý našim jedlám dodáva nezameniteľnú chuť. Zaujímavosťou ale je, že kým olivový olej mi absolútne nevadí, klasickú olivu by som do úst nedala, vôbec mi to nechutí, takže šaláty, pizza či iné jedlá s olivami majú u mňa stopku. Kde mi ale olivový olej poprípade olivová parfemácia absolútne nevadia, je kozmetika. Už som mala zopár výrobkov s olivovou vôňou a ja ju úplne zbožňujem. Podľa mňa je to úžasná jemná čistá vôňa, ktorá musí vyhovovať úplne každému a vždy k nej inklinujem, keď už mám dosť parfemovaných kúskov a túžim po dokonalej vôni čistoty. Pred pár mesiacmi značka Nature Box prišla na trh s novým radom Nature Box Olive Oil a to bola to skvelá príležitosť ako nielen prvýkrát vyskúšať túto značku, ale opäť si užiť tú čistú olivovú vôňu.

 

Zelený olivový rad obsahuje výrobky určené na starostlivosť o vlasy, zabraňuje ich lámaniu a chráni končeky vďaka 100% za studena lisovanému olivovému oleju.

Ako prvý v rámci mojej rutiny prichádza na rad ochranný šampón proti lámavosti vlasov. S obsahom hodnotných vitamínov a antioxidantov dodáva vlasom dlhotrvajúci pružný a ošetrený vzhľad. Je určený pre všetky typy vlasov, neobsahuje silikóny, bez sulfátov, umelých farbív a je vegánsky. 

 

 

Šampón je balený v plastovom obale o objeme 385 ml. Je polopriehľadný, takže vidíte, ako vám z neho postupne ubúda. Cez otvor sa ľahko aplikuje, pričom si viete naniesť požadované množstvo produktu.

 


Šampón má priehľadnú tekutejšiu gélovitú konzistenciu, na mokrých vlasoch krásne napení, vytvára bohatú penu a ľahko sa z nich zmýva. Vlasy dôkladne umýva, zbavuje ich nečistôt i stylingových produktov a navracia im prirodzenú krásu. Vlasy sú po umytí lesklé, hladké, vyživené, dobre sa rozčesávajú, krásne jemne nevtieravo voňajú a majú svoj prirodzený objem. Páči sa mi na ňom, že ich zbytočne nezaťažuje, nemastí, neskracuje mi dobu medzi jednotlivými umytiami. Mojím vlasom maximálne vyhovuje.

 

 

Keď už mám vlásky umyté na rad pricháza posilňujúci balzam pre dlhé vlasy, ktorý vlasom po ich umytí dodá všetko čo potrebujú. Sila olivového oleja lisovaného za studena okamžite dodáva vlasom živiny, zregeneruje ich a uhladzuje. Je bez silikónov a parabénov.

 

 

Nie som veľkým milovníkov klasických kondicionérov či masiek na vlasy, nebaví ma ich nanášanie a následne čakanie, kým sa vstrebú a budem ich môcť z vlasov zmyť. Ale ak ide o šikovných pomocníkov ako je tento posilňujúci balzam, to je už iná muzika. Ide v podstate o kondicionér v spreji, ktorý má šikovný rozprašovač a dostatočne veľký rozptyl, vďaka čomu je jeho použitie veľmi jednoduché, rýchle a komfortné.


Tento výrobok má objem 200 ml a pred použitím je potrebné ho pretrepať a na vlasy aplikovať aspoň zo vzdialenosti 20 cm. Konzistenciou je to jemná až mliečna emulzia, ktorú aplikujete na čerstvo umyté vlhké alebo aj suché vlasy a výhodou je, že následne ho už neoplachujete. Ja ho nechám chvíľu pôsobiť a následne vlasy jemne presuším. Vlasy sú po umytí krásne jemné, hladké, lesklé, vyživené a skvele sa rozčesávajú. Pre mňa je tento výrobok veľmi príjemným objavom a rada ho používam spolu so šampónom, lebo sa skvele dopĺňajú.

Okrem týchto dvoch vlasových produktov obsahuje nový rad Nature Box Olive Oil aj klasický kondicionér a masku na vlasy. 



Okrem vlasových produktov tento rad obsahuje aj sprchový gél, vďaka ktorému je sprchovanie výnimočným voňavým zážitkom, ja sa tej vône nedokážem nabažiť. S obsahom hodnotných vitamínov a antioxidantov dôkladne čistí pokožku a zanechá ju dokonale jemnú. 

 

 

Opäť plastový obal s netradičným objemom 385 ml. Konzistenciou ide o priehľadný gél, ktorý sa ľahko aplikuje a na vlhkej pokožke roztiera. Balením aj konzistenciou je dosť podobný šampónu na vlasy, takže na toto si dajte pozor a na vani alebo v sprche si ich uložte od seba, aby ste si ich nepomýlili.



Keďže sprcháč obsahuje až 98 % ingrediencií prírodného pôvodu, správa sa ako klasický prírodný sprcháč, takže bohatú penu od neho nečakajte. Na navlhčenej pokožke iba jemne napení, skôr vytvorí emulziu, ktorá pokožku umyje, zbaví nečistôt, príjemne prevonia bez toho, aby ju vysušoval alebo dráždil. Pokožka je po umytí krásne jemná, hebká a hydratovaná. 


Prečo teda vyskúšať nový rad Nature Box Olive Oil? Všetky výrobky obsahujú 98% zložiek prírodného pôvodu, majú označenie EcoCert, sú vegánske, krásne voňajú a skvele fungujú. Nájdete ich na eshope Notino, kde je v ponuke viacero radov značky Nature Box. Do budúcnosti by ma potešilo, keby sa tento rad ešte rozrástol o telové mlieko a krém na ruky vďaka čomu by som mala komplet starostlivosť od jednej značky.


Používate výrobky od značky Nature Box? Ktorý je váš obľúbený? Potrpíte si na prírodnej kozmetike alebo je vám to jedno?

2 komentáre:

  1. Z této řady jsem vyzkoušela šampon a sprchový gel a byla jsem spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, že vyhovovali aj tebe, tento rad sa veľmi vydaril :-)

      Odstrániť