piatok 13. novembra 2020

Predstavenie jesenných kozmetických noviniek dostupných v dmke

 


O úžasnom Beauty Bloger Evente by dm, o jeho priebehu, novinkách a hudobnom prekvapení som vám písala v minulom článku a dnes nastal čas vám predstaviť nové jesenné novinky. 



Na evente nám boli predstavené jesenné novinky kozmetických značiek, ktoré sú aktuálne dostupné, poprípade budú najneskôr v decembri dostupné  v dmkách a veľmi príjemne ma prekvapila aj prítomnosť našich lokálnych značiek a ich výrobcov, s ktorými sme mali možnosť sa stretnúť osobne. Okrem predstavenia noviniek sme od každej značky dostali na vyskúšanie množstvo zaujímavých kúskov, takže som mala predčasné Vianoce a domov som dorazila s takouto náložou darčekov. Už sa nebudem dlhšie vykecávať a poďme si tieto jesenné novinky predstaviť 😉


Mylo





Foto : Gavulka


Našou prvou zastávkou bola slovenská prírodná značka Mylo. Zakladateľkou tejto značky je Barb, ktorá s výrobou mydiel začala v roku 2013, keď počas materskej dovolenky pociťovala kreatívnu túžbu vytvárať niečo pekné. Vďaka štúdiu prírodnej kozmetiky sa od mydiel posunula aj k ďalším produktom a na základe nadobudnutých poznatkov dokáže tvoriť účinné receptúry, podľa ktorých produkty aj vyrába. Filozofia značky Mylo je založená na troch bodoch a to Purity - čistota, Simplicity - jednoduchosť a Nature - príroda. V ponuke tejto značky nájdete okrem klasickej kozmetiky aj kozmetiku určenú pre psov, čo považujem za veľmi zaujímavé.


Mylo
 

Od značky Mylo nájdete v dmke viacero produktov v podobe čistiaceho mydla, pleťových krémov, sér, olejov či tonika. Ja som si z eventu od tejto značky odniesla vzorku nočného séra na zrelú pleť s názvom Mladosť a v plnom balení pleťové sérum Prebudenie. Na evente ma veľmi zaujalo aj pleťové sérum Ako vánok, ktoré je určené na mastnú pleť s akné.

Orly


Orly
 

Značka Orly poskytuje dokonalú staroslivosť o vaše nechty. Na Slovensko sa táto značka dostala vďaka spoločnosti Errow, ktorá sa zameriava na distribúciu a predaj najkvalitnejších produktov na svetovom trhu pre manikérky, pedikérky a nechtové dizajnérky. Značka Orly je vyrobená v USA,  je vegan, neobsahuje škodlivé ingrediencie a má certifikát Leaping Bunny - netestuje na zvieratách, má patentovaný vrchnák a nové štetce lakov majú až 600 štetín, vďaka čomu sa lak precízne a rovnomerne aplikuje. Okrem množstva krásnych lakov a pomôcok na lakovanie, táto značka ponúka aj krémy na ruky, ktoré ešte v čase eventu neboli u nás dostupné, no to sa už zmenilo a nájdete ich aktuálne aj na eshope dmky.


Orly laky


Z eventu som si odniesla pilník, podkladový lak na nechty Orly Bonder, vrchný lak Orly Glosser High-Shine a dva krásne laky Orly, jeden v odtieni Coming Up Roses a Orly Breathable v odtieni Astral Flaire.

 


 

 Okrem darčekov mi v Orly spravili aj krásnu manikúru.


KISS


KISS kozmetika
Foto : Gavulka





Poznáte značku KISS? Musím sa priznať, že mne akosi v dmke unikla a je to veľká škoda, lebo obsahuje veľmi zaujímavé produkty. Táto značka je zameraná na umelé mihalnice či trsy, umelé nechty a príslušenstvo s tým spojené. V ponuke majú aj aktuálne veľmi populárne magnetické riasy.

 

 

Ako darček som si od značky KISS odniesla magnetické umelé riasy, klasické umelé riasy a dvoje umelé nechty, ktoré vyzerajú skvele a pokiaľ ste so svojimi nechtami nespokojné, určite by som vyskúšala tieto umelé od KISS, lebo vyzerajú fakt super, majú krásny tvar a množstvo farebných prevedení.

Essence a Catrice







Potešila ma prítomnosť aj značiek Essence a Catrice, nakoľko práve na jeseň mali prísť s množstvom zaujímavých noviniek, ktoré som zaregistrovala u nemeckých blogeriek. Žiaľ, v čase konanie eventu tieto novinky na Slovensku ešte neboli dostupné, takže od Essence tam boli prítomné iba staršie novinky a z Catrice nám boli predstavené dve novinky a to laky NEONUDE a tekuté rúže Matt Pro Ink. Aktuálne jesenné novinky už v dmke nájdete i vrátane make-upu od Catrice True Skin, ktorý rozvíril vlny v blogosfére a teší sa veľkému záujmu, i mňa osobne zaujal a rozmýšľam nad jeho kúpou. Pri najbližšej návšteve dmky sa budem snažiť tieto novinky vám nafotiť.



Essence, Catrice

Od Essence som si odniesla paletku očných tieňov Nude edition, Panda maskaru, priehľadný gél na obočie i jeho farebnú verziu. Moja zbierka sa pri značke Catrice rozšírila o legendárne umelé riasy, očnú linku, set na obočie a z noviniek o lak Nude a tekutý rúž v odtieni 010 Trust In Me.


alverde, trend IT UP, s-he 





Je samozrejmosťou, že nemohli chýbať ani privátne značky dmky ako alverde, trend IT UP či s-he. Asi najviac sa toho udialo u značky s-he, stačí sa pozrieť v dmke na ich stojan a je jasné, že značka prešla veľkou premenou a má v ponuke množstvo nových kúskov. U alverde ma veľmi zaujal odstraňovač make-upu v spreji či nové rúže v ceruzke a pokiaľ ide trend IT UP, novinky nám na evente ešte neboli predstavené, ale môžem už prezradiť, že aj tu sa udiala veľká zmena a v rámci jesenných noviniek sa môžete tešiť na množstvo nových produktov, z ktorých sú dostupné už na eshope nová kolekcia od zn. trend IT UP Rosy Touch a rúže a očné tiene Pure Nude.



alverde, trend IT UP, s-he

Taštička od dmky obsahovala množstvo zaujímavých kúskov ich privátnych značiek.


Dermacol








Značka Dermacol si každý event okrem noviniek pre nás pripraví niečo zaujímavé a kreatívne. Kým minulý rok sme si miešali náš dokonalý odtieň make-upu, tento rok sme mali možnosť na skicároch vytvárať s ich produktami líčenie. 

Pokiaľ ide o novinky, tak predstavené nám boli nové dlhotrvajúce lesky Crystal Crush, ktoré vďaka veľkým trblietavým kryštálikom dodajú vášmu úsmevu oslnivý diamantový lesk. Na perách tento jagavý „šperk“ vydrží celých 8 hodín bez rozpíjania a vysušenia, za čo vďačí aj obsahu hydratujúceho glycerínu. Na výber máte zo 7 odtieňov, od nude cez červenú po ružovú. Ich obľúbená fixka na oči Precise má nové farebné odtiene a k čiernej sa pridali sýto šedá a tmavohnedá farba. V ponuke je aj nová objemová maskara Mega Lashes Volume Care a automatické ceruzky na obočie Eyebrow perfector v troch farebných variantoch.





Značka Dermacol sa prispôsobila súčasnej Covid situácii a tak na trh priniesla viacero produktov určených na dezinfekciu v podobe antibakteriálneho mydla na ruky či antibakteriálnych a dezinfekčných gélov na ruky v rôznych veľkostiach, ktoré boli aj súčasťou balíčka, ktorý som si odniesla domov, takže aktuálne mám zásoby dezinfekcie naozaj dostatočné. Okrem toho som si v balíčku našla aj ich parfémový difúzer a parfém v prevedení Bitter Cacao&Vanilla. 

Real Techniques

 

Foto :Gavulka

 




Značka Real Techniques má podľa mňa jedny z najlepších štetcov a veľmi ma teší, že sa konečne nachádza aj v našich predajniach. Kde sú tie časy, keď som si ich sadu štetcov objednávala z Ameriky, ale poviem vám, tie štetce mám už 6 rokov, používam ich takmer každý deň a sú ako nové. Ich jesenné novinky považujem asi za najzaujímavejšie, lebo tie produkty sú ozaj vychytané a nemajú konkurenciu.
 
Okrem klasickej oranžovej hubky na make-up, ktorá patrí medzi veľmi obľúbené produkty tejto značky, sa môžete u nich stretnúť aj s hubkou ružovou, ktorá sa volá Miracle Mixing sponge. Táto 2-v-1 zázračná miešacia špongia vám umožní vytvoriť si vlastnú make-up DNA. Kombinuje revolučnú penovú technológiu so špeciálnou vrchnou silikónovou časťou, ktorá napodobňuje textúru prstu. Je ideálna na miešanie a nanášanie tekutých podkladových báz, make-upov, BB a CC krémov.
 
Ďalšou hubkou je Miracle Powder Sponge, ktorá je ideálna na bezproblémové nanášanie púdrových bronzerov, rozjasňovačov, make-upov a líceniek. Kombinuje revolučnú penovú technológiu so špeciálnym zamatovým materiálom pre rovnomerné nanesenie a bezchybný vzhľad. Vhodná na mokré aj suché použitie. Okrem týchto dvoch bude v ponuke aj hubka s piehlbinkou vo vnútri, ktorá by mala byť dostupná asi v priebehu decembra spolu aj s novou úžasnou sadou.

Pokiaľ ide o štetce, môžete sa tešiť na úžasné kúsky v podobe štetca, ktorý má tri nastavenia a tak máte  podstate 3 štetce v 1 - štetec na lícenku je už dostupný na eshope.


Real Techniques


 

Darčeková taštička Real Techniques obsahovala štetec na lícenku 3 v 1, gél na čistenie štetcov, ich klasickú hubku na make-up a úložné púzdro na hubku, ktoré je super praktické na cestovanie. 

Dulcia 



Dulcia

 


Kozmetika so slovenskou dušou - to je označenie pre známu slovenskú značku Dulcia. Ak sa nemýlim, bola to prvá slovenská prírodná kozmetická značka, ktorá si vydobila svoje miesto v dmkách a ja som sa tomu veľmi potešila. Osobné stretnutie so zakladateľkou tejto značky Luciou Klebercovou bolo veľmi príjemné a aj samotný príbeh tejto značky je zaujímavý. 

Z noviniek nám bol predstavený nový rad Exclusive. Kolekcia exkluzívnej prírodnej kozmetiky, ktorá navracia zrelej pokožke žiarivosť, pevnosť a pružnosť. Krok za krokom kombinuje rôzne spôsoby revitalizácie a omladenia pokožky a obnovu v každej jej vrstve. Poskytuje ochrannú bariéru pleti, zlepšenie tonusu pleti a jej vyplnenie, stiahnutie zápalov, ktoré spôsobujú deštrukciu pokožky. Formuje kontúry, napomáha spevniť uvoľnenú a ochabnutú pokožku. Na základe účinných látok, prípravky pôsobia na zjemnenie a vyrovnanie pigmentácie. Skutočné výnimočná pleťová starostlivosť, ktorá je prispôsobená potrebám zrelej pokožky. Rad Exclusive obsahuje 5 produktov, ktoré na seba nadväzujú a vzájomne sa podporujú. Vďaka tomu je efekt výraznejší a dlhodobejší.

Medzi novinky značky Dulcia patria aj výrobky, ktoré sú určené na profesionálnu salónnu starostlivosť v pohodlí domova a v ponuke sú rôzne druhy masiek a peelingov. 

K novinkám v dmke by som zaradila ešte Spevňujúce pleťové sérum Proti vráskam, Výživnú čistiacu pleťovú emulziu a Pleťový krém Hodváb s aloe vera.


Dulcia


Taštička od značky Dulcia obsahovala mydelničku, ktorá je vyrobená zo spotrebovaných plastových obsalov, prírodné mydlo Lanolín, pleťový čistiaci gél Mydlové orechy a na základe odporúčania pani majiteľky som na vyskúšanie obdržala Pleťový krém Hodváb s aloe vera a ešte produkt, ktorý som mala na mojom whisliste a to ich legendárnu zinkovú mastičku.

Revolution


Revolution






Odkedy má Revolution v dmke svoj vlastný stojan, má možnosť sa s novinkami viac rozšupnúť a teda teraz na jeseň to rozbehli vo veľkom štýle. Medzi novinky patrí korektor Infinite, rúž v ceruzke Velvet Kiss Lip Crayon, súprava na úpravu obočia, nové ceruzky na oči, lesky na pery Shimmer Bomb, laky na nechty High Gloss, malé paletky očných tieňov Forever Flawless, nové voňavé riasenky, bomby do kúpeľa, nové produkty v rámci pleťovej starostlivosti a množstvo ďalších noviniek vrátane aktuálne veľmi trendových Jade Rollera či Jade Gua Sha.  


Revolution

 

Krabička od Revolution obsahovala produkty z dekoratívnej kozmetiky a mňa osobne najviac zaujala paletka očných tieňov, korektor a rúž.


two cosmetics

 
Two cosmetics






Ďalšou zaujímavou slovenskou prírodnou značkou je značka two cosmetics. Je to mladá, svieža slovenská značka, ručne vyrába 100% prírodné kozmetické produkty vhodné pre vegánov a vegetariánov. Od roku 2016 prináša oku, nosu a pokožke lahodiace produkty. 2/two – číslo dva predstavuje použitie dvoch hlavných ingrediencií v prírodnej kozmetike a zároveň reprezentuje dvojicu ľudí, ktorí za ňou od začiatku stoja. Pôvodne ste túto značku mohli poznať pod názvom 2SIS cosmetics, no neskôr sa premenovala na two cosmetics a dnes za ňou stojí stojí Maťa a jej priateľ Marek, s ktorými som mala česť sa stretnúť osobne. V ponuke nájdete balzamy na pery, tuhé mydlá, šumivky do kúpeľa, tuhé šampóny, kondicionéry, telové maslá, sprchové želé, či kolekciu pre mamičky a detičky. Taktiež sa značka venuje aj ekológií a zero waste, preto v portfóliu nájdete veľmi obľúbené znovupoužiteľné odličovacie tampóny, mydlové orechy, či upcyklované mydelničky.
 
Medzi ich tohtoročné novinky patrí nový rad pleťových sér pre všetky typy pleti. Tieto nové séra efektívne bojujú proti vplyvom každodenného života v záujme zdravia a krásy. K novinkám patria aj ich pleťové oleje ako šípkový, squalane či makový.

 

 

Už veľmi dlho som chcela od two cosmetics vyskúšať ich Zero waste odličovacie tampóny a balzam na pery Cucu, takže ma veľmi potešilo, že som ich našla v taštičke s darčekmi. Tá ešte obsahovala mydlo Black Magic, Hydratačný pleťový booster HA6, pleťový olej Squalane a dezinfekčný gél.


Okrem vyššie spomenutých značiek, ktoré boli na evente osobne prítomné, sú tu aj značky, ktoré sú dostupné v dmke, no nemali možnosť byť súčasťou eventu, no napriek tomu nás chceli svojimi výrobkami potešiť a predstaviť svoje novinky.
 

Revlon

 

Revlon

Značku Revlon nemusím bližšie predstavovať, jej legendárny make-up Revlon Colorstay skúšala určite každá milovníčka kozmetiky a i ja som mala tento kúsok vo svojej kozmetickej zbierke a musím uznať, že na tej jeho obľúbenosti naozaj niečo je, pretože je skvelý. Tento rok značka Revlon prišla na trh s limitovanou edíciou Revlon X Wonder Woman, ktorá vznikla v spolupráci s DC Comics. V ponuke sú klasické rúže, tekuté rúže, tekutá očná linka a očné tiene v ceruzke. Medzi novinky patrí aj nová maskara So Fierce! a v balíčku som si našla aj ceruzku na oči So Fierce!, ktorá má lakovaný efekt, Colorstay korektor, vzorky make-upov a praktické zrkadielko. Značku Revlon však nenájdete vo všetkých predajniach, preto vám prikladám link na ich zoznam.

Botanica Slavica

 


 

Opäť sa vraciame do slovenských vôd a svojimi výrobkami sa nám rozhodla spraviť radosť aj značka Botanica Slavica.  Za touto značkou opäť stojí silný rodinný príbeh a je to naozaj úžasné, ako náhody dokážu viesť k tvorbe úžasných kozmetických kúskov. V ponuke tejto značkym nájdete pleťovú masku, prírodné krémové deodoranty, pleťové peelingy, rôzne tipy olejov, balzamov a tiež sójové eko sviečky. Ja som si v krabičke našla organický krémový deodorant biely íl-zelený čaj-aloe, šípkový olej a telový peeling 9 divov plodov. 

 

 L'Oréal Paris, Maybelline, essie

 

L'Oréal Paris, Maybelline, essie

 

L'Oréal Paris, Maybelline, essie boli súčasťou jedného balíčka a obsahovali tohtoročné horúce novinky. O lakoch od essie sa nebudem bližšie rozpisovať, venovala som im už samostatný článok a v balíčku som si našla odtiene, ktoré už doma mám. 

Značka Maybelline si na túto jeseň pre nás pripravila dve hlavné novinky a to Hyper Easy očnú linku v pere a Lifter Gloss lesky na pery, ktoré obsahujú formulu s kyselinou hyalurónovou, ktorá vyhladí a zjemní povrch pier pre viditeľne hydratované a plnšie pery. Je dostupný v dmke v 7 odtieňoch. 

Značka L'Oréal Paris si v rámci noviniek pre nás pripravila novú maskaru air Volume Mega a očný krém v korektore True Match, ktorý je dostupný v 3 odtieňoch. Všetky tieto novinky boli aj súčasťou balíčka, ktorý sme obdržali v rámci darčekov. Okrem toho značky L'Oréal Paris a Maybelline sa snažia rozvíjať svoje aktivity i v rámci online sveta a vytvorili programy, kedy si po načítaní QR kódov na svojom telefóne viete vyskúšať konkrétny odtieň výrobku priamo na sebe. Nájdete to pod označením Virtual Try On.  


Ťuli A Ťuli

 


Ťuli a Ťuli


Značku Ťuli A Ťuli poznám zo sociálnych sietí a viem, že už je nejaký čas v predaji v dmke, ale bližšie som sa jej nikdy nevenovala, čo je naozaj škoda. Ide o slovenskú prírodnú kozmetiku vo vratnom skle opäť s úžasným príbehom vzniku tejto značky a dnes pod značkou Ťuli A Ťuli nájdete 80 druhov prírodnej kozmetiky a 50 druhov čistých prírodných esenciálnych olejov. V balíčku som si našla prírodnú odličovaciu emulziu, telové maslo mandľa-kakao-avokádo a prírodný pleťový krém medovka. Podľa mňa veľmi zaujímavé produkty vo veľmi pekných baleniach, ktoré sú skvelým tipom na darček.

Dúfam, že som na nič nezabudla, každopádne toto sú aktuálne jesenné novinky kozmetických značiek, ktoré už nájdete, poprípade onedlho nájdete v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko. Nie je toho málo a je rozhodne z čoho vyberať.

Ďakujem všetkým značkám za krásne darčeky a možnosť spoznať ich nové kozmetické kúsky a časom sa s niektorými z nich zoznámite aj u mňa na blogu.

Ktoré novinky vás najviac zaujali? Máte niektorý z týchto produktov už odskúšaný?

 

 

 




2 komentáre:

  1. To je hromada produktů. Muselo to být super. Značku Kiss vůbec neznám. a kosmetika Ťuli a Ťuli se mi hodně líbí. Taky ji znám jen ze sociálních sítí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bol to úžasný event, na ktorý tak skoro nezabudnem :-) Z Ťuli a Ťuli sa veľmi teším, tie produkty vyzerajú super, tak sa na testovanie teším :-)

      Odstrániť