štvrtok 31. decembra 2020

Posledné tohtoročné novinky z dmky

 

Tento nie veľmi vydarený rok bol môj blog na novinky z dmky trošku chudobnejší než ste bežne zvyknutí. Ešteže to predstavenie jesenných noviniek z dm eventu trošku dohnalo. Preto som sa rozhodla, že posledný článok v tomto roku budem venovať práve novinkám, ktoré nájdete v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko a ktoré ma tam zaujali v mesiacoch november a december. 





Klasicky začíname s mojimi obľúbenými sprcháčmi a ku koncu roka priniesla Balea viacero noviniek v tejto oblasti. Jeden dizajn krajší ako druhý a tie vône, to by ste chceli mať doma všetko 😉 Zaujímavo vyzerá aj limitovaná edícia sprcháča od Weledy.










Zbožňujem penové mydlá a Dixi zašlo ešte ďalej a vyrobilo penové mydlo s dezinfekčným účinkom. Rukavičky od trend IT UP som v našich dmkách zháňala už dlhší čas, keďže kedysi boli u nás bežne dostupné, no mala som smolu, tak som si ich nakoniec kúpila pri posledných nákupoch v Rakúsku. Preto ma nesmierne potešilo, že sú u nás opäť dostupné, nakoľko do Rakúska sa asi tak skoro nedostanem. Masku na ruky od Balea mám už otestovanú a onedlho sa môžete tešiť na recenziu, podľa mňa super produkt ak trpíte na extra suché ruky. Univerzálne krémiky od Balea majú opäť rozkošný dizajn a v ponuke je aj nový voňavý odlakovač od ebelin.


Ak máte radi balzamy na pery od Balea, opäť sú dostupné novinkové kúsky s úžasnými parfemáciami.





V ponuke sú aj nové telové mlieka od Balea, olej na celulitídu od alverde či rozkošné žiletky od Balea







V kategórii vlasy je viacero noviniek, pričom na prvom mieste sú to rozhodne línie produktov určené na zimou ťažko skúšané vlasy










Pleti sa teraz treba venovať viac, keďže je vystavená nepriazni vetra, chladu a mrazu. Z noviniek ma najviac zaujala značka Dr. Sandra a budem veľmi rada, ak mi dáte v komentoch vedieť, či máte skúsenosť s touto značkou a ak áno akú.





Naše úžasné slovenské značky a ich novinky na pleť






Aj v zime si treba zachovať sviežosť v každej situácii a k tomu vám môže dopomôcť niektorá z noviniek




Aj muži sa chcú starať o svoju pleť a preto na trh prišli plátenkové masky určené špeciálne pre potreby mužov. Čo sa týka žiletiek, nejde o žiadnu novinku, ale sú to obľúbené žiletky môjho tatina a tak ma napadlo sa vás opýtať, aké žiletky uprednostňujú vaši muži.





 Zopár noviniek z detského sveta a keďže surikaty patria medzi moje obľúbené zvieratká, čistiaci gél musel byť môj 😉





Vône, ktoré ma zaujali  a dajte mi vedieť v kometoch, či si zvyknete kupovať vône v dmke





A teraz si dáme covid okienko - v dmke majú naozaj veľmi slušný výber rôznych rúšok a konečne začínajú  byť bežne dostupné aj jednorazové rukavice.




Novinky z dekoratívky značky alverde







Novinky od essence, z ktorých najväčší rozruch spôsobila určite limitka s princeznami



 

trend IT UP má aktuálne množstvo noviniek, ktoré však v čase môjho nákupu ešte neboli všetky dostupné, no z noviniek chcem určite upozorniť na rad Rosy Touch, nakoľko sa časom o pár produktoch z tohto radu dočítate na blogu 








Novinky od značky Catrice a nemôže medzi nimi chýbať ani nový make up True Skin, ktorý narobil poriadny rozruch v blogosfére



  Okrem lakov na nechty má značka Orly v ponuke aj odlakovače a krémy na ruky





Novinky od Revolution

 






Noviniek z dekoratívky nie je nikdy dosť a tie nové lesky od Maybelline sa neskutočne vydarili, je obrosvká škoda, že v tejto rúškovej dobe ich nemôžeme využiť naplno. A veľkou novinkou je aj nová značka dekoratívky vyrobená známou influencerkou Momou.

 







 

Keď som objavila stojany s vianočnými dobrotami od dmBio moje srdiečko od radosti poskočilo a  najradšej by som si ich zobrala oba domov. Ako každý rok, aj tento som si musela zobrať ich punč, lebo je skvelý, ale v ponuke bolo naozaj množstvo úžasných a zaujímavých produktov. Mňa osobne asi najviac zaujala dmBio vegánska prísada na pečenie a varenie, ktorá slúžila ako náhrada vajíčok pri príprave sladkého pečiva, palaciniek, koláčov pre vegánov.

 






  Zopár šikovných pomocníkov do domácnosti a v dmke nájdete aj zopár kúskov od legendárnej značky Yankee Candle

 

 Black Friday nákup

  Môj klasický dm nákup

Tento rok neprial viacerým kozmetickým kúskom, no kozmetické značky sa s tým dobre popasovali a i napriek súčasnej situácii priniesli na trh množstvo zaujímavých kúskov. Už teraz sa teším, čo vo svete kozmetiky prinesie rok 2021 a na novinky sa už veľmi teším.

Dajte mi vedieť, ktorý tohtoročný produkt sa pre vás stal objavom roka, poprípade ktorá z týchto noviniek vás najviac zaujala. 


8 komentárov:

  1. Líbí se mi, že se dá v DM sehnat i přírodní kosmetika. Velmi mě překvapila svíčka od Yankee Candle, tu jsem tam fakt nečekala.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som veľmi rada, že vďaka dmke dostali šancu aj naši výrobcovia prírodnej kozmetiky a Yankee Candle ma tiež prekvapila. Potešilo by ma, keby sa k nám takto postupne dostali aj iné značky :-)

      Odstrániť
  2. No já se teda přiznám, já v DMku snad nebyla víc jak půl roku :D vůbec tam nechodím, vždy většinou vyhraje Teta nebo Rossmann. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rossmann žiaľ na Slovensku nemáme a naše Teta drogérie nie sú až taký hit ako u vás, takže u mňa to vyhráva dmka :-)

      Odstrániť
  3. Mám ráda Balea limitky a také jejich balzámy na rty! Super novinky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balea limitky mám veľmi rada, vždy čakám s čím novým prídu :-)

      Odstrániť
  4. Najviac ma dnes asi zaujali tie plné stojany s jedlom, asi preto, že som dnes nechtiac vynechala večeru :D
    ale zaujali ma aj bavlnené rukavice, to sa hodí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie stojany s jedlom boli neskutočne lákavé a nečakala som, že sa tie potraviny tak rýchlo vypredajú, inak by som si urobila väčšie zásoby :-) A bavlnené rukavice sú super, teraz v zime sa hodia.

      Odstrániť